Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26449 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
Kami z miłą chęcią dałabym Hani tą ścierkę i spryskiwacz,ale to są kredki świecowe i trzeba mocno szorować te ściany żeby były czyste bo potrafią się rozmazać jedynym rozwiązaniem jest zabrać kredki i nie dawać dopóki nie będzie wystarczająco duża,bo wczoraj tatuś pozwolił swoją koszulkę jej malować więc boję się,że się teraz dorwie do ubrań

bahahaha ale moze to jest jakas mysl daj jej jakies koszuli meza najlepiej takie białe pod biała koszule
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Madzia daj jej samochod zeby tacie pomalowala zmieni zdanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Czyżbym oślinił tę stronkę kami NOno......... madalen Teraz to ślubny powinien CIĘ całować po nóżkach , i nie tylko hehehe.... za publiczne wyznanie wiary
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ANNA79 napisał:
Madzia daj jej samochod zeby tacie pomalowala zmieni zdanie

całkiem nie głupi pomysł tym bardziej że auto jest jasnego koloru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Dobranoc ja tez lece popatrzec na film
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
dobra tez spadam połozyc małego smyka spac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
. madalen Teraz to ślubny powinien CIĘ całować po nóżkach , i nie tylko hehehe.... za publiczne wyznanie wiary

nic złego nie zrobiłam, a co do tego całowania to hohoho mój drogi!! dzisiaj jest ku temu duża okazja, kuzyn wyjechał do niedzieli wieczór więc chatka wolna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
no to kładz dzidzie spac i całuj całuj az zabraknie tchu trza nadrobic zaległosci z twojej nieobecnosci a moze i w koncu twoja corcia bedzie miała rodzenstwo )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Bylo milo ale sie skonczylo do uslyszenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
żeby to położenie dzidzi spać było takie łatwe to juz dawno bym to zrobiła...niestety moja córka o tej godzinie nie chodzi spać a i sama też nie uśnie

ok zmykam i miłego wieczorku życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok