Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

17146 Postów

()
Maniak
WujekJanek napisał:
Nie kopie sie pokonanego, nawet pokonanego wroga. A lezacemu, nawet wrogowi, nalezy podac reke.
a jak mendzie tę rękę podać, jak się teraz przestała do cyśka przyznawać i udaję, że ją zbanowali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
napisał:
WujekJanek napisał:
Nie kopie sie pokonanego, nawet pokonanego wroga. A lezacemu, nawet wrogowi, nalezy podac reke.
a jak mendzie tę rękę podać, jak się teraz przestała do cyśka przyznawać i udaję, że ją zbanowali

Nie rozumiem. Przyznanie sie do delikatnie mowiac nieetycznego zachowania, to chyba dowod odwagi cywilnej, a nie powod do krytyki czy wzgardy.

Rachunek sumienia, postanowienie poprawy, naprawa krzywd. To trzy etapy.

W ten sposob pojmujac sprawe nalezy uznac (poslugujac sie semantyka kanoniczna) iz Cysiek jest zatwardzialym grzesznikiem i nie zamierza sie poprawiac, a to bardzo nieladnie. Ale wyznal swe winy.

Jest w Afryce takie powiedzenie. Jak zjesc slonia? Po kawalku.
Moze wiec za jakis czas...

Zwlaszcza ze nikt nie jest bez winy. Ja sam jak czytam czasem niektore swoje komentarze, to po prostu krew mnie zalewa i furii dostaje na tego idiote, ktory jest ich autorem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
napisał:
WujekJanek napisał:

spytaj sie dor ham albo soiebie samego
jak to z banami jest

wystarczy zacytowac jaste102 zeby dostac bana

podasz wreszcie producenta tego snikersa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

()
Maniak
taki Polak co o michałkach nie słyszał?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
WujekJanek napisał:
Lindemans napisał:
WujekJanek napisał:

Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI.
Zauwazam, ze od pewnego czasu tematem dominujacy na wszystkich forach jest to, iz Wrzeszczot to Cysiek, oraz ze roznoszenie gazet i posiadanie szefa araba jest czyms niskim, haniebnym, godnym wysmiania. Zabierajac glos w tej sprawie stwierdzam iz
1. Jest mi straszliwie wszystko jedno, czy cysiek to cysiek, czy wrzeszczot, dla mnie moze byc nawet DorHanem czy Mietka ktora SIE ZAK(opala).
2. Jesli ktos uwaza prace roznosiciela gazet za ponizajaca, to co powiedziec o pracy wykonywanej przez tysiace Polek, polegajacej na myciu obsranych norweskich kibli? Chyba tylko jedno, a mianowicie ze ktos tu wyzej sra, niz dupe ma.
3. Ciekawe, ze te same osoby ktore wytykaja Cyskowi, Wrzeszczotowi czy kim on tam by nie byl ze ma szefa Araba, jednoczesnie pietnuja postawy rasistowskie.

To by bylo na tyle.

Powiadasz, ze zauwazasz...hm...a ja nie zauwazam, "panie sprawiedliwy" bys kiedykolwiek reagowal na takie wypowiedzi cyca :
"bo dla polonorkow szczytem luksusu jesc lizanie obsranej starej norweskiej dupy i lukanie norweskiego bialka
to juz wiecej honoru i szcunku do siebie maja te modelki co do Dubaju lataly"

Nie razi Cie to, czy moze hipokryzja Cie przezarla ? Przytoczona wypowiedz cyca, jest jedna z bardziej delikatnych, ktorymi obdarza szczodrze kazda kobiete, ktora ma za meza Norwega. Bo przeciez zwiazek Polki i Norwega, to nie moze byc normalny, oparty na partnerstwie i uczuciu, to musi byc cos absolutnie nienormalnego. Zwiazek cyca z ukrainka, to juz jak najbardziej jest normalny
Cyc codziennie, wielokrotnie bluzga i poniza ludzi za meza/zone, poglady, itp.Jego wypowiedzi przesiakniete sa na wskros nienawiscia, rasizmem i pogarda. Tylko nie badz infantylny i mow, ze Ci to umknelo. Jakos nie zauwazylam, zebys kiedykolwiek na to reagowal, ale zauwazylam, ze juz niejednokrotnie reagowales, jak ktos cyca "dotknie". Ciekawi mnie, co lezy u podstaw takiej, a nie innej Twojej postawy ? Dla mnie to kompletna hipokryzja.

Mam wiele innych zyczy w zyciu do robienia, niz siedzenie na Mojej Norwegii.
A gdyby nawet, to Cysiek je jest jedyna osoba, ktora jest obecna na tym forum.

Na pewne tematy Cysiek ma takie a nie inne zdanie, tak drastycznie odbiegajace od mojej na ten temat opinii (dla przykladu kwestie polityki, stosunku do kobiet, antysemityzmu, rasizmy, zwiazkow partnerskich pomiedzy Polakami a Norwegami, czy ogolny poglad na kwestie ukrainska, oraz wiele innych) ze nie dotykam tych tematow, albowiem dyskusja zabrnela by do nikad. Najwyzej do prymitywnej ordynarnej pyskowki, czy zawodach kto wiecej linkow wklei. To bezcelowe.

Natomiast jesli ktos po Cysku jedzie jak po burej suce i to uzywajac argumentow niskich i podlych, a do tego czyni to GRUPOWO, to budzi to moj sprzeciw. Zwlaszcza, iz wiekszosc z tych osob to ludzie inteligentni, ktorych szanuje za ich wypowiedzi, a ktore po prostu troszke sie rozpedzily.

Mam tylko jeden komentarz - rozsmieszyles mnie do lez tym tlumaczeniem . Ze hipokryzja przez Ciebie przemawia zbyt czesto, to fakt i to mnie juz nie dziwi, ale ze probujesz tak infantylnie i glupio tlumaczyc i podtrzymywac swoje tezy, to mnie wciaz zaskakuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Dwumiesieczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
WAWEL S A (KRS: 0000014525, NIP: 6760076868, REGON: 350035154)

Największym akcjonariuszem spółki jest Hosta International AG z siedzibą w Münchenstein w Szwajcarii
Opferkuch Hermann Przewodniczący Rady Nadzorczej
Kohnlein Christoph Członek Rady Nadzorczej
Richter Nicole Członek Rady Nadzorczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Lindemans napisał:
[quote]WujekJanek napisał:
[quote]Lindemans napisał:

Mam tylko jeden komentarz - rozsmieszyles mniedo lez tym tlumaczeniem . Ze hipokryzja przez Ciebie przemawia zbyt czesto, to fakt i to mnie juz nie dziwi, ale ze probujesz tak infantylnie i glupio tlumaczyc i podtrzymywac swoje tezy, to mnie wciaz zaskakuje.

Sprubujmy podsumowac.
Jestem smiesznym hipokryta, do tego nalogowym i jest to fakt tak oczywisty, iz niczego innego spodziewac sie po mnie nie sposob. Zaskakuje Cie jednak, ze swa hipokryzje usiluje pokryc glupota i niedojzaloscia emocjonalna.

No wiec okresl sie na jedna z opcji
1. Jestem klamliwym hipokryta, czy...
2. Jestem debilem, czy...
3. Ty jestes mlodzienczo egzaltowana osobka ktora nie moze pojac, iz ktos uznaje inny sposob rozwiazywania realnych czy wirtualnych sporow jak nazwanie kogos klamca, hipokryta i debilem.

Towarzysz Lenin mawial, iz do tlumu nalezy przemawiac jezykim tlumu, bo inaczej prymitywna tluszcza nie pojmie. Z tego tez powodu, choc tego bardzo nie lubie, pozwole sobie na osobista wycieczke. Otoz przyslowie mowi, aby nie wdawac sie w pyskowke z idiota, bo ktos stojacy obok nie bedzie widzial miedzy obiema osobami roznicy.

Z tego tez powodu wybacz, ale to jest ostatnia moja odpowiedz na twoje komentarze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
wrzeszczot napisał:

spytaj sie dor ham albo soiebie samego
jak to z banami jest

wystarczy zacytowac jaste102 zeby dostac bana

Ciekawe...przez kilka lat na forum MN zdarzalo mi sie cytowac jaste102 i nigdy mnie za to nie zbanowano. Malo tego, potrafilabym wskazac co najmniej kilkudziesiecu uzytkownikow, ktorzy tez cytowali jaste...Wszyscy jestesmy w spisku przeciwko cycowi buhahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
WujekJanek napisał:
WujekJanek napisał:

Mam tylko jeden komentarz - rozsmieszyles mniedo lez tym tlumaczeniem . Ze hipokryzja przez Ciebie przemawia zbyt czesto, to fakt i to mnie juz nie dziwi, ale ze probujesz tak infantylnie i glupio tlumaczyc i podtrzymywac swoje tezy, to mnie wciaz zaskakuje.

Sprubujmy podsumowac.
Jestem smiesznym hipokryta, do tego nalogowym i jest to fakt tak oczywisty, iz niczego innego spodziewac sie po mnie nie sposob. Zaskakuje Cie jednak, ze swa hipokryzje usiluje pokryc glupota i niedojzaloscia emocjonalna.

No wiec okresl sie na jedna z opcji
1. Jestem klamliwym hipokryta, czy...
2. Jestem debilem, czy...
3. Ty jestes mlodzienczo egzaltowana osobka ktora nie moze pojac, iz ktos uznaje inny sposob rozwiazywania realnych czy wirtualnych sporow jak nazwanie kogos klamca, hipokryta i debilem.

Towarzysz Lenin mawial, iz do tlumu nalezy przemawiac jezykim tlumu, bo inaczej prymitywna tluszcza nie pojmie. Z tego tez powodu, choc tego bardzo nie lubie, pozwole sobie na osobista wycieczke. Otoz przyslowie mowi, aby nie wdawac sie w pyskowke z idiota, bo ktos stojacy obok nie bedzie widzial miedzy obiema osobami roznicy.

Z tego tez powodu wybacz, ale to jest ostatnia moja odpowiedz na twoje komentarze.

Teraz to sie chyba rozplacze, ze juz nie bedziesz sie do mnie odzywac, a jeszcze niedawno bylo mi do smiechu
Moglibysmy moze podyskutowac, gdybys nie przypisywal mi nie moich slow. Poza tym, Twoje poglady za czesto wykluczaja sie wzajemnie. Czesto w jedym temacie potrafisz naginac sie dokladnie tak, jak wiatr wieje, po czym wracasz po chwili i tlumaczysz niekonsekwencje swoich pogladow, co wypada jeszcze zalosniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok