Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

  • Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
Ribbe to boczek z zebrami, a nie zeberka jak mylnie wskazuje nazwa. Najzwyklejszy w swiecie pieczony boczek - jak dobrze zrobiony i ze swiezego miesa to smaczny.
Lutefisk kompletnie nie ma smaku. Je sie bez zadnych wrazen smakowych. Dziwna mieszanka wyjalowionej ryby, syropu i skwarek.
Pinekjøt czyli baranie zebra to jest cos co jadlem kilka razy i za kazdym razem mowilem, ze wiecej juz sie nie dam w jedzenie tego wrobic..... Cos obrzydliwego.

A gdzie okopcony leb barani z oczami na wierzchu?

A gdzie Rakfisk - zgnily losos? To z reszta najmaczniejsze i najciekawsze danie z oferty swiatecznej w Norwegii. Dobrze zaprawione cebulka i kwasna smietana jest calkiem niezle. Trzeba tylko przemoc odruch wymiotny przy otwieraniu opakowania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
1631 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
RafalC75 napisał:
Pozmieniane nicki i myślą że nikt się nie połapie, nędzne trolle biorące po 6-7 gr za komentarz stawiający Norwegię w złym świetle.
Wazne ze zlapales po dwoch latach...chocbys nie wiem ile mial racji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok