W zasadzie z tego, co piszesz, to nie ma wielkiego dylematu, bo Twoja szafa do pracy i pozapracowa to będą dwa osobne zbiory, ale wydaje mi się, że trochę mało napisałaś o swoich aktywnościach, do których dobrałabyś inne ubrania niż te wymienione. Z Twojego opisu to powiedziałabym, że bardzo prosto jest skonstruować minimalistyczną szafę - 5 białych koszul, 2-3 garnitury, kilka t-shirtów, 2 bluzy, 2 swetry i kilka sukienek (mniej więcej). Voila - mniej niż 20 ubrań i mamy to Pytanie, czy potrzebujesz dodatkowych ubrań np. do aktywności fizycznej, na imprezy czy do teatru. Na wyjście na kawę z koleżanką włożyłabym wówczas np. koszulę z sekcji "pracowej" i sweter z "domowej". I druga sprawa: czy dążysz do stworzenia jakichś kreatywnych kombinacji, chcesz się bawić modą czy po prostu wyglądać schludnie i nie wkładać w to zbyt wiele wysiłku?
Moim zdaniem warto jest zastanowić się równiez nad dodatkami do ubrania westwatches.pl/pl/zegarki-damskie Jak dla mnie podstawą będzie na pewno elegancki zegarek - od siebie polecam zajrzeć osbie do westwatches
Moim zdaniem warto jest zastanowić się równiez nad dodatkami do ubrania westwatches.pl/pl/zegarki-damskie Jak dla mnie podstawą będzie na pewno elegancki zegarek - od siebie polecam zajrzeć osbie do westwatches