Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5295 niezalogowanych)
1 Post

(fullcasco)
Wiking
ulv72 nie pozbawiaj mnie atutow jeszcze tam siedzi Politi i Økokrim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
fullcasco napisał:
ulv72 nie pozbawiaj mnie atutow jeszcze tam siedzi Politi i Økokrim

alez niczego cie nie pozbawiam...przeciez linka nie przekleilem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:

A juz myslalam,ze jakis skandalik sie kroi

to by polecial wtedy temat na posty, ze hej nie, nie, ja tam dziekuje...za takie skandaliki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
ulv72 ( ok
giovi2 napisał:

A juz myslalam,ze jakis skandalik sie kroi

juz byl taki jeden co mi cos sugerowal ,psia krew
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Odp do postu Panaladnegoo.
Wszyscy dobrze wiemy ze na dluzsza mete nie da sie zyc normalnie w dwoch wymiarach(Polskim i gdzies na emigracji).Przychodzi moment na decyzje albo tu albo trzeba wracac.Ja podjalem ta decyzje szybko po roku pobytu ale rozumie ze innym moze zajac to dluzszy czas ze wzgledu na sytuacje zyciowe rodzinne. Moze dlatego mam inny poglad na pewne sprawy zwiazane z zyciem w tym spoleczenstwie i pewnie dlatego szukam tych lepszych stron aby poprzec ta moja decyzje. napewno tez nazwe rzeczy po imieniu-jezeli okradnie mnie Tore to nazwe go zlodziejem,a jesli oszuka mnie firma X to nazwe ja i ludzi tam pracujacych oszustami ale napewno nie napisze ze Norwegia mnie oszukala a Norwegowie okradli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
ale napewno nie napisze ze Norwegia mnie oszukala a Norwegowie okradli.ŻE się tak wtrącę ...
A TEN CYTOWANY ..."TORE"...to kto....? .
....Chińczyk może lub Pakistańczyk...?
A może to tylko TOREador hiszpański ...? .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Tore, Espen,Bjørn,Ole czy inny Norweg Gabrielu.Jak zwykle masz racje trzeba konczyc mysl aby tekst byl jasny wcalej tej swojej niedoskonalosci przekazu pisanego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Tore, Espen,Bjørn,Ole czy inny Norweg Gabrielu.Jak zwykle masz racje trzeba konczyc mysl aby tekst byl jasny wcalej tej swojej niedoskonalosci przekazu pisanego.
Tym samym jeżeli ciebie okradnie Tore tu w Norge , to nie inaczej będzie jak zostaniesz okradziony przez Norwega w Norwegii .
Ato oznacza iż w tym samym zdaniu zaprzeczasz SAM SOBIE ....
Dlatego ,że napisałeś ni mniej ni więcej TYLKO....
....." jeżeli okradnie mnie Tore to nazwę go złodziejem ,...i dalej w tym samym zdaniu... ale na pewno nie napiszę ze Norwegia mnie oszukała a Norwegowie okradli "......
I to by było tylko tyle ....i nie jest to moim zdaniem złośliwośc z mojej strony w Twoim kierunku....
Tylko Moja nauka dogłębnego myślenia na przykładzie Twojego postu ....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Yes!! Gabrielu i znowu masz racje!!! Powinno to brzmiec mniej wiecej tak: skoro jenostka w osobie Tore mnie okradnie to nazwe TA jednostke zlodziejem a nie wszystkich Norwegow i nie bede oskarzal calego spoleczenstwa o to.Jezeli zostane oszukany przez norweska firme to nazwe ta konkretna firme po imieniu(oszuci) ale nie powiem na Norwegie jako panstwo i norweskie prawo ze jest oszukancze co czyni wielu z nas. Dziekuje Gabrielu za konstruktywne uwagi bo jak wczesniej napisalem czasami slowo pisane nie nadaza za myslami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok