Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja
1 Post
pit reh
(pitek57)
Wiking
jesli chcesz tylko doladowac konto to w kazdym Narvesenie i 7Eleven mozesz to zrobic nawet w swieta.Sprawdz tylko godziny otwarcia bo sa krotsze niz w niedziele
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
ej ty napisał:
Nie wstydze sie poprostu nie jestem katolikiem praktykujacym i poprosty niewiem.
I dziekuje za konkretna odpowiedz jestes wielki

To gdzie i z kim ty pracujesz, skoro nie wiedziałeś dlaczego masz aż cztery dni wolnego od pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
ej ty
(ej ty)
Wiking
Mowili mi ale a nóż. Moze ktos wie czy pracuja warto sie zapytać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
ej ty napisał:
Mowili mi ale a nóż. Moze ktos wie czy pracuja warto sie zapytać
Cóż nigdy nie zawadzi być niedowiarkiem, jednak aby nie zaczęsto ponieważ można wpaść w rutynę.
Co ciebie tak gnębi, że chcesz aż osobistego kontaktu, nie wystarczy ci ich strona.

mycall.no/login
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
3ma
(3ma)
Wiking
znowu sie mundrujesz a gowno wiesz
to swieto ewangelickie a nie katolickie
gabriel klamca i zlodziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
3ma napisał:
znowu sie mundrujesz a gowno wiesz
to swieto ewangelickie a nie katolickie
gabriel klamca i zlodziej

Tomaszu Jerzy z Eidswoll niezwykła Emigracyjna męska szmato i nieudolny KONFIDENCIE,
na dodatek.
Głupi Nieuku Religijny!
Tak Katolicy jak i Ewangelicy/Protestanci, to ta sama religia, wyznająca te same świętości zawarte w tej samej Biblii.
Obchodzą te same święta, jednak nie zawsze w tym samym czasie i tej samej liturgii celebracyjnej.
I tak dalej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
amd
(amd)
Wiking
Nastepny kretyn w mysl zasady Nie znam sie to sie wypowiem. Rozgarniety jak Pan Petru z KOD.Zielone swiatki w Polsce to jeden dzien i to roboczy .W Niemczech ,Norwegi sa to dwa dni wolne od pracy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
pkk
(pkk)
Wiking
Nie ma co gadaz z niedojebaniem muzgowym pewnie i muzulmanie to to samo co katolicy .
Swir internetowy i tyle .trzeba go traktowac jak gowno .Omijac z daleka .
Wystarczy zobaczyc jego profil .Rzygac sie chce .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
amd napisał:
Nastepny kretyn w mysl zasady Nie znam sie to sie wypowiem. Rozgarniety jak Pan Petru z KOD.Zielone swiatki w Polsce to jeden dzien i to roboczy .W Niemczech ,Norwegi sa to dwa dni wolne od pracy .
I oto objawiła siem nam świenta tryjca:
- pkk+ama+3ma
we jedynie słusznej osobie.
męska emigracyjna szmato, Ja mam chociaż oficjalny profil, a co ty masz niedorobiony Konfidencie?
Jednak Zielone Świątki w tych trzech Państwach, religijny nieuku, gloryfikują tą samą osobę,
czyli Jezusa z Nazaretu.
To że w różnych państwach, są różne dni świąteczne, zależy tylko od ekonomi tych państw, oraz zakorzenionych tradycji tak religijnych jak i politycznych.
Ani Norwegia czy też Niemcy, nigdy nie były pod bezpośrednim powojennym panowaniem Komunizmu, który rugował religię jako tak,ą a Rzymsko katolicką i Protestancką w szczególności.
I tak dalej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
pkk
(pkk)
Wiking
schizofrenia paranoidalna -beznadziejny przypadek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj