Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26444 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:
retier1 napisał:
Absolutnie NIE Jeśli mam być szczery to uśmiech powinien być bardziej swobodny,a tutaj coś Cię chamuje i wtedy będzie prima bela Chyba się nie gniewasz

A co Ty ja tutaj do jakichs bel porownujesz.Jesli miales na mysli piekna to BELLA Retier1 BELLA powiniennes napisac.
Jeszcze dziewczyne w kompleksy wpedzisz

no belka to ja nie jestem, a co do drugiego wyrazu bella to hmm podoba mi się to określenie

retier, a co Ty byś chciał taki uśmiech wstrzymywałam się przed nim bo byś tutaj jeszcze jakieś jajp zniósł na mój widok i co wtedy?? chociaż koguty jaj nie znoszą

i ja miałabym się gniewać?? nie , no co Ty każdy może napisać to co myśli, w kompleksy tak szybko nie wpadam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
A wiesz ile kasy za to JAJO bym miał Pierwsze jajo od koguta by było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
kurcze zblizam sie do 700 znow gabryjel na mnie usiadzie:/
ale co tam moze uda mi sie wygrac te owłosienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking

Trzy przyjaciółki, które kilka lat wcześniej jednocześnie powychodziły za mąż, siedzą przy kawiarnianym stoliku i narzekają na seksualne nawyki swoich mężów. - Mój - mówi "doktorowa" - ma obsesję na punkcie sterylności. Przed stosunkiem wszystko, łącznie z "narządami" sterylizuje po kilka razy. - A mój - mówi żona architekta - nie wykazuje chęci do żadnej improwizacji. Wszystko planuje, rozrysowuje. Mówię wam nuda, że można zasnąć. - I tak macie szczęście - mówi żona zawodowego wojskowego - Ten mój wariat po powrocie z koszar stawia mnie pod ścianą, sam kładzie się nago na łóżku i rozkazuje " krokiem defiladowym na ch*ja, marsz". Dobrze jak trafię za pierwszym razem. - A jak nie trafisz ? - To, ku**a, całą noc maszeruję ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
dawaj wiecej takich jak masz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:
...., całą noc maszeruję ...
DOBRE.... uśmiałem się ździebko ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Jan63)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2, udało Ci się z tym kawałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No,no,no........giovi,to chyba ta twoja KIKUNIA tak CIE szkoli w tych kawałach,cha????? Ciekawe gdzie ONA się ich naumiała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok