Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
72 Posty
forrestjohn Janek
(forrestjohn)
Początkujący
Tfurczość Michala Krowy ma szanse na docenienie przez szechtera,spadają nakłady giewu,wspomóż ich waść
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Karlik)
Początkujący
Nie uzywaj obcych slow, bo ja jak przystalo na prawdziwego Polaka, nie rozumiem. I sie nie wymadrzaj bo cie Alina do parti nie przyjmie !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
223 Posty
ALEXANDER HAZARD
(ALEXANDEROS)
Stały Bywalec
Jestem za utworzeniem organizacji, partii Polaków w Norwegii i nie tylko Norwegii.
Taka organizacja mogłaby zrzeszać tych którzy wyjechali za pracą, powiedzmy w ostatnich 35 latach. Taka organizacja powinna po pierwsze nas zjednoczyć ( czy to się może udać? ). To po pierwsze!!! Po drugie jeżeli mamy czegoś żądać, wymagać to nie od Norwegów lecz od tych dzięki którym tu się znaleźliśmy czyli żydo-komunie i różnym innym szKODnikom którzy mówią że w PL mamy dobrobyt i demokrację. No i trzeba uważać kogo wybierać na przywódców tej organizacji. Nie chciałbym już patrzeć na analfabetów, naćpanych czy inny tego typu element. Alinka i jakieś tam krowy to prowokatorzy którzy się naćpali i ochlali bimbrem gdzieś tam na Podlasiu, na kresach razem z Bolkiem W, Bredzisławem Komuruskim czy jakimś tam kundlem Sorosa Swetru Nowośmiesznym. TYCH NALEŻY SKREŚLIĆ NATYCHMIAST!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty
forrestjohn Janek
(forrestjohn)
Początkujący
herr Hazard nie obrażaj mi Podlasia!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Karlik)
Początkujący
"Alinka i jakieś tam krowy to prowokatorzy którzy się naćpali i ochlali bimbrem gdzieś tam na Podlasiu, na kresach razem z Bolkiem W, Bredzisławem Komuruskim czy jakimś tam kundlem Sorosa Swetru Nowośmiesznym. TYCH NALEŻY SKREŚLIĆ NATYCHMIAST!!!!!!! "

Nie mozesz mnie ogonku skreslic bo nigdzie sie nie zapisalem I owszem........chleje i cpam (bez Alinki) ale nigdy na Podlasiu. I teraz sie zdecyduj.....czy prowokator czy cpun? Okresl sie bo inaczej twoje informacje na moj temat staja sie malo wiarygodne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ala Z
(Alao)
Nowicjusz
Od kilku dni jestem na tej stronie. Pracuje od switu do nocy i tak o 2 w nocy podalam ten temat do dyskusji bo chce tu w Norwegii cos zrobic , osiagnac. Dla lepszej przyszlosci moich dzieci i wnukow. Fajnie ze jest reakcja z waszej strony. Dzis dowiedzialam sie ze jest juz Polska Organizacja w Oslo . Napisze wiecej jak sie z nimi skontaktuje.Dzis jestem juz zmeczona po pracy. Mam norweska klawiature .Sorki ale nie mam czasu na szukanie polskich liter.
Pozdrowionka !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Ja sie opowiadam za prawem do glosu, tylko dla osob posiadajacych aktywny stosunek do sluzby wojskowej, badz tytul naukowy conajmniej profesora. Czyli odebranie praw wyborczych 60% populacji. Cos w rodzaju demokracji atenskiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ala Z
(Alao)
Nowicjusz
Tylko wojna nas jednoczy ? Nie rozdzierajcie skory na niedzwiedziu co gdzies tam w lesie spokojnie sobie chodzi ! Ja na prezesa sie nie pisze bo nie o to mi chodzi. chce poznac myslacych ludzi co chce w tym kraju cos zrobic , obudzic w was jednosc ,byscie powiedzieli cos milego sobie wzajemnie np. fajny jestes fajna masz fryzure usmiechneli sie do siebie ,moze ta inna osoba ma wieksze problemy nisz ty spytaj jak leci ? DOSTANIESZ SPOWROTEM PODWUJNIE a nie sie krytkujecie itp. Zrobmy cos bysmy mieli jakes prawa , bo w tej chwili ich nie mamy, jak pracujesz i placisz podatki to ok ! Dla norweskiego panstwa ,ale jak ci sie noga chwilowo podwinie to spadaj do Polski . tylko to mnie naj bardziej wk...bo to Polska dala nam darmowe wyksztalcenie a my dorabiamy N..40 godzin darmowej nauki norweskiego, stracilam kontrol ile wydalam kasy na nauke . Czy to sprawiedliwe ? To tylko jedno z moich pytan a mam ich wiele po tylu latach mieszkania tu i walczenia by mnie traktowano normalnie przeciesz nie jestem z kosmosu i swoj rozum mam .24 Dobranoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty
forrestjohn Janek
(forrestjohn)
Początkujący
Może zatem wypowiedzieć Norkom wojnę Alino ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
forrestjohn napisał:
Może zatem wypowiedzieć Norkom wojnę Alino ?
Jestes tutaj gosciem to uszanuj to,nie podoba sie Norwegia to wracaj do kraju
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok