Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26439 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak

Osobiście również wolę standardowe wykonanie tego sposobu , ale akurat mam taki klimat filmowy, wczoraj horrory, dzisiaj wojenny: "Cienka czerwona linia" przed obiadem. Tyle masakry to i człowiek nabiera apetytu na flaczki .
PS:
   Zostało jeszcze 3,5kg .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Ja CI mowię madalen ,jak tak pozbieramy wszystko do kupy to nie za ciekawy wyjdzie obraz tego Dina A tak mu dobrze z twarzy patrzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Wiesz retier,może i masz odrobinę racji, on się zmienia jak Kameleon, a widać to po zdjęciach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
Ja CI mowię madalen...

mów do mnie tak...bo lubię słów twoich smak....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No nie madalen ,nie drażnij chociaż Ty mojej wyobraźni przed spaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ja to bym mogła Ci tą wyobraźnię rozdrażnić gdybyś chciał, ale wtedy to już byś nie zasnął
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
może i by chciał,tylko co by twój ślubny na to powiedział
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Ty się moim ślubnym tak nie martw, poszedł spać pierwszy bo mnie od laptopa wyciągnąć nie mógł ale i tak już uciekam i mówię dobranoc.

teraz to będziesz miał do myślenia o co mi wcześniej chodziło... wspomnę tylko,że o zdjęcie, którego nie dodałam do galerii...a jakie to ono miało być...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
A niech CIĘ dzika gęś kopnie madalen teraz to mi naprawdę klina zabiłaś Nie będe nawet próbował odgadnąć ,bo to jak bym chciał z wiatrakiem walczyć A na walkę z wiatrakiem to za dużo latek mam na karku Miłych snów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok