Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Gadomski pawel sikorski Anders B Renata Gosia boj fra oszlo Jan Polak natalia MojaNorwegia GregIX Kuba D alexanord1 jasmina2 (16515 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Elise napisał:
Spojrzalam i myslalam, ze to wiersz.

Davidzx, mam nadzieje ze wiesz, ze obsesje i fanatyzm podchodza pod zaburzenia przychiczne.
Jak tak dalej bedziesz ciagnal, to nikt nigdy nie wezmie cie na serio.
Bedziesz chcial przyjechac do Norwegii, to nikt kto przeczytal chociaz czesc twoich wypowiedzi nie wynajmie ci pokoju czy mieszkania. Dlaczego - nikt nie lubi fanatykow, ktorzy maja tylko jeden temat rozmowy.

Elise, nie zartuj..A ktos go bral na serio?

Przeciez to baran welniany - Dosc spojrzec na niego, by poprawic sobie humor, po przeczytaniu tych bredni nie trzeba jechac na "Ryjka" Kabaret mamy na monitorze.

DAvidzie psie niewierny - nie ustawaj w trudzie!!

"Podobno" gdzies ostatnio znow zabrano dziecko polakom...podobno dlatego, ze za rzadko wychodzili na spacery...podobno tez odzyskali...podobno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
Elise napisał:
Spojrzalam i myslalam, ze to wiersz.

Davidzx, mam nadzieje ze wiesz, ze obsesje i fanatyzm podchodza pod zaburzenia przychiczne.
Jak tak dalej bedziesz ciagnal, to nikt nigdy nie wezmie cie na serio.
Bedziesz chcial przyjechac do Norwegii, to nikt kto przeczytal chociaz czesc twoich wypowiedzi nie wynajmie ci pokoju czy mieszkania. Dlaczego - nikt nie lubi fanatykow, ktorzy maja tylko jeden temat rozmowy.

nie wiem co pisze ale moze i jest fanatykie jak to jedna osoba napisala do mnie na piv on ma HARYZME bo wy po rzezyciach BV jestescie emocjonalnie wyczerpani , wylaczeni , ZNISZCZENI ! , a on chce dobrze moze , popelnia bledy i nie jest elokwetny ALE walczy za nas. wiec nie krytykuj go. Osobiscie odpuscilem sobie MN czy forum N bo zbyt duzo bylo fanatykuw NO . ktuzy 3 lata temu zrobili ze mnie pedofila i sadyste. Teraz jestem wrakiem psychicznym a nas jet wiecej tych wrakuw ...................wiec daj pokuj .....................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
nie czytam tego co pisze bo nie chce wiedziec co pisze jasta czy waldek oni zostana Polakami -zajebac sasiadke bo ma lepszy dywan- on chce uogulnic i rozpowszechnic moja - nasza - wasza sprawe . ty jestes podobnie jak i ja w NO pracujesz na kompie i jest super . Ale system jet potezny i potrafi ZABIC rodzine . A moim celem podobnie jak dawidka jest uswiadomic WAS ze nie jest tak rorzowo TO ze dzieci uczone przez rodzicuw norweskich sa uczone aby sie usmiechac i obcemu nie mowic o rodzinie . Nie opowiadac o niczym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
troche emocjami pisze sorki jesli ktos nie rozumnie a ja myle litery na klawiaturze . to sa emocje i .... PRZEPRASZAM ZA TO ale do dawidka nie czepiaj sie on nie jest skazony BV i ma sile - jeszcze - ale po takich krytykach pod jego adresem - domyslam sie ze sa - to i on odpusci wkoncu . A wtedy PL narod bedzie zyl w nieswiadomosci i beda zbierali dzieci jak pozeczki . PL dzieci bo juz wiadomo ze MSZ ma nas w D...... dolku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zlodzieje w imie prawa napisał:
nie czytam tego co pisze bo nie chce wiedziec co pisze jasta czy waldek oni zostana Polakami -zajebac sasiadke bo ma lepszy dywan- on chce uogulnic i rozpowszechnic moja - nasza - wasza sprawe . ty jestes podobnie jak i ja w NO pracujesz na kompie i jest super . Ale system jet potezny i potrafi ZABIC rodzine . A moim celem podobnie jak dawidka jest uswiadomic WAS ze nie jest tak rorzowo TO ze dzieci uczone przez rodzicuw norweskich sa uczone aby sie usmiechac i obcemu nie mowic o rodzinie . Nie opowiadac o niczym.
to mówisz, że zabrali ci dzieci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
mam spisane slowa na papierze do filmu " polowanie na dzieci " chce je przetlumaczyc na norweski ??????????????????????
ktos moze pomoc?????????????????
na angielski juz sa w tlumaczeniu ale norweskiego mi brak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
jasta od tego jest piv . Na takie pytania , ale ty wolisz na forum....... wiec tak jestem ojcem blizniakuw kturych zabrali po 4 tygodniach bedac w NO. ogladnij "polowanie na dzieci " na youtube . to ja ten zarosniety z broda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
nie psz mi "kompementuw " itd bo znam juz twoj harakter . Jedno co moge napisac o tobie to to ze dzieki tobie i waldkowi te forum jeszcze istnieje , bo inaczej bez dyskusji to moderatozy by je wywalili w kat. pozd. M
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
nie wiem co pisze ale moze i jest fanatykie jak to jedna osoba napisala do mnie na piv .... ALE walczy za nas.
Jedyna walke jaka widze, to pisanie na forum. A pisanie na forum nic nie daje.
Jak mi sie cos nie podoba to dzwonie, chodze po urzedach, pisze skargi do odpowiednich urzedow, odwolania oraz odwolania do odwolan - i czasmi uda mi sie cos zdzialac.
Pisanie na forum nic w takich przypadkach nie daje.
I powodem tego nie jest nie nawet to, ze to jest pisane po polsku i żaden Norweg tego nie czyta. Nawet pisanie tego na forum po norwesku nic by nie dalo.
Bo jaki nacisk moze wywrzec na urzedzie czyjes tam pisanie na forum czy na facebook.
Gdzie listy i skargi z tysiacami podpisow do odpowiednich instancji, gdzie nachodzenie politykow i lobbyvirksomhet?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
Elise napisał:
nie wiem co pisze ale moze i jest fanatykie jak to jedna osoba napisala do mnie na piv .... ALE walczy za nas.
Jedyna walke jaka widze, to pisanie na forum. A pisanie na forum nic nie daje.
Jak mi sie cos nie podoba to dzwonie, chodze po urzedach, pisze skargi do odpowiednich urzedow, odwolania oraz odwolania do odwolan - i czasmi uda mi sie cos zdzialac.
Pisanie na forum nic w takich przypadkach nie daje.
I powodem tego nie jest nie nawet to, ze to jest pisane po polsku i żaden Norweg tego nie czyta. Nawet pisanie tego na forum po norwesku nic by nie dalo.
Bo jaki nacisk moze wywrzec na urzedzie czyjes tam pisanie na forum czy na facebook.
Gdzie listy i skargi z tysiacami podpisow do odpowiednich instancji, gdzie nachodzenie politykow i lobbyvirksomhet?

Dzieki za te slowa ja i ludzie ze sczepionko BV juz sa emocjonalnie wyczerpani , wiem o czym pisze TYLKO pozazycie ma sile aby jeszcze pisac i sie klucic .sie z wami . Ale to o czym my wiemy TY lub WY dowiecie sie jak wam UKRADNA dzieci z przedszkola , szkoly , czy jak wam uradna dzieci na wizycie na badaniu okresowym .... ja o tym wiem a WY uczcie sie na mojej i innych przypadkach . Ja juz wiem przyjezdzajac do kraju vikinguw liczylem na zycie a otrzymalem -mafie -korupcje-zlodziejstwo-handel dziecmi (tego akurat sie nie spodziewalem)- mozna by pisac duzo jakie swinstwo tu spotkalem- ale tez spotkalem osoby - norweguw kturzy lub ktura powiedziala ze wstydzi sie byc norwegiem i to powiedziala w tv . mam tu niestety wsparcie ze wzgledu na moja sprawe , nawet norwedzy pomagaja . a Polacy tylko krytykuja albo siedza cicho jak GWALCONE BITE KOBIETY . i nie dziwie sie norwegom dlaczego nas uwazaja za patologie i zboczencuw NIKT za NIKOGO nie poreczy a wrecz dorobi historie i obgada na POLICJI jak to zrobil waz z artykulu(tyrania dobroci)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok