Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26434 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Nono pewna jesteś tej wygranej jak indor niedzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
tomek kowalski
(krasnal)
Wiking
retier1 napisał:
krasnal napisał:
miejmy tylko nadzieję że nie bierzesz z niego przykładu i nie sięgasz po takie środki Ja akurat nie musiałem,ale dziejszej młodzieży to nie tylko dyscyplina by się zdała(tak na marginesie)

zgadzam się, ale zastanawia mnie jak taka norweska mama może pozwolić pomalować paznokcie swojej 4-letniej córce, albo 10-latce zafarbować włosy i tak ją puścić do szkoły
w polsce też małolaty przeginają ze swoim wyglądem na siłę chcą być dorosłe, ale to co widziałem w oslo mnie przerosło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:

No jakes Krasnal to nie jest trudno Cie przerosnac

giovi dajesz popalic, no...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
tomek kowalski
(krasnal)
Wiking
a ciebie nie przeraża widok małolaty na ulicy która wygląda jak k..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krasnal napisał:

zgadzam się, ale zastanawia mnie jak taka norweska mama może pozwolić pomalować paznokcie swojej 4-letniej córce, albo 10-latce zafarbować włosy i tak ją puścić do szkoły
w polsce też małolaty przeginają ze swoim wyglądem na siłę chcą być dorosłe, ale to co widziałem w oslo mnie przerosło

a po co sie nad tym zastanawiasz ?? ani ta 4-latka ani 10-latka to nie sa twoje dzieci wiec ??
negujesz to dlatego, ze Ty tak niepostapilbys ze swoimi dziecmi ?? wiec nie postepuj, wychowuj swoje dzieci tak jak
uwazasz za stosowne...ale nie neguj innych za wyglad inny, niz przyjmuja to Twoje normy...

wazne jest to, co wewnatrz czlowieka....wazne to, jakie wartosci przekaze sie temu dziecku....
a nie to, zeby chodzilo ubrane jak wszyscy inni.... bo - na przyklad - co sasiedzi powiedza....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jeśli już tak wchodzimy w szczeguły walki,to którym atrybutem nokautujesz(prawym czy lewym,a może obiema naraz )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
tomek kowalski
(krasnal)
Wiking
naszczęście to nie moje dzieci, swoim staram się wpoić zasady, ale co jeśli one chcą się upodobnić do swoich koleżanek.
nie neguję nikogo ani za wygląd, ani wyznanie,ani poglądy. staram sie tylko wychowac moje dzieci jak najlepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok