Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
a co ty jasta jestes ?

ze sie odzywasz za niego

jak dor ham nie potrafila przeprosic za swoje oszczerstwo to zbanowala rozmowce

www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...14_lutego_10,10.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
wrzeszczot napisał:
a co ty jasta jestes ?

ze sie odzywasz za niego

Ja sie cycu nie odzywam za jaste, jak tylko komentuje twoje klamstwo, jakoby banowano na forum MN za cytowanie jasty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Lindemans napisał:
wrzeszczot napisał:
a co ty jasta jestes ?

ze sie odzywasz za niego

Ja sie cycu nie odzywam za jaste, jak tylko komentuje twoje klamstwo, jakoby banowano na forum MN za cytowanie jasty

Cycek, uzgodnijmy raz na zawsze, ze to wszystko jest moja wina.
Jako osoba nieznajaca sie na niczym, klamliwa i pozbawiona wszelkich zasad moralnych, uciskam kwiat tego forum.
Moje wypowiedzi sa nie na poziomie i nie pasuja ani swa forma ani trescia do twego zasciankowego swiatopogladu.

Chcialabym nad tym ubolweac, ale jakos nie idzie mi to zbyt dobrze.
Musisz sie niestety odnalezc w tym, ze bede wypowiadala moje poglady.
Majac ciebie jako mistrza obelg, ksztalce sie ciagle....ale nie schodze na dol, aby zrownac sie z toba.
Byloby to dla mnie upadkiem. A ja lubie przebywac na swoim miejscu - zawsze u gory.

Twoja bezinteresowna nienawisc do mojej uroczej, unikalnej osoby jest rozkoszna.
Ale tak juz jest na tym swiecie, jedni kochaja i maja wspaniale zycie, inni nienawidza i pograzaja sie w odchlani.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Katarzyna Sz
(katrrrin)
Wiking
Norwegia powinna byc duzo nizej w rankingach dzieki metod barnevernet,korupcji i wszechobecnej kontroli panstwa wobec obywateli.
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Lindemans napisał:
wrzeszczot napisał:
a co ty jasta jestes ?

ze sie odzywasz za niego

klamstwem i manipulacja to ty sie poslugujesz

znowu wybiorczo cytujesz

jestes tak zaslepiona ze widzisz tylko to co chcesz widziec

a za co dostal bana ponura panda
za linka do swojego ogloszenia na MN za ktore zaplacil

a jasta daje cale ogloszenia o sprzedazy vieswagenana forum i nic

wiec nie wmawiaj ludziom ze wiesz lepiej ode mnie ,dlaczego nie moge sie zalogowac na forum pod innum loginem

jeszcze cos wiesz o mnie lepiej niz ja ???

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Cycek, uzgodnijmy raz na zawsze, ze to wszystko jest moja wina.
Jako osoba nieznajaca sie na niczym, klamliwa i pozbawiona wszelkich zasad moralnych, uciskam kwiat tego forum.
Moje wypowiedzi sa nie na poziomie i nie pasuja ani swa forma ani trescia do twego zasciankowego swiatopogladu.

reszty tego belkotu nawet nie czytam

ty wez sie i przeczytaj swoje posty do cyska piszesz w 98%

A JUZ SZCZYTEM CHAMSTWA BYLO ZBANOWANIE CYSKA I USKUTECZNIANIE SWOICH POMYJ
TAKA ZBIOROWA SRACZKA ORALNA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gazeciarzu
musiales po pijaku hasla pomylic do swoich licznych wcielen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Allach zabrania picia nie wiesz o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mocarny Knur
(ulven82)
Wiking
Statystyki pokazują piękny obraz Norwegii, ale inaczej patrząc na ten kraj, to:
1. Zdrowie - Norwegowie chwalą się, że są w czołówce światowej, studia fitness są przepełnione, pełno ludzi biegających a na zwolnieniach chorobowych i rentach jest ze 300 lub 600 tys. osób. 25 % dziewczyn w liceum ma poważne problemy psychiczne a w tą zimę skończyły się leki antydepresyjne w aptekach i hurtowniach.
2. Ogromna inflacja, gdy weźmiemy pod uwagę ceny nieruchomości, rzędu 10 % rocznie. Ekoludki zabraniają przesunięcia granic i budowania w lasach czy też budowania wieżowców, aby jeszcze podbić ceny.
3. Podatek od poruszania: Rocznie wpływy z podatków i bramek od samochodów to ok 70 mld nok, na drogi idzie z tego trochę poniżej 20 mld. Reszta znika w dziwnych okolicznościach, jak lądowanie na księżycu w Monstad (instalacja do wychwytywania CO2), dopłaty do samochodów na baterie, utrzymywanie rządu w Somali itp... 30 % spółek bramkowych pobierających opłaty od samochodów z całej Europy znajduje się w Norwegii. Politycy zasiadają w zarządach i pobierają ogromne pieniądze z tego tytułu, a jeszcze wypłacają sobie dywidendę.
4. Całkowity brak wolności, urzędnik decyduje tutaj o wszystkim, ustala kiedy wolno kupić piwo, a działalność takiego Barnevernet jest poza kontrolą, oficjalnie rodzeństwa się rozłącza, nie słucha dzieci a dokumenty spraw związanych z rodzinami, są utajniane na 100 lat.
5. Szastanie pieniędzmi na lewo i prawo. Są ludzie, którzy po przepracowaniu 1 miesiąca otrzymują sykepenger przez rok, potem AAP 3 lata, następnie chcą renty stałe, bądź dożywotni socjal, argumentując, iż są biedni, a w Polsce żona pracująca, dzieci odchowane i na swoim a dom taki, że aż dech zapiera...na koniec jeszcze chcą się rozliczyć jako pendler. To się nie może skończyć dobrze.
6. Ekstremalne środowiska ekologiczno-lewicowe rosną w siłę, może dojść do tego, że przed domem zrobią strefę bez samochodów, albo przejazd przez jedną bramkę będzie kosztował 300 nok. Nie można być pewnym przyszłości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
No i racja. Nie pozostaje nic innego jak wyjechac jak najszybciej Straszny ucisk tutaj! To barnevernet to gorsze niz bojowki faszystowskie w Niemczech a przez oplaty drogowe to nie ma co do ust wlozyc.
Za pensje brutto (roczna) to mozna sobie kupic tylko 7000 piw w knajpie(100 nkr). Taka kurde drozyzna. A diesel jaki drogi..... hohohohoho....... Tylko 53000 litrow. No i kurde jeszcze do tego na mieszkanie trzeba az dwa lata pracowac (1,5 mln). Pieprze to, wyjezdzam i dziekuje ze mnie oswieciles
Ze co? Ze trzeba sie dzielic z innymi i podatek placic? Racja, tylko glupcy placa podatek. No i ta sluzba zdrowia. Fatalna!!!!! Jeden moj kolega to nawet umarl w szpitalu. Tu jak juz wpadniesz do szpitala to tylko po to zeby umrzec. Nikt palcem nie kiwnie zeby ci pomoc. Wyjezdzam !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok