Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5297 niezalogowanych)
1 Post

(Anna79)
Wiking
ja tez nie mam pojecia co niektore osoby maja do norwegow my tez nie jestesmy swieci tak jak napisal Gabriel Polak go oszukiwal a norek twego nie ruszy i nic tez nie chce.To wlasnie najwiekszej krzywdy dostajemy od swoich rodakow,wykorzystujac sytuacje placa grosze dopiero jak sie czlowiek zorientuje jak jest i stwierdza,ze spal z reka w nocniku.Wiec nie piepszmy o jakiejs lojalnosci Polakow.Ja osobiscie nic do nich nie mam i ciesze sie z tego,ze pracuje w norweskiej firmie a nie polskiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Biznes-umowa miedzy dwoma stronami w celu osiagniecia wspolnych korzysci majatkowych-tak ja to rozumie i dotyczy to tylko 7.5 godzin mojego zycia tutaj w dni robocze. Niestety reszta czasu jaki tutaj przebywam (bo chce) to goscina w obcym kraju z wlasna tradycja,obyczajami,kultura i wlasnym prawem ktore niestety trzeba tolerowac i przestrzegac.
Swoja droga jaki partner w biznesie bedzie tolerowal nas gdy bedziemy o nim sie wypowiadac w takich epitetach jak co niektorzy nasi rodacy o Norwegach?Jaki gospodarz bedzie trzymal goscia ktory o nim sie wypowiada tylko w najgorszych slowach? I tylko o to chodzi.

chodzi nie tylko o to,ale ciebie to nie dotyczy.ty widzisz,albo chcesz widziec,tylko czarne i biale,tak albo nie...
jesli jestes szczesliwy w tym swoim,dwuwymiarowym swiecie,to mnie juz nic do tego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
znam Norka ktory okradl Polakow na 10 000 000kr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
fullcasco napisał:
znam Norka ktory okradl Polakow na 10 000 000kr

tak ? to ilu bylo tych Polakow ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
10
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
banka na glowe ? niezle... a w jaki sposob on to zrobil ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
ulv72 masz pw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
fullcasco napisał:
ulv72 masz pw

A co chcesz z nim poflirtowac?

spoko nie ma tak zle tylko linka do tematu w norweskiej gazecie dostalem, gdzie jest opisany...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok