Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
WujekJanek napisał:
bo dla polonorkow szczytem luksusu jesc lizanie obsranej starej norweskiej dupy i lukanie norweskiego bialka. to juz wiecej honoru i szcunku do siebie maja te modelki co do Dubaju lataly

To nie o to chodzi. Forum jest po to, aby sie nim bawic.
Zwroc uwage na Jaste. Czlek piekielnie inteligentny ktory wykreowal avatara istnego australopiteka i swietnie sie bawi.
A FORUM TO LYKA JAK PELIKAN CEGLE.
Zreszta nie tylko Jasta. Jest tu pare osob ktore mam wrazenie ze doslownie pekaja przed klawiatura ze smiechu widzac jak inni podniecaja sie jak malpy w sniegu.

Pamietaj tez o tym, iz statystycznie nie wiecej niz 2% populacji homosapiens posiada zdolnosc ZDOBYCIA SIE na samodzielne myslenie. Czyli potrafi dyskutowac, a nie ograniczac sie do obrony wlasnego (czy aby na pewno wlasnego?) stanowiska, poprzez dyskutowanie argumentacji drugiej strony. A sprobuj, pobaw sie, poeksperymentuj... Sam zobaczysz.

wogule nie mam szefa
No nie, kazdy ma jakiegos szefa. Nawet Papiez i Prezydent USA.

a polonorki tak bluzgaja bo porownalem norweskiego zlodzieja do wyplacalnych muslimow
Bluzgaja, bo po pierwsze nazwales ich Polonorkami, czyli odniosles sie do nich pogardliwie, tym samym zaatakowales ich wprost, po drugie zanegowales ich sposob widzenia swiata, a po trzecie bluzgaja bo to Ty napisales. Zauwaz, ze teraz zbili sie w stado. Zadanie dla Ciebie. W formie prostego cwiczenia. W ciagu najblizszego tygodnia zaloz nowy login i skutecznie skluc ich ze soba. Jebiaszcza zabawa.

wiesz co
jak widze gowno na ulicy to je omijam
tylko duren bedzie je kopal

ja nie sikam pod wiatr

a ze zbili sie w stado ,tak zachowuje sie bydlo jak jest wystraszone

a konto zaloze sobie jak mnie znowu zbanuje naczelna klamczucha tego forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
crow napisał:
No to tylko jedno. Moglbys sie wypowiadac na temat moim zrozumieniem teori Maslowa gdybym napisal to co przytaczasz. Gdybys jednak przeczytal dokladniej........... ? Gdzie napisalem ze toria sie nie liczy bo czasy sa inne?

Sorki, ale wyjasnianie tego co kto powiedzial mowiac iz...
Lub zarzuty iz nie powiedziel tego co ktos powiedzial iz powiedzial...
Wybacz...

Ale tym razem zrobie wyjatek. Zaznaczam, ze jednorazowo.

Otoz powiedziales to w tym dokladnie miejscu

Odnosnie Maslowa, warto np zauwazyc ze jego piramida potrzeb jest w dalszym ciagu tylko jedna z wielu teori a wiec nie jest tym samym jedyna prawda. Dlatego mozna ja dyskutowac, co sie zreszta coraz czesciej robi. Zauwaz ze czasy i spoleczenstwo w czasach gdy ona powstala byly zupelnie inne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Ja sie nie obrazam, jak dowolnie wybrane osoby stosuja niewybredne epitety pod moim adresem. Uwazam, ze nie wiedza lepiej, wiec nie mozna od nich zbyt duzo wymagac.

Okreslenie polonorek nic mi nie mowi, wiec moge byc i polonorkiem, i zydem tulaczem, i hiena cmentarna. Kazdy wierzy w co chce, tylko wyobraznia stwarza ograniczenia.

Pewne osoby maja swoje ograniczenia...a przygladajac sie im mozna zacytowac:
On the left side, there is nothing right ... On the right side, there is nothing left ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
DorHan napisał:
Jest utopia sadzic, ze istnieja panstwa idealne. Norwegia nie jest panstwem, w ktorym wszystko jest bez skazy. Jednakze w porownaniu z innymi krajami wychodzi obronna reka juz od wielu lat. Ale aby tutaj cos osiagnac, trzeba sie natrudzic. Nic nie przychodzi gratis - jedynie choroby przychodza same.

Z powodu zamieszczenia przez Ciebie tego jednego akapitu, wszelkie twe przewiny, nadinterpretacje, naduzycia, przerysowania i tym podobne sa Ci niniejszym odpuszczone.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
"Odnosnie Maslowa, warto np zauwazyc ze jego piramida potrzeb jest w dalszym ciagu tylko jedna z wielu teori a wiec nie jest tym samym jedyna prawda. Dlatego mozna ja dyskutowac, co sie zreszta coraz czesciej robi. Zauwaz ze czasy i spoleczenstwo w czasach gdy ona powstala byly zupelnie inne."

Wujek, kurde ! I to ma oznaczac ze teoria sie nie liczy bo sa inne czasy???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
crow napisał:
"Odnosnie Maslowa, warto np zauwazyc ze jego piramida potrzeb jest w dalszym ciagu tylko jedna z wielu teori a wiec nie jest tym samym jedyna prawda. Dlatego mozna ja dyskutowac, co sie zreszta coraz czesciej robi. Zauwaz ze czasy i spoleczenstwo w czasach gdy ona powstala byly zupelnie inne."

No i jak dyskutowac z czlowiekiem upartym jak krowa, ktorego lapiesz publicznie za reke a on Ci mowi, ze to nie jego reka?

Sory stary, ale albo ja jestem za glupi na rozmowe na tym pozionie, albo tez utracilem zdolnosc prowadzenia tego typu konwersacji wraz z otrzymaniem promocji do 4 klasy szkoly podstawowej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
crow napisał:

Chlopcy!
Zgodzcie sie, ze sie nie zgadzacie, bo sie czepiacie drobnostek.
Maslow sie przewraca na drugi bok w swojej piramidzie.

Idzie wiosna, beda nowe tematy do klotni ( zwanych wymiana pogladow )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
No tak jest jak ktos tylko biale i czarne widzi. Zgadzam sie i jest mi milo byc 4 ro latkiem Ide sie wiec lenic Ten, jakze silny argument zwolennika teori Maslowa, przekonal mnie !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
No i jest jeszcze trzecia mozliwosc i czwarta. Albo ja sie klønete wyrazilem albo ty mnie zle zrozumiales.
A chcialem powiedziec ze Maslowa mozna dyskutowac i nie wszyscy sie z nim zgadzaja.
Ale zostawmy to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
DorHan napisał:
crow napisał:

Chlopcy!
Zgodzcie sie, ze sie nie zgadzacie, bo sie czepiacie drobnostek.
Maslow sie przewraca na drugi bok w swojej piramidzie.

Idzie wiosna, beda nowe tematy do klotni ( zwanych wymiana pogladow )

Sorki Krowa, merytorycznie podtrzymuje, ale forma byla bardzo niegrzeczna, PRZEPRASZAM.

Zreszta merytorycznie ZAWIESZAM. DorHan jak to czesto bywa jako glos rozsadku na forum doskonale to wszystko spuentowala.

I zauwaz, ze znowu spieramy sie o to ze W ZASADZIE kontra W DETALU...

Gdybym budowal zespol do rozwiazywania sytuacji kryzysowych, zaplacil bym duze pieniadze aby ktos taki jak Ty siedzial tuz obok mnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok