magdalena_d84 napisał:
kami napisał:
hahahaha wiesz wystarczyło by ze dzieki udany
a jak rozmawialismy wczesniej tu bysmuaiała zapłacic wiecej za zabka
ja mam teraz wizyte z mlodym u dentysty kurcze jak wytłumaczyc 5 latowi ze musi isc do dentysty i beda mu borowac i wyrywac 2 zeby i ze bedzie bolec jak diabli bedzie zastrzyk z znieczuleniem ale jak przestanie działac to bedzie go nakurwiac za całe zycie dla dorosłego to trauma a co dopiero 5 latkowi
pomyślałam,że chcesz wiedzieć dużo więcej niż zwykłe dzięki udany 
no cóż,widzę, że masz problem z młodym
wiesz, mój bratanek i bratanica są w tym samym wieku i chodzą bez problemu do dentysty, borowane zęby też mieli... a w PL przede mną była dziewczynka na wyrwaniu i nawet nie było słychać jej,wyrwali jej bez znieczulenia tego ząbka,dzielna dziewczynka
oj dzielna dzielna dzieki ze chcecie mnie pocieszyc ale wiem ze to bedzie trauma bylismy na 1 wizycie i wszystko było ok dopuki cytat" mama dentysta z piła mechaniczna wjezdza Mama zwiewamy z tad " i uciekł z gabinetu niby beka ale taka na wpoł bo przeciez musi
kami napisał:
hahahaha wiesz wystarczyło by ze dzieki udany

ja mam teraz wizyte z mlodym u dentysty kurcze jak wytłumaczyc 5 latowi ze musi isc do dentysty i beda mu borowac i wyrywac 2 zeby i ze bedzie bolec jak diabli bedzie zastrzyk z znieczuleniem ale jak przestanie działac to bedzie go nakurwiac za całe zycie dla dorosłego to trauma a co dopiero 5 latkowi

no cóż,widzę, że masz problem z młodym

oj dzielna dzielna dzieki ze chcecie mnie pocieszyc ale wiem ze to bedzie trauma bylismy na 1 wizycie i wszystko było ok dopuki cytat" mama dentysta z piła mechaniczna wjezdza Mama zwiewamy z tad " i uciekł z gabinetu niby beka ale taka na wpoł bo przeciez musi