Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26464 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
nie wiem prosiłam dentystke o narkoze to powiedziała mi ze to nie jest az takie pilne by dawac narkoze ale mowiła ze da mu cos ala głupiego jasia do wypicia moze wtedy bedzie mniej kumał baze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Lepiej sie smiac niz zwracac glupie uwagi fajnie by bylo,zeby znowu ktos wlecial na nasze posty i zacza je krytykowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami wydaje mi się że anna pytala o te dziewice jak sobie z nimi poradzisz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ANNA79 napisał:
Lepiej sie smiac niz zwracac glupie uwagi fajnie by bylo,zeby znowu ktos wlecial na nasze posty i zacza je krytykowac

dlatego się śmieję też nie lubię głupich uwag
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No i popatrz ,jak to pozory mylą A już myślałem że znam się troszkę na ludziach Będę strzelał myślami ,a tarczami będą zdjęcia osób harakterystycznych z tego portala,oczywiście według mnie Ale myślę że zkonnica była by z CIEBIE oddana całą duszą wierze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
tylko po tym ala glupim jasiu zeby po scianach Ci nie malowal jakMagdalenie zarcik zarcik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
No i popatrz ,jak to pozory mylą A już myślałem że znam się troszkę na ludziach Ale myślę że zkonnica była by z CIEBIE oddana całą duszą wierze

haha ja to jestem oddana całą duszą i ciałem......

.....mężowi

jestem wierząca nie praktykująca-tylko bez skoków teraz na mnie jaka to ja bezbożna jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
kami wydaje mi się że anna pytala o te dziewice jak sobie z nimi poradzisz...

a to ... wiesz mam na to cała wiecznosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ANNA79 napisał:
tylko po tym ala glupim jasiu zeby po scianach Ci nie malowal jakMagdalenie zarcik zarcik

oj tak!! lepiej zapytać o skutki uboczne tej narkozy.... moja nie miała narkozy tylko za dużo a PL popuszczone i teraz tylko ze ścierką biegam i myję ściany nie wspomnę o wykładzinie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz jak ja oduczyłam mojego syna malowac po scianach
dałam mu scierke spryskiwacz i sam musiał czyscic podziałało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj