Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26439 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
kami napisał:
hahahaha wiesz wystarczyło by ze dzieki udany a jak rozmawialismy wczesniej tu bysmuaiała zapłacic wiecej za zabka
ja mam teraz wizyte z mlodym u dentysty kurcze jak wytłumaczyc 5 latowi ze musi isc do dentysty i beda mu borowac i wyrywac 2 zeby i ze bedzie bolec jak diabli bedzie zastrzyk z znieczuleniem ale jak przestanie działac to bedzie go nakurwiac za całe zycie dla dorosłego to trauma a co dopiero 5 latkowi

pomyślałam,że chcesz wiedzieć dużo więcej niż zwykłe dzięki udany

no cóż,widzę, że masz problem z młodym wiesz, mój bratanek i bratanica są w tym samym wieku i chodzą bez problemu do dentysty, borowane zęby też mieli... a w PL przede mną była dziewczynka na wyrwaniu i nawet nie było słychać jej,wyrwali jej bez znieczulenia tego ząbka,dzielna dziewczynka

oj dzielna dzielna dzieki ze chcecie mnie pocieszyc ale wiem ze to bedzie trauma bylismy na 1 wizycie i wszystko było ok dopuki cytat" mama dentysta z piła mechaniczna wjezdza Mama zwiewamy z tad " i uciekł z gabinetu niby beka ale taka na wpoł bo przeciez musi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
to on tak mówił, o w mordę faktycznie niby beka ale... hmm no to kochana masz się... może teraz będzie lepiej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
NO madalen,nie uczył CIĘ proboszcz na religi, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ANNA79 napisał:
Kami maprawde mozna sie usmiac,z tego co napisalas i gratulacje za odwage bo zaraz napewno znajdzie sie ktos co cos walnie ale jak to mowi moj szwagier lacha na to

nie tylko twoj szwagier ja mysle tak samo albo ktos mnie akceptuje albo nie a wtedy niech sie zawija
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
NO madalen,nie uczył CIĘ proboszcz na religi, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła

hahah uczył uczył i co lekcja mnie odpytywał bo jego zdaniem mogłabym zostać dobrą zakonnicą powaga!! haha ja i zakonnica cicha woda,brzegi rwie... więc?? powiedz z czego i gdzie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
retier1 napisał:

mi mowili ze jak zabije jakiegos wroga naszej religi to w niebie czekaja na mnie 72 dziewice
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Ja tez jak sie cos komus nie podoba to nie ma wodki nie ma chlania wypierd.... mi z mieszkania haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hahahaha nawet nie czujesz jak rymujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post