Tylko wojna nas jednoczy ? Nie rozdzierajcie skory na niedzwiedziu co gdzies tam w lesie spokojnie sobie chodzi ! Ja na prezesa sie nie pisze bo nie o to mi chodzi. chce poznac myslacych ludzi co chce w tym kraju cos zrobic , obudzic w was jednosc ,byscie powiedzieli cos milego sobie wzajemnie np. fajny jestes fajna masz fryzure usmiechneli sie do siebie ,moze ta inna osoba ma wieksze problemy nisz ty spytaj jak leci ? DOSTANIESZ SPOWROTEM PODWUJNIE a nie sie krytkujecie itp. Zrobmy cos bysmy mieli jakes prawa , bo w tej chwili ich nie mamy, jak pracujesz i placisz podatki to ok ! Dla norweskiego panstwa ,ale jak ci sie noga chwilowo podwinie to spadaj do Polski . tylko to mnie naj bardziej wk...bo to Polska dala nam darmowe wyksztalcenie a my dorabiamy N..40 godzin darmowej nauki norweskiego, stracilam kontrol ile wydalam kasy na nauke . Czy to sprawiedliwe ? To tylko jedno z moich pytan a mam ich wiele po tylu latach mieszkania tu i walczenia by mnie traktowano normalnie przeciesz nie jestem z kosmosu i swoj rozum mam .24 Dobranoc