Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

17146 Postów

(jasta102)
Maniak
WujekJanek napisał:

Zadanie dla Ciebie. W formie prostego cwiczenia. W ciagu najblizszego tygodnia zaloz nowy login i skutecznie skluc ich ze soba. Jebiaszcza zabawa.

tak
tylko niech bardziej dba o czas pojawiania się na forum
bo niektórych może zdziwić, że "pewne" nicki akurat zawsze pojawiają się w ściśle określonych porach, co może się wydawać dziwne i pozwalać łączyć je ze sobą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
jasta102 napisał:
WujekJanek napisał:

Zadanie dla Ciebie. W formie prostego cwiczenia. W ciagu najblizszego tygodnia zaloz nowy login i skutecznie skluc ich ze soba. Jebiaszcza zabawa.

tak
tylko niech bardziej dba o czas pojawiania się na forum
bo niektórych może zdziwić, że "pewne" nicki akurat zawsze pojawiają się w ściśle określonych porach, co może się wydawać dziwne i pozwalać łączyć je ze sobą

Analiza statystyczna to dzis podstawowe zrodlo pozyskiwania danych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
i niech sobie powiesi nad komputerami dokładne profile korzystania z danego nicka
i niech się nie śpieszy pisząc
bo pomimo pozornych zmian płci, formy, czcionki i słownictwa
zawsze może zakraść się to COŚ
co pozwoli wnikliwemu obserwatorowi połączyć jedną Panią z drugim Panem w jedną figurę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
DorHan napisał:
crow napisał:
DorHan napisał:
crow napisał:
No to tylko jedno. Moglbys sie wypowiadac na temat moim zrozumieniem teori Maslowa gdybym napisal to co przytaczasz. Gdybys jednak przeczytal dokladniej........... ? Gdzie napisalem ze toria sie nie liczy bo czasy sa inne?
hm, du mener ............skjerp deg ? Ok, jeg skal skjerpe meg

Krowa, ty jestes jak to ciele...sam nie wiesz, co piszesz

No kurde...........tak juz mam

Toz sie wez w garsc, Juziu.
Bardzo mi sie twoje nobliwe imie podoba....brzmi jak z innego swiata...Juziu, Juziu.
I do tego Krowa.

Tylko sie zakochac w tym brzmieniu, o pisowni nie wspominajac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
crow napisał:
DorHan napisał:
crow napisał:
DorHan napisał:
crow napisał:
No to tylko jedno. Moglbys sie wypowiadac na temat moim zrozumieniem teori Maslowa gdybym napisal to co przytaczasz. Gdybys jednak przeczytal dokladniej........... ? Gdzie napisalem ze toria sie nie liczy bo czasy sa inne?
hm, du mener ............skjerp deg ? Ok, jeg skal skjerpe meg

Krowa, ty jestes jak to ciele...sam nie wiesz, co piszesz

No kurde...........tak juz mam

Toz sie wez w garsc, Juziu.
Bardzo mi sie twoje nobliwe imie podoba....brzmi jak z innego swiata...Juziu, Juziu.
I do tego Krowa.

Tylko sie zakochac w tym brzmieniu, o pisowni nie wspominajac.

Hahaha, i znowu mi sie pomieszalo
Mialo byc tutaj: hm, du mener ............skjerp deg ? Ok, jeg skal skjerpe meg
Nieudolna proba på å skjerpe seg
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
WujekJanek napisał:

Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI.
Zauwazam, ze od pewnego czasu tematem dominujacy na wszystkich forach jest to, iz Wrzeszczot to Cysiek, oraz ze roznoszenie gazet i posiadanie szefa araba jest czyms niskim, haniebnym, godnym wysmiania. Zabierajac glos w tej sprawie stwierdzam iz
1. Jest mi straszliwie wszystko jedno, czy cysiek to cysiek, czy wrzeszczot, dla mnie moze byc nawet DorHanem czy Mietka ktora SIE ZAK(opala).
2. Jesli ktos uwaza prace roznosiciela gazet za ponizajaca, to co powiedziec o pracy wykonywanej przez tysiace Polek, polegajacej na myciu obsranych norweskich kibli? Chyba tylko jedno, a mianowicie ze ktos tu wyzej sra, niz dupe ma.
3. Ciekawe, ze te same osoby ktore wytykaja Cyskowi, Wrzeszczotowi czy kim on tam by nie byl ze ma szefa Araba, jednoczesnie pietnuja postawy rasistowskie.

To by bylo na tyle.

Powiadasz, ze zauwazasz...hm...a ja nie zauwazam, "panie sprawiedliwy" bys kiedykolwiek reagowal na takie wypowiedzi cyca :
"bo dla polonorkow szczytem luksusu jesc lizanie obsranej starej norweskiej dupy i lukanie norweskiego bialka
to juz wiecej honoru i szcunku do siebie maja te modelki co do Dubaju lataly"

Nie razi Cie to, czy moze hipokryzja Cie przezarla ? Przytoczona wypowiedz cyca, jest jedna z bardziej delikatnych, ktorymi obdarza szczodrze kazda kobiete, ktora ma za meza Norwega. Bo przeciez zwiazek Polki i Norwega, to nie moze byc normalny, oparty na partnerstwie i uczuciu, to musi byc cos absolutnie nienormalnego. Zwiazek cyca z ukrainka, to juz jak najbardziej jest normalny
Cyc codziennie, wielokrotnie bluzga i poniza ludzi za meza/zone, poglady, itp.Jego wypowiedzi przesiakniete sa na wskros nienawiscia, rasizmem i pogarda. Tylko nie badz infantylny i mow, ze Ci to umknelo. Jakos nie zauwazylam, zebys kiedykolwiek na to reagowal, ale zauwazylam, ze juz niejednokrotnie reagowales, jak ktos cyca "dotknie". Ciekawi mnie, co lezy u podstaw takiej, a nie innej Twojej postawy ? Dla mnie to kompletna hipokryzja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Lindemans napisał:
WujekJanek napisał:

Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI.
Zauwazam, ze od pewnego czasu tematem dominujacy na wszystkich forach jest to, iz Wrzeszczot to Cysiek, oraz ze roznoszenie gazet i posiadanie szefa araba jest czyms niskim, haniebnym, godnym wysmiania. Zabierajac glos w tej sprawie stwierdzam iz
1. Jest mi straszliwie wszystko jedno, czy cysiek to cysiek, czy wrzeszczot, dla mnie moze byc nawet DorHanem czy Mietka ktora SIE ZAK(opala).
2. Jesli ktos uwaza prace roznosiciela gazet za ponizajaca, to co powiedziec o pracy wykonywanej przez tysiace Polek, polegajacej na myciu obsranych norweskich kibli? Chyba tylko jedno, a mianowicie ze ktos tu wyzej sra, niz dupe ma.
3. Ciekawe, ze te same osoby ktore wytykaja Cyskowi, Wrzeszczotowi czy kim on tam by nie byl ze ma szefa Araba, jednoczesnie pietnuja postawy rasistowskie.

To by bylo na tyle.

Powiadasz, ze zauwazasz...hm...a ja nie zauwazam, "panie sprawiedliwy" bys kiedykolwiek reagowal na takie wypowiedzi cyca :
"bo dla polonorkow szczytem luksusu jesc lizanie obsranej starej norweskiej dupy i lukanie norweskiego bialka

Nie razi Cie to, czy moze hipokryzja Cie przezarla ? Przytoczona wypowiedz cyca, jest jedna z bardziej delikatnych, ktorymi obdarza szczodrze kazda kobiete, ktora ma za meza Norwega. Bo przeciez zwiazek Polki i Norwega, to nie moze byc normalny, oparty na partnerstwie i uczuciu, to musi byc cos absolutnie nienormalnego. Zwiazek cyca z ukrainka, to juz jak najbardziej jest normalny
Cyc codziennie, wielokrotnie bluzga i poniza ludzi za meza/zone, poglady, itp.Jego wypowiedzi przesiakniete sa na wskros nienawiscia, rasizmem i pogarda. Tylko nie badz infantylny i mow, ze Ci to umknelo. Jakos nie zauwazylam, zebys kiedykolwiek na to reagowal, ale zauwazylam, ze juz niejednokrotnie reagowales, jak ktos cyca "dotknie". Ciekawi mnie, co lezy u podstaw takiej, a nie innej Twojej postawy ? Dla mnie to kompletna hipokryzja.

nie mam zony z ukrainy
i nie gardze kazda Polka co ma meza norwega
gardze tylko tymi co sraja na Polske

jak mozna norweskie gowno nazywac czekolada a polskia czekolade nazywac gownem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wrzeszczot napisał:
jak mozna polskia czekolade nazywac gownem
a no można dziadu
Cukierki, czekolady, orzeszki w polewie – we wszystkich tych łakociach natrafić możemy na ohydne larwy. Skąd robale w słodyczach? Najczęściej z powodu chciwości sprzedawców, którzy trzymają przeterminowany towar na półkach! Ale często winni są też producenci, którzy np. ładują do bloków czekoladowych, czy mieszkanek z bakaliami stare, nie nadające się do spożycia orzechy
Wystarczy przykład z ostatnich dni. Szczeciński sanepid odkrył larwy mklika – bo tak się fachowo nazywa to obrzydlistwo – w popularnych michałkach. Cukierki wycofywane są ze sklepów w całym kraju.
www.fakt.pl/ohyda-robaki-w-slodyczach,artykuly,422203,1.html

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
podaj producenta cwaniaku
przeciez w Polsce nie ma przemyslu wszystko jest importowane

Jak przyznają nieoficjalnie inspektorzy sanepidu larwy mklika pojawią też często w czekoladach, mieszankach z bakaliami i cukierkach z nadzieniem.
– Larwy mklika rozmnażają się najczęściej w orzechach, które są ich naturalnym środowiskiem

pisalem o czekoladzie a ty mi tu wyskakujesz z jakimis snikersami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Lindemans napisał:
WujekJanek napisał:

Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI.

To by bylo na tyle.

Mam wiele innych zyczy w zyciu do robienia, niz siedzenie na Mojej Norwegii.
A gdyby nawet, to Cysiek je jest jedyna osoba, ktora jest obecna na tym forum.

Na pewne tematy Cysiek ma takie a nie inne zdanie, tak drastycznie odbiegajace od mojej na ten temat opinii (dla przykladu kwestie polityki, stosunku do kobiet, antysemityzmu, rasizmy, zwiazkow partnerskich pomiedzy Polakami a Norwegami, czy ogolny poglad na kwestie ukrainska, oraz wiele innych) ze nie dotykam tych tematow, albowiem dyskusja zabrnela by do nikad. Najwyzej do prymitywnej ordynarnej pyskowki, czy zawodach kto wiecej linkow wklei. To bezcelowe.

Natomiast jesli ktos po Cysku jedzie jak po burej suce i to uzywajac argumentow niskich i podlych, a do tego czyni to GRUPOWO, to budzi to moj sprzeciw. Zwlaszcza, iz wiekszosc z tych osob to ludzie inteligentni, ktorych szanuje za ich wypowiedzi, a ktore po prostu troszke sie rozpedzily.

Nie kopie sie pokonanego, nawet pokonanego wroga. A lezacemu, nawet wrogowi, nalezy podac reke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok