Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26449 niezalogowanych)
1 Post

(Anna79)
Wiking
Kami jak bym smiala smiac sie z Ciebie tylka zapytalam bo przeciesz nie bez znaczenia wymyslono powiedzonko[zeby zycie mialo smaczek raz dziewczynki raz chlopaczek]tez sie troche zmartwilam co maz na to ale mnie uspokoilas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Kami ,nie wiem czy z tym lizakiem to łykną CCIĘ te dziewice.CZCZY..... tto........ tam nie podchodzi pod prokuratora.Bądź co bądź fotka mówi że jesteś małoletnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
retier1 napisał:
Kami ,nie wiem czy z tym lizakiem to łykną CCIĘ te dziewice.CZCZY..... tto........ tam nie podchodzi pod prokuratora.Bądź co bądź fotka mówi że jesteś małoletnia

reiter1 nie podlizuj sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kami z miłą chęcią dałabym Hani tą ścierkę i spryskiwacz,ale to są kredki świecowe i trzeba mocno szorować te ściany żeby były czyste bo potrafią się rozmazać jedynym rozwiązaniem jest zabrać kredki i nie dawać dopóki nie będzie wystarczająco duża,bo wczoraj tatuś pozwolił swoją koszulkę jej malować więc boję się,że się teraz dorwie do ubrań
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
podziekuje Ci corka za meki Twe kobietko narazie czeka Cie tylko chwile cierpliwosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:
retier1 napisał:

reiter1 nie podlizuj sie

retier lizusem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
moze poprzyczepiaj na scianach arkusze papieru tam gdzie mala dosiegnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
oj tam Retier czepiasz sie szczegulow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
anna- wolę poczekać lub posłuchać rady od yzia,nawet dobry pomysł z tymi kartkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
no dobra spadam z forum-domowe obowiązki wzywają za godzinę mąż wraca życze miłego pisania na tym forum może później wpadnę na chwilkę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok