Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Konrad007 KamilZdonczyk (6117 niezalogowanych)
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Polo80 napisał:
super podszkalam j.ang i lece a Norweski zrobie na miejscu za free

Pozniej ttylko posciagam znajomych nawet 100 koron na 1 h to bedziemy zasówac my nie pazerni

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
Ty pizdusiu nie wal sciemy ! nie pisalem ze z samym Polskim tylko ze słabym angielskim ! to raz ! dwa znam przypadki jaki pisalem wczesniej ze Polacy znalezli prace wcale nie za 60 koron tylko min 120 koron za godzine i zostali na stale pod warunkiem podjecia nauki j.norweskiego i za kurs nie placili ani grosza podn warunkiem ze sie sparwdzili w pracy!

Mozecie utrudniac jak chcecie nie uniniecie przyjazdu Polakow rok dwa i norwegia bedzie druga Irlandia czy Holandia ale nie ma co plakac i tak oplaca sie wyjechac z Pols,ki niestety tacy jak wy chcieli by zagarnac jak najwiecej dla siebie pewnie nie jeden Polak przez was stracił prace ! pewnie pracował uczciwie ale zrobiliscie mu tak kolo dupy ze go wywalili nie ejdnego oskubaliscie pewnie hehe na wynajmu chaty itd .

Co do nazywania kogos burkiem to wy jestescie jak burki ogrodnika sami nie moga wiecej ale zkomus nie dadza

Ps. i powtarzam po raz kolejny imbecyle nie pisalem zeby ktos mi pomagał i mnie nianczył ! wiec skonczcie z psianiem ze ktos chce jechac i sie za frajer urzadzac!!! Wy nawet rodzinie nie pomozecie bo co najlepiej sie pozniej ponabijac ze kuzyn w Polsce nie ma tyle kasy co ja tak? taka jest prawda .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
Polo80 napisał:
znam przypadki jaki pisalem wczesniej ze Polacy znalezli prace wcale nie za 60 koron tylko min 120 koron za godzine i zostali na stale pod warunkiem podjecia nauki j.norweskiego i za kurs nie placili ani grosza podn warunkiem ze sie sparwdzili w pracy!

Co do nazywania kogos burkiem to wy jestescie jak burki ogrodnika sami nie moga wiecej ale zkomus nie dadza

Ps. i powtarzam po raz kolejny imbecyle

120nok/t?? a to chyba jako trzeci pomocnik ucznia do przyuczenia??? imponujace pieniazki.... 120nok.... to juz litwini wiecej zarabiaja....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
120 koron na 1 h bez norweskiego spokojnie starczaja na poczatek mowie o pracy bez nadgodzin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
Polo80 napisał:
120 koron na 1 h bez norweskiego spokojnie starczaja na poczatek mowie o pracy bez nadgodzin
godzac sie na taka stawke - kazdy wie ze nie masz do siebie szacunku, wiec nie zdziw sie ze polowa bedzie wyplacona nawet na czarno..... nadgodziny.... hahahaha

120?? kilka lat temu moaj pierwsza praca w norwegii: 195 plus komora i auto.... ale oczywiscie, po co zarabiac normalnie skoro mozna sie szmacic??? smieszny z Ciebie smiec.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
polio 80 tu masz stawki
www.nettavisen.no/nyheter/article3594621.ece
z jezykiem norweskim

wiec jak komus bez zawodu i bez jezyka maja placic wiecej

chyba ze bygmax znowu buduje hale w Drammen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:120?? kilka lat temu moaj pierwsza praca w norwegii: 195 plus komora i auto.... ale oczywiscie, po co zarabiac normalnie skoro mozna sie szmacic??? smieszny z Ciebie smiec.....
JACEK przestań PIEPRZYĆ głodne Kawałki ... ponieważ to już zaczyna być śmieszne ...
---
OWSZEM miałeś tyle , bo przyjechałeś ze Szwecji lub Danii , oraz miałeś już uznane swoje wykształcenie na terenie Skandynawii ...
Ciekawe ile teraz Dostaje na godzinę , zwykły hydraulik bez potwierdzenia zawodu , przez Urząd Norweski ...
---
Zaczynasz powoli nosić dupę wyżej rozumu ...
Opanuj się i nie bluzgaj ...
Lubię ciebie czytać ITD , niemniej nieraz robisz z siebie zwykłe pośmiewisko .

POZDRAWIAM WIELKANOCNO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
OWSZEM miałeś tyle , bo przyjechałeś ze Szwecji lub Danii , oraz miałeś już uznane swoje wykształcenie na terenie Skandynawii ...
Ciekawe ile teraz Dostaje na godzinę , zwykły hydraulik bez potwierdzenia zawodu , przez Urząd Norweski ...

zacznijmy od tego ze nie bedziesz pracowal jako hydrulik w Norwegii nie majac papierow... a teraz to wystarczy ze masz polskie papiery przetlumaczone przez przysieglego.. na etat starczy....
jest tu w NO od groma ludzi co ma zawod ale szuka czegokolwiek bo mysla ze tu w NO inaczej sie szuka pracy... i po kilku latach tutaj nadal marudza ze zarabiaja 150 nok jako pmocnicy chociaz maja inny zawod z PL.... to taki sam pokroj tego tutaj gnoma ktory uwaza ze 120 to szczyt jego mozliwosci...

Gabrys..... jak ida poszkiwania nowej pracy, co? ile to juz bedzie?? rok?? dwa??? sam nie badz smieszny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:Gabrys..... jak ida poszkiwania nowej pracy, co? ile to juz bedzie?? rok?? dwa??? sam nie badz smieszny...
Jacek Ja od ponad SZEŚCIU lat , pracuję w tej samej Norweskiej Firmie , i Ty dobrze o tym wiesz ! .
Dlatego nie odbijaj piłeczki w krzaki ...
To jest dobry chwyt przeciwko aliensom ...
---
Gdy Mi się Nudzi , to jadę na Południe i pracę mam taką jaką chcę , jednak Ja już nie potrafię ROBIĆ W KOŁCHOZIE ... Ja pracuję Normalnie jak większość Norgów , Dlatego Podwijam Ogon i Wracam na Północ ... , do Mojej Skromnej Firemki , w której przez pół roku jest błogi Permittering .
---
Też o tym wiesz dokładnie ... Dlatego jak wyżej ...
---
Faktem jest , iż szukam Innej Firmy i to nawet Tu na Forum , jednak to JA też , wybieram co Mi Pasuje ...
Nie tylko Firma , co chce mieć darmowego Polskiego Robola ...

Skål...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Yatsek napisał:Gabrys..... jak ida poszkiwania nowej pracy, co? ile to juz bedzie?? rok?? dwa??? sam nie badz smieszny...
Jacek Ja od ponad SZEŚCIU lat , pracuję w tej samej Norweskiej Firmie , i Ty dobrze o tym wiesz ! .
Dlatego nie odbijaj piłeczki w krzaki ...
To jest dobry chwyt przeciwko aliensom ...
---
Gdy Mi się Nudzi , to jadę na Południe i pracę mam taką jaką chcę , jednak Ja już nie potrafię ROBIĆ W KOŁCHOZIE ... Ja pracuję Normalnie jak większość Norgów , Dlatego Podwijam Ogon i Wracam na Północ ... , do Mojej Skromnej Firemki , w której przez pół roku jest błogi Permittering .
---
Też o tym wiesz dokładnie ... Dlatego jak wyżej ...
---
Faktem jest , iż szukam Innej Firmy i to nawet Tu na Forum , jednak to JA też , wybieram co Mi Pasuje ...
Nie tylko Firma , co chce mieć darmowego Polskiego Robola ...

Skål...!

no... a teraz wyciagnij wnioski......

Ty z doswiadczeniem i zawodem.... i nie pracujesz w obozie pracy u jakiegos polaczka czy **uj wie gdzie i szukasz.. szukasz... szukasz.... jezdzisz golfem po calej norwegii i szukasz.. szukasz.... i nei mozesz znalesc....

ten blazen za 120 nok kleknie i bedzie ssal norweskie fredzelki bo on bez jezyka jest i bez zawodu... i malo tego tweirdzi ze prace znajdzie i ziomkow sciagnie...

wnioski????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok