Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kupujemy w Norwegii dom na kredyt – od czego zacząć? - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kupujemy w Norwegii dom na kredyt – od czego zacząć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mat)
Wiking
Ok.Swietnie,tylko doliczyc trzeba do kredytu utrzymanie takiego domu.Ja mialem 8 tysi kredytu do tego dochodzi ci prad,woda,smieci,oplata za odsniezanie,internet,tv juz nie mowiac o jakimkolwiek remoncie.Sorry kupujac dom za dwie banki to cudow nie ma nie dosc ze stary to jescze ledwo stoi.Wole zaplacic za wynajem i mam spokoj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
J M
(y36)
Wiking
Biorę Ciebie kredycie na całe życie i obiecuję, że będę spłacać aż do śmierci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
Ruszanie glowa boli. Im grubszy kark tym glowa sie mniej rusza. Uwielbiam takich. Splacaja mi juz drugi dom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
No i prosze, jakie biznesmany tu sa.Tak samo najlepsi na swiecie jak nasi pilkarze reczni Wynajmowanie i kupowanie samochodow to najlepsze investycje po polsku. Sama radosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
KING napisał:
Uwielbiam takich. Splacaja mi juz drugi dom.

Ja tez lubie takich jak ty. Kupie od nich dom za polowe ceny. Za niedlugo stopy pojda do gory i koszt kredytu bedzie sie rownal 2x kosztom najmu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
Opowiedz nam o tym jak juz kupisz. Duzio marzyciel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Problem maja ci co wplacili 25% wkladu wlasnego. Ceny za niedlugo poleca w dol, tracisz prace i ten 0,5mln, ktore wplaciles, bedzie jakby je w kiblu spuscic. Te oszczedzone 0,5mln moge tak obrocic, ze kupie na przecenie caly dom bez bawienia sie w kredyty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ppp ppp
(ja543)
Wiking
artykul sponsorowany.reklama firmy posrednikow!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
139 Postów
Byk Miks
(roccobarocco)
Stały Bywalec
przyklad. Jesli wziales kredyt z rente 3% i placisz ok 12 000 nok miesiecznie do banku to jesli rente wzrosnie do 6 % twoja rata kredytu urosnie do 19 000 nok miesiecznie. Zycze szczescia tym ktorzy kupuja przy obecnie wysokich cenach i niskich rentach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok