Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26434 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
2 mezatki poszły na imprezke 3 nad ranem imprezka sie skonczyła babki na gazie mysla sobie kurcze jak wrocimy tak do domku to mezowie nas wiecej nie puszcza wiec doszły do wniosku ze sie przejda i tak ida ida ida i zachciało im sie do kibelka a ze kibelka nie było tylko pobliski cmentarz to tam poszły sie załatwic i jedna mowi do drugiej ty ale nie ma papieru na co druga 'a tam ja podtarłam sie majtkami' ta pierwsza patrzy na gacie od Gucciego w dodatku od meza w prezencie no nie i sięgnęła po pierwsza lepsza rzecz za siebie podtarła sie i poszły
nastepnego dnia spotykaja sie mezowie :jeden mowi do drugiego ; stary rozwod rozwod jak nic moja zona wczoraj poszła na impreze i wrociła bez majtek
na co drugi: to jeszce nic moja miała majtki i kokarde w dupie" franek zdzichu i tadek " dozgonnie wdzieczni
hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
[/quote]kami napisał:
wiecie moze powinnismy zmienic temat np na " luzne gatki" [/quote]

dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Dziewczyny obejrzyjcie sobie na youtub[ziomek suka]posmiejecie sie chwilke jak tego nie widzieliscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
niezłe, szczególnie zakończenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena nowa focia ładniutko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:
magdalena nowa focia ładniutko

dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Fakt ,dużo korzystniej teraz się prezentujesz .Ale chyba cytrynkę liznęłaś przed zdjęciem .Jednak nawijka mdpsycholog coś daje .Dużo więcej widać teraz energi pozytywnej u CIEBIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
oj retier żadnej cytrynki nie liznęłam przed zdjęciem, a co,mój uśmiech Ci się nie podoba?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Absolutnie NIE Jeśli mam być szczery to uśmiech powinien być bardziej swobodny,a tutaj coś Cię chamuje i wtedy będzie prima bela Chyba się nie gniewasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok