Lindemans napisał:
[quote]
WujekJanek napisał:
[quote]
Lindemans napisał:
[quote]
WujekJanek napisał:
Mam tylko jeden komentarz - rozsmieszyles mniedo lez tym tlumaczeniem
. Ze hipokryzja przez Ciebie przemawia zbyt czesto, to fakt i to mnie juz nie dziwi, ale ze probujesz tak infantylnie i glupio tlumaczyc i podtrzymywac swoje tezy, to mnie wciaz zaskakuje.
Sprubujmy podsumowac.
Jestem smiesznym hipokryta, do tego nalogowym i jest to fakt tak oczywisty, iz niczego innego spodziewac sie po mnie nie sposob. Zaskakuje Cie jednak, ze swa hipokryzje usiluje pokryc glupota i niedojzaloscia emocjonalna.
No wiec okresl sie na jedna z opcji
1. Jestem klamliwym hipokryta, czy...
2. Jestem debilem, czy...
3. Ty jestes mlodzienczo egzaltowana osobka ktora nie moze pojac, iz ktos uznaje inny sposob rozwiazywania realnych czy wirtualnych sporow jak nazwanie kogos klamca, hipokryta i debilem.
Towarzysz Lenin mawial, iz do tlumu nalezy przemawiac jezykim tlumu, bo inaczej prymitywna tluszcza nie pojmie. Z tego tez powodu, choc tego bardzo nie lubie, pozwole sobie na osobista wycieczke. Otoz przyslowie mowi, aby nie wdawac sie w pyskowke z idiota, bo ktos stojacy obok nie bedzie widzial miedzy obiema osobami roznicy.
Z tego tez powodu wybacz, ale to jest ostatnia moja odpowiedz na twoje komentarze.