Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Konrad007 KamilZdonczyk (6113 niezalogowanych)
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
Patim skończ pierdolic farmazowy zadufana sowo ! własnie wiem ze znajac j.ang znajde prace juz mam nagrane info !!! Typ siedzi 7 lat i sie smieje jak wieksozsci was zacytowałem!!!! młode polki spzrtaja szkoły bez jezyka bez zadnymch uparwnien zna takich wliele konzce rozmowe tutaj bo klamcy jestescie i tyle!! jego kolega pojechał tutaj na budowe z j.niemcieckim i słabym ang i znalazł prace juz 2 lata siedzi . wiec dodam tylko tyle , ze jak juz znajde robote to bede robił za kazdy hajs hehe i posciagam tylku znajomkow ile sie da a znam nawet 3 Bułgarów ktorzy posiagaja tutaj wiecej znajomkow nie jestem jak wy ! nara i szykujcie sie na konkurecje, za kilka lat bedzie jak w anglii i wam te wasze kłamstwa nie pomoga !ludzie i tak zaczna zjezdzac i tak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Polo80 napisał:
Patim skończ pierdolic farmazowy zadufana sowo ! własnie wiem ze znajac j.ang znajde prace juz mam nagrane info !!! Typ siedzi 7 lat i sie smieje jak wieksozsci was zacytowałem!!!! młode polki spzrtaja szkoły bez jezyka bez zadnymch uparwnien zna takich wliele konzce rozmowe tutaj bo klamcy jestescie i tyle!! jego kolega pojechał tutaj na budowe z j.niemcieckim i słabym ang i znalazł prace juz 2 lata siedzi . wiec dodam tylko tyle , ze jak juz znajde robote to bede robił za kazdy hajs hehe i posciagam tylku znajomkow ile sie da a znam nawet 3 Bułgarów ktorzy posiagaja tutaj wiecej znajomkow nie jestem jak wy ! nara i szykujcie sie na konkurecje, za kilka lat bedzie jak w anglii i wam te wasze kłamstwa nie pomoga !ludzie i tak zaczna zjezdzac i tak.

A głupis i tyle. A ten kolega to pewnie dalej na czarnucha albo 160?
Kurna ja cię proszę przyjedz udowodnij i wtedy pisz.
Mi roboty ani ty ani 20 innych nie zabierze
Pchacie sie tu robicie bydło i potem opinia jak na wyspach będzie.
Dlaczego żaden z was nie pomyśli zeby jechać np do Austri?
Najniższe bezrobocie w całej EU i pieniądze odłożone takie jak i tu.
Proszę cię napisz o swojej sytulacji jak już będziesz mial prace która ci załatwia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Polo80 napisał:

(...) wiec dodam tylko tyle , ze jak juz znajde robote to bede robił za kazdy hajs hehe i posciagam tylku znajomkow ile sie da a znam nawet 3 Bułgarów ktorzy posiagaja tutaj wiecej znajomkow nie jestem jak wy

Pomimo, iż tolerancyjny i wyrozumiały jestem,...po przeczytaniu przemyśleń użytkownika Polo80 (jeśli tylko byłaby taka możliwość) opowiedziałbym się za wizami dla przyjezdnych.

I może jakiś egzamin "ze stosunku do samego siebie" bym dorzucił...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Polo80 napisał:

a narazie:

Polo80 napisał:
Od dłuzszego czasu mysle o wyjezdzie do Norwegii niestety nie znam J. Norweskiego a i z Ang. lipa mam uprawnienia na wozek widlowy podejme kazda prace ,chodzi mi o prace fizyczna jest jakas szansa? moze u was gdzies blisko potzrebuja pracownika? jestem młody bez nałogów nie palacy abstynent . Obecnie mam stała prace w Polsce ale pracowac za 2000zł w obecnych czasach to ciezko :/ byłbym wdzieczny za odp jakis kontakt na prv .Pozdrawiam[/quote]

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(mika11)
Wiking
Polo80 a ja ci powiem przyjeżdzaj mam wielką chatę , 2 pokoje wolne, zainstaluje Cię , kieszonkowe dam, , robote znajdę frajera na wrotki szukasz , ogarnij się , kaźdy z nas miał tu tylko problemy z rodakami , w poprzednich postach pisałam poczytaj co miałam z frajerami z Polski znaczy nie frajerka to ja że im pomagałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Polo80 napisał:

przyjezdzaj gwarantuje ci prace
zatrudnie cie u siebie dam 30kr /t
za chate zaplacisz 10 000
i jeszcze do pracy zawioze za darmo
ach i dwie wyplaty za prace musisz mi oddac

no ta masz od PATIM
nagrana nastepna robote

napisz kiedy bedziesz na Gardermoen to cie odbiore
za 10kr za km

i jeszcze biore 5000kr za szkolenie bhp i ID kort

www.mojanorwegia.pl/praca_w_norwegii/cor...cych_w_norwegii.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
patim napisał:

i co w zwiazku z tym ???

super podszkalam j.ang i lece a Norweski zrobie na miejscu za free

Pozniej ttylko posciagam znajomych nawet 100 koron na 1 h to bedziemy zasówac my nie pazerni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Polo80 napisał:
patim napisał:

i co w zwiazku z tym ???

super podszkalam j.ang i lece a Norweski zrobie na miejscu za free

Pozniej ttylko posciagam znajomych nawet 100 koron na 1 h to bedziemy zasówac my nie pazerni

No jeszcze wczoraj pisales, ze z samym polskim znajdziesz prace

nawet link wrzuciles

dzisiaj rano miales jakies oferty i co???? nic nie wypalilo???

szukaj, szukaj burek moze cos wyniuchasz

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Debil debilem zawsze zostanie.
Najlepiej będzie jak będziesz robić na czarnuszka cały czas za 60kr
A za darmo norweski to niby gdzie i z jakiej niby racji?
Proszę napisz jak już cos osiagniesz
Będziesz stanowić wzór jak postępować i ze tu wszyscy kłamią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok