Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
MultiNOR

Nowy formularz

Zleć rozliczenie podatku
prościej niż kiedykolwiek

Rozlicz podatek
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Karol Pitek Zbigniew Karpinski Angelika Mojak a w Karolina Zając orime miralsa (4415 niezalogowanych)
210 Postów
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
W zasadzie z tego, co piszesz, to nie ma wielkiego dylematu, bo Twoja szafa do pracy i pozapracowa to będą dwa osobne zbiory, ale wydaje mi się, że trochę mało napisałaś o swoich aktywnościach, do których dobrałabyś inne ubrania niż te wymienione. Z Twojego opisu to powiedziałabym, że bardzo prosto jest skonstruować minimalistyczną szafę - 5 białych koszul, 2-3 garnitury, kilka t-shirtów, 2 bluzy, 2 swetry i kilka sukienek (mniej więcej). Voila - mniej niż 20 ubrań i mamy to Pytanie, czy potrzebujesz dodatkowych ubrań np. do aktywności fizycznej, na imprezy czy do teatru. Na wyjście na kawę z koleżanką włożyłabym wówczas np. koszulę z sekcji "pracowej" i sweter z "domowej". I druga sprawa: czy dążysz do stworzenia jakichś kreatywnych kombinacji, chcesz się bawić modą czy po prostu wyglądać schludnie i nie wkładać w to zbyt wiele wysiłku?

Moim zdaniem warto jest zastanowić się równiez nad dodatkami do ubrania westwatches.pl/pl/zegarki-damskie Jak dla mnie podstawą będzie na pewno elegancki zegarek - od siebie polecam zajrzeć osbie do westwatches
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
orime
(orime)
Stały Bywalec
Staram się kupować w polskich markach albo z drugiej ręki. Jak długo nie mogę znaleźć tego czego potrzebuję (np. wykracza poza mój budżet - dla przykładu, sukienka z polskiej marki za 300 zł jest dla mnie ok, ale już za 800-900 zł nie), to z lekkim bólem serca kieruję się do sieciówki (np. Medicine).
stylowapoliglotka.pl/klasyczne-i-wygodne-mokasyny-zamszowe/

Buty kupuję zwykle wygodne oraz wykonane z prawdziwej skóry. Jak mokasyny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
miralsa
(miralsa)
Początkujący
Dziewczyny, gdzie kupujecie elegancką odzież, dobrej jakości??? a nie takie flakowate żakiety jak w znanych sieciowkach. Zdjęcia z pinterestu, ale mniej więcej o taką koszule, żakiet i sukienkę mi chodzi. Coś ponadczasowego, a nie te fruwające nogawki z taniego materiału, nie krótkie topy, nie akrylowe swetry... mam dość sieciówek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Karolina Zając
(KarolinaZajac)
Początkujący
Ja mimo wszystko szukam w sieciowkach ostatnio znalazlm sweter z zary welna i kaszmir, w reserved na wyprzedazy kurtke skore owcza… ale mam tez malo rzeczy.. dostalam kiedys w prezencie zakupy ze stylistka i to tez byla fajna przygoda, bo zaznaczylam, ze mam maly budzet ale chce rzeczy jakosciowo dobre i sie udalo kupic
shopngo.pl/
Warto jest też sprawdzić sobie aktualne promocje na stronie i zobaczyć jakie sklepy aktualnie mają zniżki na ubrania oraz różnego rodzaju dodatki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok