Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Konrad007 KamilZdonczyk (6113 niezalogowanych)
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Dokładnie wszystko zalezy od regionu.
I wierzcie mi albo i nie u mnie na północy Polak Słowak czy tez Litwin mający takie same kwalifikacje jak Norweg ma takie same szanse dostać prace.
A ostatnimi czasami słyszę opinie ze większość woli zatrudniać obcokrajowców niz Norwegow ze względu na tempo pracy, brak tendencji do brania chorobowego przy bólu palca itd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
645 Postów
Karol Pitek
(karol3) Online
Wyjadacz
też się z tym spotkałem w mojej pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
PJo napisał:
Dokładnie wszystko zalezy od regionu.
I wierzcie mi albo i nie u mnie na północy Polak Słowak czy tez Litwin mający takie same kwalifikacje jak Norweg ma takie same szanse dostać prace.
A ostatnimi czasami słyszę opinie ze większość woli zatrudniać obcokrajowców niz Norwegow ze względu na tempo pracy, brak tendencji do brania chorobowego przy bólu palca itd.

Jezeli chodzi o tempo pracy i tendencje do brania chorobowego to bym sie zgodzil...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
Witam wszystkich Od dłuzszego czasu mysle o wyjezdzie do Norwegii niestety nie znam J. Norweskiego a i z Ang. lipa mam uprawnienia na wozek widlowy podejme kazda prace ,chodzi mi o prace fizyczna jest jakas szansa? moze u was gdzies blisko potzrebuja pracownika? jestem młody bez nałogów nie palacy abstynent . Obecnie mam stała prace w Polsce ale pracowac za 2000zł w obecnych czasach to ciezko :/ byłbym wdzieczny za odp jakis kontakt na prv .Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Polo80 napisał:
Witam wszystkich Od dłuzszego czasu mysle o wyjezdzie do Norwegii niestety nie znam J. Norweskiego a i z Ang. lipa mam uprawnienia na wozek widlowy podejme kazda prace ,chodzi mi o prace fizyczna jest jakas szansa? moze u was gdzies blisko potzrebuja pracownika? jestem młody bez nałogów nie palacy abstynent . Obecnie mam stała prace w Polsce ale pracowac za 2000zł w obecnych czasach to ciezko :/ byłbym wdzieczny za odp jakis kontakt na prv .Pozdrawiam

to znajdz sobie prace za 10000zl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
Heh Polska mentalnosc czlowieku przeciez ja Ci pracy nie zabiore , poprostu chce wyjechac do Norwegii i pisze na forum na którym jest wielu Polakow którzy pracuja w Norwegi tak? NIe rozumie was wiele słyszałem o Polakach za granica zamiast pomoc to tylko rzucacie swoim kłody pod nogi .Dzieki za odp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Polo80 napisał:
Heh Polska mentalnosc czlowieku przeciez ja Ci pracy nie zabiore , poprostu chce wyjechac do Norwegii i pisze na forum na którym jest wielu Polakow którzy pracuja w Norwegi tak? NIe rozumie was wiele słyszałem o Polakach za granica zamiast pomoc to tylko rzucacie swoim kłody pod nogi .Dzieki za odp

zapomniales dodac jeszcze Polak, Polakowi wilkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
inni maja konkretny zawod i doswiadczenie a pracuja za 1500 zl
najpierw poczytaj forum
jak nie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania ,w co watpie bo po 1000razy bylo opisywane, to je zadaj na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Polo80 napisał:

masz tu kurwa swoja polska mentalnosc.

bez jezyka, bez zawodu- a chuj moze ktos zalatwi prace, mieszkanie itd, itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
Poprostu wierzyc sie nie chce ze w Norwegii nie potrzeba ludzi fizycznych miałem kiedys okazje wyjechac do Norwegii mój znajomek tam był niestety byłem młodszy i glupi .. nie skorzystałem teraz załuje , kontakt z gosciem straciłem wyjechał do USA .Wtedy chciał mi nagrac prace przy jakis melioracjach itd .Ale tez mówił ze Polacy nie lubia jak inni przyjezdzaja nie wiem czemu tak jest , ale cos w tym jest ze tacy Turcy czy Rumuni pomagaja wspieraja sie nawzajem a Polak to potrafi załatwic drugiemu takz e go szef zwolni Pozatym nie chodzi mi o to zeby ktos mnie niańczył itd zadałem pytanie tylko czy moze ktos wie cos o jakies robótce i tyle .

Ps. Poddac sie nie poddam nie teraz to za rok ale do was dołacze zebym miał wziac kredyt tutaj w Polsze i załatwic kurs j.norweskiego ale pojade i napewno nie odmowie innemu pomocy . Pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok