Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
jezdzij gdzie chcesz badz wolny... rozwin skrzydla... nie badz skala staly pobyt to te skrzydla wlasnie
Zgłoś wpis
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
Gabriel napisał:
czesio.:* napisał:no i w pizdu misterny plan z przyczepką....
pobyt stały...

Znaczy , że tera nie mogę Nigdzie sobie jeździć Tą Przyczepką ...!?
---
Tylko mam siedzieć w jednym Miejscu jak tak Skała na Uroczysku ...!?

I ty smiesz ludzi pouczac, wyzywac od gamoni i debili ???????
Tak dostałes pobyt stały (areszt domowy)!
Ale podobno mozna sie odwołac i złozyc podanie i łancuch!
Na poczatek mozesz liczyc na max 5mb! Po kolejnych 5 latach zgłaszasz sie z prosba o kolejny 5mb!
Kumasz teraz gamoniu?!

Sam jestes durniem i kretynem!

PS: To nie znaczy pobyt stały!
To oznacza, ze masz wypierdalac na hanysowo asap!
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Gabriel napisał:

---
A Tu Proszę DZISIAJ ... 15-11-13 ... TAKA Niespodzianka ...
---
VARIG OPPHOLDSBEVIS
for EØS-borgere

.

ty to masz szczęście przed emeryturą ..... żegnajcie zwroty z podatków .....bye bye
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:...ty to masz szczęście przed emeryturą ..... żegnajcie zwroty z podatków ...bye bye
Chciało by się napisać ... " co ty bredzisz ?" ...
---
Niemniej , niech tam ... .
Dlaczego Twierdzisz iż akurat w Moim Przypadku , te ...EWENTUALNE ... zwroty , zostaną bezpowrotnie wstrzymane ?!? .
Zgłoś wpis
16 Postów
Wiking
jak czytam was,, to mysle ze macie cos z deklem, zygac mi sie chce,,,,,, ciagle sie klocicie,,, jak to polacy,,,,, niczego sie nie nauczyliscie przez wieki,,,,, czemy inni potrafia,,,,,,zyc w zgodzie ....nawet te popierrrrd,,,litwini,,,,trzymaja sztame ,,,, mowcie o temacie aktoalnym,,, a nie o.......pierdolach
Zgłoś wpis
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
Gabriel napisał:
Andre ved mark napisał:...ty to masz szczęście przed emeryturą ..... żegnajcie zwroty z podatków ...bye bye
---
Dlaczego Twierdzisz iż akurat w Moim Przypadku , te ...EWENTUALNE ... zwroty , zostaną bezpowrotnie wstrzymane ?!? .

ale pajac......

jestes starsznym kretynem i przestaje mnie juz dziwic, ze jestes tam gdzie jestes, czyt. w czarnej dupie!
Nie mam na mysli miejsca zamieszkania, a twoja pozycje zyciową >>> samo dno
Zgłoś wpis
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Te @rebert 'aktoalny'
Jak to dobrze,ze ty juz nie jestes Polakiem i klocic sie nie musisz!
Zgłoś wpis
16 Postów
Wiking
thespecialone napisał:
Gabriel napisał:
---

ale pajac......

jestes starsznym kretynem i przestaje mnie juz dziwic, ze jestes tam gdzie jestes, czyt. w czarnej dupie!
Nie mam na mysli miejsca zamieszkania, a twoja pozycje zyciową >>> samo dno
nieeeeeeee,,, no pojeby,,,, zwas,, gosciu zadal kokretne pytanie dotyczace pobytu w norwegi,,,,,,czy ktos umie odp jaka jest roznica miedzy stalka a warunkowym ,,,,,,,,,pojeby,,,,,,,
Zgłoś wpis
16 Postów
Wiking
donwasyl napisał:
Te @rebert 'aktoalny'
Jak to dobrze,ze ty juz nie jestes Polakiem i klocic sie nie musisz!

jetem polakiem,,,,,,,nie zakumales plety,,,,,i tu masz przyklad po sobie ,,,, czepneles sie nie tematu z wyrywku z kontekstu,,,,, i to w kurwia mnie ze omijacie wszyscy prawdziwy temat,,,,, tylko kto lepszy,,,,,,,,, zenada,,,,,srac mi sie chce jak to czytam ,,,,, to lepiej z cyganami sztame trzymac ,, bo sie razem tzymaja nawet w oswiecimiu,,, a nie sprzedaja,, za kawalek chleba,,,,,,,,,,POLACY
Zgłoś wpis
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Mam cos specjalnie dla ciebie:
www.moicyganie.ru
Bedziesz mogl sie potrzymac z cyganami...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok