Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Konrad007 KamilZdonczyk (6113 niezalogowanych)
292 Posty
Stały Bywalec
Polo80 napisał:
Ty pizdusiu nie wal sciemy ! nie pisalem ze z samym Polskim tylko ze słabym angielskim ! to raz ! dwa znam przypadki jaki pisalem wczesniej ze Polacy znalezli prace wcale nie za 60 koron tylko min 120 koron za godzine i zostali na stale pod warunkiem podjecia nauki j.norweskiego i za kurs nie placili ani grosza podn warunkiem ze sie sparwdzili w pracy!

Mozecie utrudniac jak chcecie nie uniniecie przyjazdu Polakow rok dwa i norwegia bedzie druga Irlandia czy Holandia ale nie ma co plakac i tak oplaca sie wyjechac z Pols,ki niestety tacy jak wy chcieli by zagarnac jak najwiecej dla siebie pewnie nie jeden Polak przez was stracił prace ! pewnie pracował uczciwie ale zrobiliscie mu tak kolo dupy ze go wywalili nie ejdnego oskubaliscie pewnie hehe na wynajmu chaty itd .

Co do nazywania kogos burkiem to wy jestescie jak burki ogrodnika sami nie moga wiecej ale zkomus nie dadza

Ps. i powtarzam po raz kolejny imbecyle nie pisalem zeby ktos mi pomagał i mnie nianczył ! wiec skonczcie z psianiem ze ktos chce jechac i sie za frajer urzadzac!!! Wy nawet rodzinie nie pomozecie bo co najlepiej sie pozniej ponabijac ze kuzyn w Polsce nie ma tyle kasy co ja tak? taka jest prawda .

TEn zawistny Polski narod

a co to znaczy slaby angielski????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:no... a teraz wyciagnij wnioski......
Ty z doswiadczeniem i zawodem.... i nie pracujesz w obozie pracy u jakiegos polaczka czy **uj wie gdzie i szukasz.. szukasz... szukasz.... jezdzisz golfem po calej norwegii i szukasz.. szukasz.... i nei mozesz znalesc....
ten blazen za 120 nok kleknie i bedzie ssal norweskie fredzelki bo on bez jezyka jest i bez zawodu... i malo tego tweirdzi ze prace znajdzie i ziomkow sciagnie...
wnioski????

Jacek ... Jakie Wnioski ... ?
---
- Owszem ... Jeżdżę taki czy Innym autem , ponieważ lubię jeździć i nie ważne czym , byle sprawnym i wygodnym ... / dla Mnie Wygodnym / . Ponadto lubię zwiedzać Norge .
- Owszem szukam upierdliwie pracy , jednak takiej , Która Będzie MI PASOWAŁA , pod każdym względem ...
Czasy głupich Stachanowców ... Piątków ... Przeszły do Historii ... !!!
---
A co będą robić aliensi i błazny ...? to już ich problem ...
Mnie pracy nie zabiorą ... tak mniemam , jak do tej pory to Ja wycofywałem się Rakiem z głupich sytuacji z debilnymi i białymi polskimi murzyniątkami ...
Mnie to naprawdę nie rajcuje ...
Powtórne

Skål ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Polo80 napisał:
120 koron na 1 h bez norweskiego spokojnie starczaja na poczatek mowie o pracy bez nadgodzin

120 nok za 1h????

Na norweska firme za malo, a na polska za duzo

pozastaje ci na 60-80 nok u polaka, ew u jugola

wyplata co 3 miesiac

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
645 Postów
Karol Pitek
(karol3) Online
Wyjadacz
Polo80 napisał:
Mozecie utrudniac jak chcecie nie uniniecie przyjazdu Polakow rok dwa i norwegia bedzie druga Irlandia czy Holandia ale nie ma co plakac i tak oplaca sie wyjechac z Pols,ki niestety tacy jak wy chcieli by zagarnac jak najwiecej dla siebie pewnie nie jeden Polak przez was stracił prace ! pewnie pracował uczciwie ale zrobiliscie mu tak kolo dupy ze go wywalili nie ejdnego oskubaliscie pewnie hehe na wynajmu chaty itd .
...
Wy nawet rodzinie nie pomozecie bo co najlepiej sie pozniej ponabijac ze kuzyn w Polsce nie ma tyle kasy co ja tak? taka jest prawda .

Polacy i tak przyjeżdżają bez przerwy (i wyjeżdżają też ) i to na prawdę, a nie tylko się odgrażają, więc nikt się nie boi Ciebie ani twoich znajomych Bułgarów. swoją drogą to każdy sobie może tu przyjechać więc może niech Bułgarzy nie czekają na robotę którą może im załatwisz, jak sam dostaniesz, tylko niech walą tu od razu to może będą robić za dobre pieniądze .
i nie wymyślaj mi tu pierdół że ktoś stracił pracę przez forumowiczów których nie znasz, albo że nie pomagają rodzinie czy skubią kogoś na chacie. zajmij się sobą zamiast oskarżaniem nieznajomych bo "w dupie byłeś i gówno widziałeś". w ogóle nie strasz nie strasz bo się zesrasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
Wiem jak jest i nie strasze a sram w kibelku nie jak Ty w majteczki ze mu ktos pzrace ukradnie hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Polo80 napisał:
Wiem jak jest i nie strasze a sram w kibelku nie jak Ty w majteczki ze mu ktos pzrace ukradnie hahaha

klamiesz- jak zwykle klamiesz robisz w gatki- klamczuchu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
patim napisał:
masz kup sobie auto i 2 mieszkania jak kolega
norwegia.pracabc.pl/ogloszenie/budowa-pr...-jezyka-norweskiego/

norwegia.pracabc.pl/ogloszenie/praca-w-n...ace-na-wysokosciach/

Oj Pati Pati Tty masz cos z głowa serio toz Ci mowie ze tym zarabia ponad 170 koron na 1 h nie chleje nie imprezuje przez ponad 3 lata odlozył fajny hajs

na mieszkanie placy grosze bo jest ich chyba 4 osoby mowie ci kity mzoesz zenic komus kto nie ma pojecia co jak jest ja wiem jak jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Polo80 napisał:
patim napisał:
masz kup sobie auto i 2 mieszkania jak kolega
norwegia.pracabc.pl/ogloszenie/budowa-pr...-jezyka-norweskiego/

norwegia.pracabc.pl/ogloszenie/praca-w-n...ace-na-wysokosciach/

Oj Pati Pati Tty masz cos z głowa serio toz Ci mowie ze tym zarabia ponad 170 koron na 1 h nie chleje nie imprezuje przez ponad 3 lata odlozył fajny hajs

na mieszkanie placy grosze bo jest ich chyba 4 osoby mowie ci kity mzoesz zenic komus kto nie ma pojecia co jak jest ja wiem jak jest

JSTS KLAMCA!!!!

gdybys pisal prawde to podalbys jego dane i po sprawie

a tak to jsts KLAMLIWYM, ZAZDROSNYM,MALYM POLACZKIEM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
170nx165t=28050 brutto -podatek =19635 x12=235 620 nok /rok
czylo 117 810 x 3 lata =353 430 zl
max mogl odlozyc 60 000zl rocznie czyli 180 000

i za to kupil 2 mieszkania
chyba takie po 10m2 po 90 000zl
allegro.pl/mieszkania-na-sprzedaz-112739?order=p
a samochod to 10 letni

czlowieku tu jest bezrobocie w srod Polakow 18% a znaja jezyk i maja norweskie referencjie
www.mojanorwegia.pl/praca_w_norwegii/pol...stac_i_wyrzucic.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok