Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
lena003 napisał: ale , ze o co chodzi z ta inwestycja Gabrielu ?????????bo w temacie nie jestem ...
ECH
Kobieto ... !.
---
Psujesz Mi statystykę zachowań , Anonimowych użytkowników Mojej Norwegi w specyficznych Pytaniach .
---
Gwoli odpowiedzi .
INWESTYCJA to inwestycja ...
Nie będę tłumaczył samej zasady / wiado mowszak /
A konkretny mechanizm tego przedsięwzięcia , mogę omówić tylko z konkretnymi Osobami . Dysponującymi nadmiar zasobów i chcący je w taki czy też inny sposób zainwestować .
---
Niemniej cieszę się za Twój NORMALNY wpis , może w końcu coś się dalej ruszy jak należy .
---
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
20 Postów

(lena003)
Wiking
Gabriel napisał:
lena003 napisał: ale , ze o co chodzi z ta inwestycja Gabrielu ?????????bo w temacie nie jestem ...
ECH
Kobieto ... !.
---
Psujesz Mi statystykę zachowań , Anonimowych użytkowników Mojej Norwegi w specyficznych Pytaniach .
---
Gwoli odpowiedzi .
INWESTYCJA to inwestycja ...
Nie będę tłumaczył samej zasady / wiado mowszak /
A konkretny mechanizm tego przedsięwzięcia , mogę omówić tylko z konkretnymi Osobami . Dysponującymi nadmiar zasobów i chcący je w taki czy też inny sposób zainwestować .
---
Niemniej cieszę się za Twój NORMALNY wpis , może w końcu coś się dalej ruszy jak należy .
---
Pozdrawiam

jak zwykle zero jakiejkolwiek empatii w stosunku do tak ...specyficznej osoby jaka ja jestem ..Gabrieluuu ...moj NORMALNY WPIS dalej nie ruszy ,poniewaz TWA osobowosc zaczyna w sposob dosc negatywny wplywac na moja .... konkretne osoby o ,ktorych raczyles wspomniec powinny gleboko sie zastanowic zanim zainwestuja w ..............zegnam ozieble L.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
lena003 napisał: konkretne osoby o ,ktorych raczyles wspomniec powinny gleboko sie zastanowic zanim zainwestuja w .....
Bardzo mądre spostrzeżenie .
---
Ba
Napiszę więcej
---
każda inwestycja która jest dokonywana pochopnie mało kiedy , przynosi długofalowe zyski .
---
Dlatego bezwzględnie , potencjalne osoby , muszą się zastanowić nad tym typem Inwestycji .
---
Ponieważ , zwrot inwestycyjny nie będzie możliwy w razie nierozważnego , rozmyślenia się Inwestora z dalszego kontynuowania kontraktu Inwestycyjnego .
---
ECH
..."jak trudno znaleźć zrozumienie Innych ..."
w dobie wszechmogącego pieniądza ...
Ech ...
Zgłoś wpis
20 Postów

(lena003)
Wiking
Gabriel napisał:
lena003 napisał: konkretne osoby o ,ktorych raczyles wspomniec powinny gleboko sie zastanowic zanim zainwestuja w .....
Bardzo mądre spostrzeżenie .
---
Ba
Napiszę więcej
---
każda inwestycja która jest dokonywana pochopnie mało kiedy , przynosi długofalowe zyski .
---
Dlatego bezwzględnie , potencjalne osoby , muszą się zastanowić nad tym typem Inwestycji .
---
Ponieważ , zwrot inwestycyjny nie będzie możliwy w razie nierozważnego , rozmyślenia się Inwestora z dalszego kontynuowania kontraktu Inwestycyjnego .
---
ECH
..."jak trudno znaleźć zrozumienie Innych ..."
w dobie wszechmogącego pieniądza ...
Ech ...

STREJKOWE UŻALANKI NAD LOSEM ......

KTÓŻ INNY ..jak nie Ty sam Gabrieluuu powinieneś inwestować we własną osobę zamiast .załośnie prosić społeczeństwo ,które jak sam pewnie nieraz zauważyłeś ma głęboko w ...dupie Twoją obecną sytuację ??????

Święta zasada , którą jakżę doskonale znam z własnego doświadczenia ...Umiesz liczyć ..licz na Siebie !! Twa niedola innych je..ie
A więc ...do dzieła Gabrieluuu !! może na dobry początek jakiś kurs ??? szydełkowania ? robienia past twarogowych ???? booo życie Gabrieluu nie polega jedynie na siedzeniu na Mojej Norwegii i dopierdalaniu jakby wszystkim wokół ufff ...zmęczyłam się nieco ...udawanie mądrali jednak jest wyczerpujące !! ale przynajmniej wiem co czujesz i jak bardzo Ty musisz być wyczerpany codziennie illy

psss. czekam z utęsknieniem na cietą ripostę Twą Gabrieluuu i pożarcie mnie kawałek po kawałku podając me nędzne resztki swym tygrysom na kolację ..przy świecach .Mhv L.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
lena003 napisał: ufff ...zmęczyłam się nieco ...udawanie mądrali jednak jest wyczerpujące !! ale
... przynajmniej wiem co czujesz i jak bardzo Ty musisz być wyczerpany codziennie

Hmm
Śmieszna i nieudolna , ta twoja amatorska prowokacja .
---
Ty jesteś zmęczona ,
ponieważ siliłaś się by upozorować ,
kogoś innego niż jesteś w Rzeczywistości .
---
Ja nie muszę , wcale się wysilać ,
ponieważ Ja bawię się tekstem , dostosowując go , do danej osoby i sytuacji .
---

Wbrew pozorom , Nie robię tego złośliwie , jak to Inni Odbierają .
Jestem bezpośredni i to najbardziej wszystkich boli !
Nigdy też pierwszy nie atakowałem , owszem odpowiadam na atak zdecydowanie i to w końcowym spostrzeżeniu , zostaje w pamięci Innych .
---
My Oboje się różnimy .
Ty starasz się kreować na wszystko i wszystkich w zależności od okazji / przeważnie obrończyni uciśnionych /
---
Ja w Moim Wieku , już nie Muszę być Innym i nikomu nic nie muszę udowadniać .
---
JA JESTEM SOBĄ .
Takim czy też innym , jednak przeważnie SOBĄ
---
Popsułaś Mi statystykę ...
/ jednak stwierdzono gdzieś tam , że twój przypadek w tym Eksperymencie ... to wyjątek od reguły /
Nawet u Pawłowa i jego psach , takie wyjątki się zdarzały ...
----
Oby ta nasza dysputa , nie odstraszyła tylko ,
zażartych zwolenników ... Mojego Strejkowego Tymmatu ...

---
A widzę jakiś niezrozumiały zastój w ich działalności .

Czyżby w końcu "zmęczenie materiału" zaczęło dawać o sobie znak ?!? .
---
ECH
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Poszukuję Firmy NORWESKIEJ ...
W której pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma , potrzebuje jeszcze jednego Dobrze wykwalifikowanego pracownika w zawodzie Budowlanym ...

---
PRZEDE WSZYSTKIM , MONTAŻ ŻELBETOWYCH KONSTRUKCJI BUDOWLANYCH .
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
Niemniej i inne prace budowlane również wykonuję .
---
Dodatkowo:
- Mam prawo jazdy Kat. -C- i -D-
- Uprawnienia na Koparko-ładowarki kl.-III-
- Uprawnienia Spawacza gazowego - 311.
JĘZYK :
- norweski bardzo SŁABY , tylko podstawowe zwroty na Budowie
- angielskiego nie znam wcale .
OSIĄGNIĘCIA :
Pomimo ostatnich przeciwności Ślepego Losu , nadal jestem w Norge .
Zgłoś wpis
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
ja w ciebie chcetnie zainwestuje!
powiedz ile chcesz za wyjazd z norwegii i usuniecie konta ?
mowie powaznie, wiec podejdz do tematu powaznie....
Wstyd robisz i opinie polakom szargasz, wieszasz psy na przemytnikach, zlodziejach,itp, a sam kim jestes ?
Mysle, ze wyjdzie taniej, kiedy jednorazowo dam ci kase i w pizdu!
Bo tyle lat okradasz mnie i innych uczciwie pracujących i płacących podatki na takich darmozjadów i niedorajdów zyciowych!

Powiedz ile i wypierdalaj!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
thespecialone napisał:ja w ciebie chcetnie zainwestuje!
powiedz ile chcesz za wyjazd z norwegii i usuniecie konta ?
mowie powaznie, wiec podejdz do tematu powaznie....
Wstyd robisz i opinie polakom szargasz, wieszasz psy na przemytnikach, zlodziejach,itp, a sam kim jestes ?
Mysle, ze wyjdzie taniej, kiedy jednorazowo dam ci kase i w pizdu!
Bo tyle lat okradasz mnie i innych uczciwie pracujących i płacących podatki na takich darmozjadów i niedorajdów zyciowych!
Powiedz ile i wypierdalaj!

Odkąd jesteś na Tym Forum , to Reprezentujesz niedouczonego durnia ...!!! .
---
Byłeś głupi
Jesteś głupi
Pozostaniesz nadal głupi

----
Z josepino i gargamelino ... tworzysz Forumowy KLINICZNY Triumwirat przygłupów .
---
W sam raz , nadających się NA przeprowadzanie w Internecie eksperymentu Pawłowa ...
---
Niemniej uzmysłowię ciebie już pewnie z setny Raz
---
Jak do tej pory jeszcze ani razu nie skorzystałem w Norge z jakiejkolwiek zapomogi społecznej lub z zasiłku dla Bezrobotnych ...
---
Jeżeli już ktoś ciebie "okrada z Podatku " ...!
To durnoto nie JA , a tylko Firma w Której pracuję,
a która cycka ile się daje ten "głupi system" jak RZECZE IMPERATOR ...!!! .
---
Dlatego do hasioka śmieciu , jak burek Pawłowa ...
---
Jak widać żadna zmiana awataru nie zrobi z durnia nikogo mądrego ! .
---
ŚMIEĆ I TAK BĘDZIE ŚMIECIEM , NAWET JAK BĘDZIE OWINIĘTY W ZŁOTĄ FOLIĘ ....!
Zgłoś wpis
340 Postów
Sigurd I
(tosenevrati)
Stały Bywalec
Wez sie ubierz i pochodz po inwestycjach budowlanych, popytaj ...
szybciej trafisz prace.

Szukanie pracy na forum to jak strzelanie kula w plot
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
serviceteknikere napisał:
Wez sie ubierz i pochodz po inwestycjach budowlanych, popytaj ...
szybciej trafisz prace.

Szukanie pracy na forum to jak strzelanie kula w plot

Ale po jakiemy się dogada, kota weźmie na tłumacza chyba?

Gabryś od szukania pracy woli robić z siebie pośmiewisko na MN.

Jego szef otwiera agroturystykę to dostanie fuche barana tudzież osła język zna to problemu nie będzie....
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok