WujekJanek napisał:
Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI.
Zauwazam, ze od pewnego czasu tematem dominujacy na wszystkich forach jest to, iz Wrzeszczot to Cysiek, oraz ze roznoszenie gazet i posiadanie szefa araba jest czyms niskim, haniebnym, godnym wysmiania. Zabierajac glos w tej sprawie stwierdzam iz
1. Jest mi straszliwie wszystko jedno, czy cysiek to cysiek, czy wrzeszczot, dla mnie moze byc nawet DorHanem czy Mietka ktora SIE ZAK(opala).
2. Jesli ktos uwaza prace roznosiciela gazet za ponizajaca, to co powiedziec o pracy wykonywanej przez tysiace Polek, polegajacej na myciu obsranych norweskich kibli? Chyba tylko jedno, a mianowicie ze ktos tu wyzej sra, niz dupe ma.
3. Ciekawe, ze te same osoby ktore wytykaja Cyskowi, Wrzeszczotowi czy kim on tam by nie byl ze ma szefa Araba, jednoczesnie pietnuja postawy rasistowskie.
To by bylo na tyle.
Powiadasz, ze zauwazasz...hm...a ja nie zauwazam, "panie sprawiedliwy" bys kiedykolwiek reagowal na takie wypowiedzi cyca :
"bo dla polonorkow szczytem luksusu jesc lizanie obsranej starej norweskiej dupy i lukanie norweskiego bialka
to juz wiecej honoru i szcunku do siebie maja te modelki co do Dubaju lataly"
Nie razi Cie to, czy moze hipokryzja Cie przezarla ? Przytoczona wypowiedz cyca, jest jedna z bardziej delikatnych, ktorymi obdarza szczodrze kazda kobiete, ktora ma za meza Norwega. Bo przeciez zwiazek Polki i Norwega, to nie moze byc normalny, oparty na partnerstwie i uczuciu, to musi byc cos absolutnie nienormalnego. Zwiazek cyca z ukrainka, to juz jak najbardziej jest normalny

Cyc codziennie, wielokrotnie bluzga i poniza ludzi za meza/zone, poglady, itp.Jego wypowiedzi przesiakniete sa na wskros nienawiscia, rasizmem i pogarda. Tylko nie badz infantylny i mow, ze Ci to umknelo. Jakos nie zauwazylam, zebys kiedykolwiek na to reagowal, ale zauwazylam, ze juz niejednokrotnie reagowales, jak ktos cyca "dotknie". Ciekawi mnie, co lezy u podstaw takiej, a nie innej Twojej postawy ? Dla mnie to kompletna hipokryzja.