Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja
1 Post
Lakse
(Lakse)
Wiking
Gabriel-napisał:

I oto objawiła siem nam świenta tryjca:
- pkk+ama+3ma
we jedynie słusznej osobie.
męska emigracyjna szmato, Ja mam chociaż oficjalny profil, a co ty masz niedorobiony Konfidencie?
Jednak Zielone Świątki w tych trzech Państwach, religijny nieuku, gloryfikują tą samą osobę,
czyli Jezusa z Nazaretu.
To że w różnych państwach, są różne dni świąteczne, zależy tylko od ekonomi tych państw, oraz zakorzenionych tradycji tak religijnych jak i politycznych.
Ani Norwegia czy też Niemcy, nigdy nie były pod bezpośrednim powojennym panowaniem Komunizmu, który rugował religię jako tak,ą a Rzymsko katolicką i Protestancką w szczególności.
I tak dalej.

Odezwal sie ten co kradnie cudze dane osobowe ma 12 kont i sam sobie odpowiada .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Lakse napisał:
Gabriel-napisał:

I oto objawiła siem nam świenta tryjca:
- pkk+ama+3ma
we jedynie słusznej osobie.
męska emigracyjna szmato, Ja mam chociaż oficjalny profil, a co ty masz niedorobiony Konfidencie?
Jednak Zielone Świątki w tych trzech Państwach, religijny nieuku, gloryfikują tą samą osobę,
czyli Jezusa z Nazaretu.
To że w różnych państwach, są różne dni świąteczne, zależy tylko od ekonomi tych państw, oraz zakorzenionych tradycji tak religijnych jak i politycznych.
Ani Norwegia czy też Niemcy, nigdy nie były pod bezpośrednim powojennym panowaniem Komunizmu, który rugował religię jako tak,ą a Rzymsko katolicką i Protestancką w szczególności.
I tak dalej.

Odezwal sie ten co kradnie cudze dane osobowe ma 12 kont i sam sobie odpowiada .

|Odezwał siem ten co posługuje siem programem do ukrywania IP Komputera.
Teraz nadaje z Rumunii, męska forumowa szmato i nieudolny konfidencie z Eidsvoll, możesz przytoczyć tu na forum, chociaż jedne dane osobowe które to podobno "ukradłem".

Przy okazji to jak wiadomo to ja mam co najmniej 33 konta na forum, dokładnie tyle samo co u księdza guzików w jego sukience.
12 kont to masz aktualnie ty, forumowa szmato.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
andrzej32
(andrzej32)
Nowicjusz
Ryszard Ryskowski to kto? zlodzieju i damski bokser a do tego klamca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
napisał:
Ryszard Ryskowski to kto? zlodzieju i damski bokser a do tego klamca
Ryszard Ryskowski to Ryszard Ryskowski.

Ja osobiście, mam na imię Gabriel i tak dalej.

Andrzeju 32, następne wcielenie z 12 pozostałych szmaty i nieudolnego Konfidenta z Eidsvol, korzystającego z programu do ukrywania IP i nadający tym razom ze okolic Waszyngtonu we USA.
Miałeś już nie nabijać oglądalności temu KOD-owskiemu forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
andrzej32
(andrzej32)
Nowicjusz
masz jakies konkretne argumenty na poparcier swoich oszczerst czy tylko bluzgasz i grozisz polamanie palcow i mordobiciem dzieci

furiat klamca i zlodziej podszywajacy sie pod innych forumowiczow

kup sobie gumowa lalke Dolly moze to rozwiaze twoje problemy z brakiem znajomych ,przyjaciol,rodziny ,pracy ,mieszkania,koniobijco
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
andrzej32 napisał:
masz jakies konkretne argumenty na poparcier swoich oszczerst czy tylko bluzgasz i grozisz polamanie palcow i mordobiciem dzieci
furiat klamca i zlodziej podszywajacy sie pod innych forumowiczow
kup sobie gumowa lalke Dolly moze to rozwiaze twoje problemy z brakiem znajomych ,przyjaciol,rodziny ,pracy ,mieszkania,koniobijco
Znaczy, o jakie to konkretne argumenty tobie chodzi, chory z urojenia strzepie człowieka.
Możesz wskazać, gdzie Ja Gabriel groziłem komuś połamaniem palców, a już zwłaszcza mordobiciem dzieci, chory na nerwicę natręctw,
Forumowa szmato i nieudolny konfidencie z Eidsvoll.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
andrzej32
(andrzej32)
Nowicjusz
czyli nie masz zadnych argumentow oczerniasz ludzi bezpodstawnie klamco oszcerco
a o swoich przestepstwach dowiesz sie jak poczytasz swoje posty ze wszystkich swoich kont
rowniez tych co je pousuwales
albo ci politi przypomni

gabriel 65 letni dziadek udajacy 35 latka posiadajacego zone i dzieci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
andrzej32 napisał:
czyli nie masz zadnych argumentow oczerniasz ludzi bezpodstawnie klamco oszcerco
a o swoich przestepstwach dowiesz sie jak poczytasz swoje posty ze wszystkich swoich kont
rowniez tych co je pousuwales
albo ci politi przypomni

gabriel 65 letni dziadek udajacy 35 latka posiadajacego zone i dzieci
Nie odwracaj kota ogonem to przecież moje prawo na tym forum i nie nerwój siem tak, przecież idziesz na nocną zmianę do rozwożenia gazet.
Ja ludzi nie oczerniam, ponieważ forumowa męska szmata z Eidsvoll, niejaki Tomaszek Jerzy, sam na tym forum przyznał się do tego iż doniósł na mnie Fałszywy Donos i jeszcze się tym chwalił.

Jak gdyby bycie Konfidentem na Emigracji, przynosiło jakiś zaszczyt.
I znowu grozisz Mi Policją niedorobiony E|migracyjny Konfidencie, ciekawe co tym razem napiszesz w donosie na Moją Osobę męska forumowa szmato.
Coś jeszcze wraku człowieczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
sebasty
(sebasty)
Wiking
Andrzej32 nie gadaj z debilem
to typowy przyklad na
Projekcja atrybutywna – projekcja cechy własnej, świadomej. Polega na tym, że innym ludziom przypisuje się własne uświadomione cechy negatywne. Projekcja ta jest większa wtedy, gdy osoba, której przypisuje się cechy podobne do własnych jest lubiana i ceniona.
Projekcja (od łac. proicere, wyrzucać przed siebie) – narcystyczny mechanizm obronny; przypisywanie innym własnych poglądów, zachowań lub cech, najczęściej negatywnych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
sebasty napisał:
Andrzej32 nie gadaj z debilem
to typowy przyklad na
Projekcja atrybutywna – projekcja cechy własnej, świadomej. Polega na tym, że innym ludziom przypisuje się własne uświadomione cechy negatywne. Projekcja ta jest większa wtedy, gdy osoba, której przypisuje się cechy podobne do własnych jest lubiana i ceniona.
Projekcja (od łac. proicere, wyrzucać przed siebie) – narcystyczny mechanizm obronny; przypisywanie innym własnych poglądów, zachowań lub cech, najczęściej negatywnych.

Ooo, proszę proszę, następny z rodziny, właśnnie siem zarejestrował, jedynie dlatego by sobie odpowiedzieć/
IP Anglia Gloucester.
Ale zabawa, boki tylko zrywać i przepukliny się nie nabawić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok