Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Konrad007 KamilZdonczyk (6122 niezalogowanych)
292 Posty
Stały Bywalec
patim napisał:
170nx165t=28050 brutto -podatek =19635 x12=235 620 nok /rok
czylo 117 810 x 3 lata =353 430 zl
max mogl odlozyc 60 000zl rocznie czyli 180 000

i za to kupil 2 mieszkania
chyba takie po 10m2 po 80 000zl
a samochod to 10 letni

czlowieku tu jest bezrobocie w srod Polakow 18% a znaja jezyk i maja norweskie referencjie
www.mojanorwegia.pl/praca_w_norwegii/pol...stac_i_wyrzucic.html

tak to jst jak sie na slucha opowiesci Pana Miecia i Pana Zdzisia przy piwku pod drzewkiem

2 mieszkania, samochod- ejjjjj ma bozia parafianow na tym swiecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
Bo sie robic im nie chce ja znam Typa co wrocil z UK do Polski bo powiedizal ze nie bedzie harowac za 1200 funtów oj a harował ciezko ok 35 h tyg nieroby sa wszedzie ja gdybym znał norweski to moge nurkowac w szambie za 140 k na godzine ale wielu na to nie pojdzie a te 18% to lewsuy i taka prawda. czemu tam siedza?

Powiedz co te 18% robi? chetnie dolacze do tych 18% albo załatwie im robote u mnie w firmie za 2000zł na miesiac 8 h dzinnie praca na 3 zmiany w takim syfie ze sie zerzygaja po kilku godzinach .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Polo80 napisał:
Bo sie robic im nie chce ja znam Typa co wrocil z UK do Polski bo powiedizal ze nie bedzie harowac za 1200 funtów oj a harował ciezko ok 35 h tyg nieroby sa wszedzie ja gdybym znał norweski to moge nurkowac w szambie za 140 k na godzine ale wielu na to nie pojdzie a te 18% to lewsuy i taka prawda. czemu tam siedza?
a wiesz dlaczego nikt nie bedzie nurkowal za 140?? bo srednio za takie numery jest grubo ponad 200...
jeszcze tu nie przyjechales a juz psujesz wszystko.... jeszcze na galaz nie wszedles a juz drzewo pilujesz....

zostan w PL!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Czy cały ten wątek nie wygląda Wam na podpuchę? Skoro jest tutaj tak fajnie, nie ma problemu z językiem, mieszkaniami itd to jak ktoś chce przyjeżdżać to niech przyjeżdża. Wygląda że kolega ma bardzo dokładne informacje, na pewno sobie poradzi. Ale dziwi mnie że liczy na to że ktoś obcy mu pomoże. Informacji na forum nie brakuje, a poza tym co można pomóc?
Nie ma co strzępić języka i pisać jak jest. Chyba że z nudów,tak jak ja teraz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
yzia napisał:... Chyba że z nudów,tak jak ja teraz
O ooo ... to je to ... Pani Havrankowa ... to je to ... toczka w toczkę ...
---
Wszak Ile można jeść ... PIĆ ... leżeć do góry brzuchem lubo na tymże grubaśnym bębnie ...
---
Ile można się patrzeć na śnieg i wiatrzysko za oknami ...!
---
To tylko z Nudów ... trzeba by donieść , do jakiejś organizacji , na tą Nieszczęsną NUDĘ ... może przyjadą i zabiorą ...?!? .

POZDRAWIAM WIELKANOCNO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
raczej totalny nacpany debil
skoro uwaza to za idiotyzm
a masz przetlumaczone wszystkie swiadectwa na norweski i CV po angielsku
jeszcze napisz sobie list motywacyjny po angielsku
a i referencje tez przetlumaczone masz

to so w/g Polio wymagania chorego na glowe

koncze z debilem nawet Norweg takiej osoby nie scierpi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
gabriel napisał:
yzia napisał:... Chyba że z nudów,tak jak ja teraz
O ooo ... to je to ... Pani Havrankowa ... to je to ... toczka w toczkę ...
---
Wszak Ile można jeść ... PIĆ ... leżeć do góry brzuchem lubo na tymże grubaśnym bębnie ...
---
Ile można się patrzeć na śnieg i wiatrzysko za oknami ...!
---
To tylko z Nudów ... trzeba by donieść , do jakiejś organizacji , na tą Nieszczęsną NUDĘ ... może przyjadą i zabiorą ...?!? .

POZDRAWIAM WIELKANOCNO

no to by było nawet logiczne wytłumaczenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
Idioci Patim niedorozwiniety jestes! aPowtarzam ludzie wyjezdzali do was bez j.norweskiego i pracowali!!!!!!! i zarabiali hajs i wiemz e tak jest wiec skoncz kłamac( pracowali legalnie) a niektórzy pracuja dalej!

Ps. jak mam szukac ofert tutaj jak wszytsko zajete?! albo sa wolne oferty ze znajomoscia j/nor ! dlatego napsialem ze jesli by ktos słyszał cos o pracy bez.j norw to prosił bym o jakis namiar! a nie zeby mi tam pomagac i nainczyc ! jesli wiem ze inni znalezli dziki komus to i ja moge! Tylko tak jak juz niejedn tu naapisał wy sie boicie !!!!! bo chcecie zeby zwykła siła robocza tutaj nie przyjechała ! juz rozszyfrowałem was ! jest tutaj praca dla kazdego ale wy nie chcecie zeby ktos tutaj pracował za mniej niz 200 k na godzine dlatego kłamiecie i wypisujecie o mega wymaganiach! ja powiem tak mam gdzies wasze porady robote mam prawie nagraną gosciu z Oławy mi pomoże , pracuje w Oslo i mi nagra fajna prace

OOOO!!! i jak sie wkuriwwe to ebde robic za 110 k i to moja sprawa! własnie Wy motywujecie do tego zeby robic za jak najmiejszy hajs !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
a ten dalej swoje

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
646 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
ręce opadają.
zrób nam na złość i pracuj za 30/h

zaczynam podejrzewać że to jakaś podpucha... chociaż z drugiej strony... głupich nie sieją
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok