napisał:
organizm sam wytwarza alkohol. Normalnie bakterie w przewodzie pokarmowym niszczą drożdże, lecz w przypadku podawania antybiotyków, równowaga ta może zostać zachwiana i drożdżaki mają przewagę. po spożyciu węglowodanów, mężczyzna był pijany. Działo się tak za sprawą drożdży, które miał w przewodzie pokarmowym. Żywiły się one cukrami prostymi, produkując alkohol.
Za wytwarzanie alkoholu w naszym ciele odpowiadają mikroorganizmy zamieszkujące jelita. Rozkładają one cukry na dwutlenek węgla i etanol. W zależności od naszej diety bakterie te mogą wyprodukować tyle „procentów”, ile znajduje się w dwóch piwach.
ale jasta jest prosty wiesniak co wypadl krowie na rowie
Co Ty plecierz.Wystarczy brac antybiotyk ,zagrysc norweskim jablkiem i 1,6 promila poplynie w polskich zylach.?
Ale zrobiles teraz konkurencje przemytom...
organizm sam wytwarza alkohol. Normalnie bakterie w przewodzie pokarmowym niszczą drożdże, lecz w przypadku podawania antybiotyków, równowaga ta może zostać zachwiana i drożdżaki mają przewagę. po spożyciu węglowodanów, mężczyzna był pijany. Działo się tak za sprawą drożdży, które miał w przewodzie pokarmowym. Żywiły się one cukrami prostymi, produkując alkohol.
Za wytwarzanie alkoholu w naszym ciele odpowiadają mikroorganizmy zamieszkujące jelita. Rozkładają one cukry na dwutlenek węgla i etanol. W zależności od naszej diety bakterie te mogą wyprodukować tyle „procentów”, ile znajduje się w dwóch piwach.
ale jasta jest prosty wiesniak co wypadl krowie na rowie
Co Ty plecierz.Wystarczy brac antybiotyk ,zagrysc norweskim jablkiem i 1,6 promila poplynie w polskich zylach.?



Ale zrobiles teraz konkurencje przemytom...


