Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja
2 Posty
sebasty
(sebasty)
Wiking
Potwierdzil diagnoze . Klamca nie jest w stanie stwierdzic kto i kiedy sie rejestrowal .Nie ma takiej funkcji na forum. Poza tym nie pisze z Angli .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
sebasty napisał:
Potwierdzil diagnoze . Klamca nie jest w stanie stwierdzic kto i kiedy sie rejestrowal .Nie ma takiej funkcji na forum. Poza tym nie pisze z Angli .
Oszołomie, gdzie Ja napisałem, że nadajesz z Anglii?
Napisałem jedynie, "następny z rodziny" w domyśle, korzystający z programu oszukującego lokalizację IP komputera z którego jest wysyłany dany post.
Czyżby za mało lekarstw na uspokojenie, a może za duża dawka i masz dodatkowe omamy.
Co do opcji kto kiedy siem rejestrował, to taka rzecz istnieje, jednak mi to wisi, nie o to toczy siem ta dysputa.
To mam wieczorny ubaw, dali chłopcy jeden w 12 wydaniach jak apostoły, co jeszcza wykombinujeta?
Ciekawym, ze waszego postępu, wszak co 12 umysłów, to nie jedna forumowej szmaty i nieudolnego Konfidenta z Eidsvoll.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok