Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5308 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...temat wznoszenia,to dla ciebie nic nowego.

szczegolnie w kwestii maszyn latajacych.przeciez juz nawet zaplanowales moja deportacje,pierwszym samolotem do polski.

poza tym,skad tak dobrze znasz ladnegopana,ze wiesz z czym mialby miec klopot i ile czynnosci jednoczesnie moze wykonywac.

byles rowniez na szkoleniu dla jasnowidzow?

podobno rozwijac sie mozna cale zycie,dlatego wznos sie dalej.nastepny etap - bujanie w oblokach!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
W odroznieniu od Ciebie potrafie wyciaga wniosku z tego co czytam.Swoje spostrzezenia opieram na tym co widze a nie natym co chcialbym zobaczyc. Kami udzielila tutaj paru wskazowek jak sprawdzic z kim sie dyskutuje,proponuje skorzystac. Czyz juz sie niescielismy w poprzednich wcieleniach naszych na tym forum???Czyz nie zmieniles swojego profilu i stylu potym jak nikt niezwrocil uwagi na twoje bezsensowne posty???
Do pewnego momentu bylo to zabawne nawet ale niestety tak jak wszystko co jest w nadmiarze zaczelo byc zalosne.W tym momencie moze ujawnisz nam swoje poprzednie wcielenie aby mogli ocenic wszyscy- skoro nie chiales tego robic na privat -Twoje posty napewno nabiora nowego znaczenia a Twoj geniusz bedzie mogl wyplynac na swiatlo dzienne.
Z POZDROWIENIAMI FAZI!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...jak sie okazuje,nie tylko ja zmieniam 'wcielenia' .zreszta nie widze w tym nic zlego.
juz na poczatku pisalem,ze 'byc soba,to takie nudne'

ciekawe,ze to wlasnie ty,poswiecales najwiecej uwagi moim bezsensownym postom.

w odroznieniu od ciebie,inwigilacja nie jest moim hobby i nie zamierzam nikogo sprawdzac ani kontrolowac!

nie rozumiem,jaki nowy sens moga nadac moim wypowiedzia,nazwy moich poprzednich wcielen.
to co pisalem wtedy bylo przypisane tamtym postacia.
ale to pewnie za trudne dla ciebie.do tego jest potrzebna chociaz odrobina wyobrazni!

teraz na tapecie jest panladny i jesli chcesz to mozesz z nim dyskutowac,albo mieszac go z blotem (do wyboru)

a tak przy okazji to wlasnie dzieki mnie,bedziesz mogl byc znowu forumowym bohaterem!

jesli tak bardzo ci przeszkadza to,ze znowu jestem na forum,mozesz poprosic admina o dozywotni ban dla mojego ip.
jesli wtedy poczujesz sie lepiej i ukojisz swoje sumienie-prosze bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ales pan walnal melodramatyczny post panieladny, wzruszyc sie by mozna i zaplakac nad toba ...
niezla opera mydlana powstala.... brakuje jeszcze tylko bys powiedzial kimze to w koncu byles wczesniej...
...no ale odwagi zabraklo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a to nie wiesz jak sprawdzic.zapytaj pana fazi!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Zawsze sie smiałam jak ktoś mowił,ze komp uzaleznia a tu widze nie tylko uzaleznienie ale rozdwojenie jaźni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...be.ka. powiedz mi jak ty to robisz,ze nawet kiedy slonce juz dawno po zachodzie,to twoj cien zawsze przy mnie.
czyzby byl tak wielki,ze widac go nawet po zmroku?

a skad ta pewnosc,ze to tylko rozdwojenie.zaczelas uczeszczac na uniwersytet trzeciego wieku?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
panladny napisał:
...zaczelas uczeszczac na uniwersytet trzeciego wieku?TO ,ŻE teoretycznie zaczęła uczęszczać na ten uniwerek to same plusy dla NIEJ....
A to ,ŻE TY ..... nabijasz się z tego nawet teoretycznego zdarzenia , świadczy tylko o tym , że mimo zmiany ubarwienia /nowe wcielenie/nie zmieniłeś toku swego myślenia i podawania jego innym uczestnikom Tego forum...
Fakt starałeś się bardzo , jednak widocznie za mało miałeś w sobie wiary lub chęci by to co było na początku zmienić na lepsze...
ŻAL DUPĘ komuś ŚCISKA jak czytam TWOJE WYPOCISKA ...
P.s.
Zmień znowu swoje dane i powróć jak FENIKS tylko Tak Naprawdę odmieniony pozytywnie ....
DASZ RADĘ TEMU WYZWANIU...!...?? .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...jakie to szczescie,ze nie musze korzystac z twoich dobrych rad!
za bardzo chyba uwierzyles w swoja misje na tym forum...nawet (dzieki mnie) zaczales pisac rymem,brawo!

a posladki lepiej rozluznij,bo moze sie skonczyc zatwardzeniem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
panladny napisał:
...a to nie wiesz jak sprawdzic.zapytaj pana fazi!

nie mam w tym celu i nie chce mi sie bawic w takie rzeczy, nawet nie jestem wystarczajaco dlugo na tym forum zeby wiedziec kto cos wczesniej pisal, kim byl, jaka ksywke mial itd. .. i nie ma to wiekszego znaczenia tak naprawde...

sa tacy,ktorzy umieja pokazac twarz, zajac jakies stanowisko w dyskusji i podpisac sie pod tym
i sa tacy, ktorzy lubia krzyczec gdzies tam z za czyichs plecow ale jak padnie pytanie - kto to powiedzial ? to wtedy SZA !
wybierz sobie sam co ci pasuje

a poki co... dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok