Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
robertbag napisał:nieeeeeeee,,, no pojeby,,,, zwas,, gosciu zadal kokretne pytanie dotyczace pobytu w norwegi,,,,,,czy ktos umie odp jaka jest roznica miedzy stalka a warunkowym ,,,,,,,,,pojeby,,,,,,,
DLACZEGO SIĘ NIEZDROWO EKSCYTUJESZ ...!? .
---
Wiesz to napisz ! / czekam / .
---
A nie wdawaj się w nieudolne pyskóweczki .
---
Ja Osobiście , co niektóre Ścierwa , staram omijać się dużym łukiem Ostatnio .
Co prawda jeszcze Nieudolnie ... niemniej uczę się cierpliwie .
---
Fakt , zadałem takie a nie Inne Pytania i Poważnie , czekam na konkretne odpowiedzi .
Wiem że większość , można znaleźć w Necie , niemniej dobrze by było , gdyby i u Nas , było to zamieszczone , nie tylko w Formie Urzędowej , a bardziej w Formie przystępnej "potocznej" .
---
Zgłoś wpis
16 Postów
Wiking
donwasyl napisał:
Mam cos specjalnie dla ciebie:
www.moicyganie.ru
Bedziesz mogl sie potrzymac z cyganami...

sory,,,,,, don,,, ale twoja strona nie odpala,,,,, chodzi mi o to ze by sobie pomagac jak np,,, cyganie ,,,,,,,, aaaa nieeeeee kurwa odwrotnie,,, szkodziccccc,,,,,,,,bo ty masz wiecejjjjjj........kumasz,,,,?
Zgłoś wpis
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Fakt!
Cyganie to sobie pomagaja,jak chuj...szczegolnie w zlodziejstwie!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Mnie status cyganów nie interesuje ...
DLATEGO ...
Można by tak i trochę w Temacie jaki zapodałem ?
Zgłoś wpis
16 Postów
Wiking
Gabriel napisał:
robertbag napisał:nieeeeeeee,,, no pojeby,,,, zwas,, gosciu zadal kokretne pytanie dotyczace pobytu w norwegi,,,,,,czy ktos umie odp jaka jest roznica miedzy stalka a warunkowym ,,,,,,,,,pojeby,,,,,,,
DLACZEGO SIĘ NIEZDROWO EKSCYTUJESZ ...!? .
---
Wiesz to napisz ! / czekam / .
---
A nie wdawaj się w nieudolne pyskóweczki .
---
Ja Osobiście , co niektóre Ścierwa , staram omijać się dużym łukiem Ostatnio .
Co prawda jeszcze Nieudolnie ... niemniej uczę się cierpliwie .
---
Fakt , zadałem takie a nie Inne Pytania i Poważnie , czekam na konkretne odpowiedzi .
Wiem że większość , można znaleźć w Necie , niemniej dobrze by było , gdyby i u Nas , było to zamieszczone , nie tylko w Formie Urzędowej , a bardziej w Formie przystępnej "potocznej" .
ja cie rozumiem ,,,Maniak,,,, ala szlak mnie trafia,,, ze nie ma zadnej kokretnej odp,,,,,tylko przekamazanie sie,,, z byle gownem,,,,,,wogole nietresciwym sesownym odp......jesli ktos ma cie krytykowac za to pytanie ,,,to niech trzyma morde w kubel,,,,,,jak nie ma nic kokretnego do odp,,,,,,sory za brutal
---
Zgłoś wpis
16 Postów
Wiking
donwasyl napisał:
Fakt!
Cyganie to sobie pomagaja,jak chuj...szczegolnie w zlodziejstwie!

,,,,,,
WASYL,,,,,,,, KURWA,,,,,A TY ZNOWU SWOJE,,,,,, NIE ZAKUMALELESsssssss ,,,,,,,,,,,ZE TO BYL ZNOWU ,,,PRZYKLAD,,,,,,,, Rowniez moge powiedziec o arabach ,,indianach,,,meksykanach,,, to samo co cyganie ,,,,,poprostu dalem taki przyklad ,,,, a ty znowu czepiasz sie kontekstu,,,, nic a niccccc nie kumasz,,,,,,, sory wasyl,,,,,,,,,,, musisz do szkoly,,,,,,,,,trudno,, PA
Zgłoś wpis
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Ooo...juz sie nawet cytuja,wzajemnie!

A tak poza tym,to uwazaj na wyrazenia,bo przeciez obiecales policjanta z mn...
Zgłoś wpis
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
p/s:
to bylo do lizydupy,oczywiscie!
Zgłoś wpis
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Te @robert cygan
PA? to znaczy,ze juz tu sie nie bedziesz udzielal...uff,jednego kretyna mniej!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
donwasyl napisał:Ooo...juz sie nawet cytuja,wzajemnie!
A tak poza tym,to uwazaj na wyrazenia,bo przeciez obiecales policjanta z mn...

Nie jestem żadnym> robertbag< i jestem w stanie udowodnić Tą TANDETNĄ prowokację .
---
To że coś jest napisane na Fioletowo i dołączone do Mojego Podstawowego Tekstu , Nie Oznacza Iż to MÓJ TEKST ...!!! .
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok