Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Gadomski pawel sikorski Anders B Renata Gosia boj fra oszlo Jan Polak natalia MojaNorwegia GregIX Kuba D alexanord1 jasmina2 (16515 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
ewaashel napisał:...liczyłam na jaste, wacka albo gabriela żeby coś dosadnego napisali, ale skoro nikt nie....
---
Miałem się już w tym temacie tego ... "pana" ... więcej nie wypowiadać , by nie podnosić ciśnienia niektórym ... "mundrym Inakszy " ... !
---
Jednak jesteś dla Mnie Obcą Osobą Na Tym Forum , to i Tobie odpowiem , na Twój zarzut w Moim Kierunku .
---
- Jeżeli coś piszę , to staram się pisać na tematy które znam .
- Mój Język wymowy , nie uznaje Nowomodnej Poprawności Politycznej wśród Znajomych - a za takich do niedawna brałem uczestników Tego Forum , jednak ostatnio , dostałem w Realu tęgo po głowie ... OD PSEUDO ponoć dobrych ZNAJOMYCH ...!!! .
---
Nawet do Mojego Szefa Norwega , Doszła Informacja iż obsmarowuję Jego Firmę i nie tylko , na Polskim Forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
---
Nie chcę dlatego zabierać tutaj więcej dyskusji , Ponieważ ten człowiek ... >Davidzx < jak dla Mnie jest osobą Mało zrównoważoną !
---
Już Mu Napisałem prędzej ,
Boję się ludzi , ze znaczną skazą psychiczną INACZEJ ... HOLIKÓW ... !!! .
I kropka , kiedyś starałem się taki element zrozumieć i pomóc , a teraz mam ..."wyjebane" ...jak to niektórzy na Tym Forum Podkreślają ...! .
---
Jak Ja mogę dyskutować z kimkolwiek na POWAŻNE OSOBISTE TEMATY / a za taki trzeba wziąć
sprawę z ... Barne.... /
Skoro ten ktoś cały czas myśli iż ta instytucja została stworzona przeciwko Emigrantom ... !
---
A Tutaj , trzeba było by się cofnąć , prawie do Współczesnej Norweskiej Prehistorii ...!!! .
z DOMKAMI TROLLÓW w roli głównej ... / dzisiaj ładnie nazywanych ... DOMKI LALEK .../
---
Ten "człowiek " zaistniał na Tym Forum , ponieważ szukał pracy i chciał Tutaj być tylko razem z Córką ...
---
jego pierwsza wypowiedź , oscylowała w obrębie , Rodzinnej Osobistej Pedofilii ... ! .
z punktu widzenia prawa Dziecka w Norge .
---
Dlatego Moim zdaniem , ma takie parcie , na te wszystkie powielenia byłych spraw , które nadal krążą w Necie ... a życie codzienne toczy się dalej .
---
I co Ja Mogę więcej Napisać w tej Sprawie ...
NIC ...!!!
Dlatego omijam takie "gówno" bardzo dużym kołem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
gabriel - dziękuję za wyjaśnienia..rozumiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Davidzx napisał:
nie daruję sobie , cokolwiek mi życzysz, jestem czynnie zainteresowany losem tych ludzi, i nowo przybyłych, jesteśmy tutaj by poszerzać swoją wiedzę jeżeli możesz to wyrażaj swoje opinie jakimi środkami można się bronić.... podziel sie pomysłem, wiedzą, chętnie teraz Ciebie wysłucham....

Dawid to taki maly chuj, potocznie zwany chujkiem, ktory uwielbia pisac o sobie w liczbie mnogiej "my" Probuje wypowiadac sie w imieniu nieistniejacej organizacji obrony przed BV. Prawda jest brutalna, ze choc megalomania na poziomie Ludwika XIV to efekty zerowe. Wystarczy poczytac jego posty i wiadomo kiedy dowiedzial sie o istnieniu BV

Dawidzie, baranie welniany, apeluje do ciebie - GET A JOB!!
Na zwiazkowca sie nie nadajasz z przyczyn obiektywnych, a innej pracy dla nierobow w norwegii nie znajdziesz.

Dawidzie - rozped, jeb w sciane i obserwacja, ciagla obserwacja czy cos sie zmienilo. Szanse minimalne ale to jedyna szansa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
dziękuję Panowie gabriel i wacek1 za potwierdzenie moich przypuszczeń i pomoc w powstrzymaniu zamieszania, jakie od kilku dni robi tutaj Dawid mam nadzieję że się ogarnie i powstrzyma działanie dezinformacyjne z uwagi na rodziców, którzy to czytają, oraz na moje oczy, które mają dość czytania czegoś w stylu "dziekuję ze ciekawe pomysły, wspólpracujmy wszyscy razem do usłyszenia" - pomysłów jest kilka, zrealizować je trzeba umieć i mieć zaplecze w postaci wykształcenia kierunkowego np. być prawnikiem aby zabrać się za ustawę, a co do współpracy, to ja biorę do zespołu ludzi kompetentnych, mających takowe zaplecze / bazę do tematyki poruszanej w wątku i znających się na tym co robią, mówiących w języku norweskim..zatem nie skorzystam, Dawid, ale daj znać za parę lat jak sobie ogarniesz temat i zaczniesz pisać z sensem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
joannapilarczyk napisał:
dziękuję Panowie gabriel i wacek1 za potwierdzenie moich przypuszczeń i pomoc w powstrzymaniu zamieszania, jakie od kilku dni robi tutaj Dawid mam nadzieję że się ogarnie i powstrzyma działanie dezinformacyjne z uwagi na rodziców, którzy to czytają, oraz na moje oczy, które mają dość czytania czegoś w stylu "dziekuję ze ciekawe pomysły, wspólpracujmy wszyscy razem do usłyszenia" - pomysłów jest kilka, zrealizować je trzeba umieć i mieć zaplecze w postaci wykształcenia kierunkowego np. być prawnikiem aby zabrać się za ustawę, a co do współpracy, to ja biorę do zespołu ludzi kompetentnych, mających takowe zaplecze / bazę do tematyki poruszanej w wątku i znających się na tym co robią, mówiących w języku norweskim..zatem nie skorzystam, Dawid, ale daj znać za parę lat jak sobie ogarniesz temat i zaczniesz pisać z sensem

Obawiam sie, ze to nic nie da. Poziom uposledzenia Dawida jest wprost proporcjonalny do jego zaangazowania i odwrotnie proporcjonalny do osiaganego przez niego efektu.

Izolacja i lobotomia. Walczmy z mentalnymi talibami za pomoca humoru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Sluchajcie, dajcie juz spokoj z tym tematem, bo zaczynacie "gonic w pietke", jak ze smolenskiem.
Zabieraja dzieci, bo maja powody. To samo dzieje sie w Niemczech czy Anglii. Czy do was nie dociera, ze "polski" sposob wychowywania dzieci "dobry" jest tylko w Polsce ?!
I przestancie z ta megalomania meczennika, czyli narodu przesladowanego

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871..._rodzicom_setke.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
joannapilarczyk napisał:

niezmiernie tworzycie wspaniałą trójcę intelektualną Ty Joanno i towarzystwo gabryjela z wackiem ,
powyższym textem mnie rozwaliłaś-myślisz ,że rodzice są niedorozwinięci więc gdybyś miała jakiekolwiek pojęcie o psychologi ,sama bzdur być nie pisała, ty wacek i gabryjel piszecie w tym wątku obecnie sami więc wskazuje to na to ,że sama ameryki nie odkryłaś ,odnośnie pomocy do spraw amerykańskich proponuję do waszej dyskusji zaprosić PANA JANKA

kolorek pomarańczowy mam rozumieć jako to ty jesteś tą osobą kompetentną

czarno cię widzę ale powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Makaryna napisał:
Sluchajcie, dajcie juz spokoj z tym tematem, bo zaczynacie "gonic w pietke", jak ze smolenskiem.
Zabieraja dzieci, bo maja powody. To samo dzieje sie w Niemczech czy Anglii. Czy do was nie dociera, ze "polski" sposob wychowywania dzieci "dobry" jest tylko w Polsce ?!
I przestancie z ta megalomania meczennika, czyli narodu przesladowanego

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871..._rodzicom_setke.html

chwała bv -gdy zabiera dzieci słusznie sama bym pozabierała ,istotne w tym temacie jest bezpodstawne wydzieranie dzieci -szczególnie ze względu na dzieci nikt z nas w domach tych rodzin nie był i nie wiemy co tam się działo ,makaryno spróbuj rozgraniczyć te dwie sprawy a szczególnie sposób działania bv totalnie barbarzyński albo w stylu trolla z lasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
a propos kliknij i wklej, to troszke mnie tutaj nie było, więc przypominam się dla tych których oczy swędzą jak mnie widzą. Własnie wspólnie coś przygotowujemy

zainteresowane osoby będą mogły przeczytać, dodać nowe fakty i skorygować informacje wzór po skorygowaniu będzie zamieszczony w internecie do publicznej wiadomości
we wzorze nie będzie imion i nazwisk
teraz każdy będzie miał wzór i przykłady
opublikujemy to wspólnie tutaj, a w intermecie w kilku językach

sam nie mogę się doczekać

prosimy o cierpliwość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
---Gab ryje l

jego pierwsza wypowiedź , oscylowała w obrębie , Rodzinnej Osobistej Pedofilii ... ! .
z punktu widzenia prawa Dziecka w Norge .
---
Dlatego Moim zdaniem , ma takie parcie , na te wszystkie powielenia byłych spraw , które nadal krążą w Necie ... a życie codzienne toczy się dalej .
---
I co Ja Mogę więcej Napisać w tej Sprawie ...
NIC ...!!!
Dlatego omijam takie "gówno" bardzo dużym kołem .

Do spedalonych szympansów

Gabrielu stukasz o dno szamba ?

od spodu? a fuj , śmierdziuszku, obrzydliwy jesteś, żeby się tak w bluzgach taplać.... nieładnie! śmierdzisz tak od wacka?..... eheh no to tak zaczynacie się znowu szympansić, ciekawe jakie odgłosy teraz będziecie wydawać? ala jednego w rekę drugiego do buzi?, wacek , zapomniałeś jaki ty kutasik jesteś, zę do kobiety tak piszesz? aaa ch zapomniałem.... szympansy sa w Zoo trzymane i pluja jak sie ję denerwuje. To może z nudów weś sobie razem z Gabrielkiem pedałkiem potrzymajcie i do buzi weźcie to zasmakują wam wasze peniski i tak jak te szympansy będziecie pluć , ciągnąć sobie razem i żucać bananami w innych żeby się do was przyłączyli. A może teraz jakąś akcję z bananami utworzycie, tylko żeby się ktoóryś z was nie poślizgł, bo drugi zaraz to wykorzysta, znając was luuuubiiiicie takie zabawy. Ostatni raz do was prostaki z ZOO pisałem mamusie wam zajebiste wychowanie dały, 21.04.2013.

a propos pedofili, to oglądnij sobie
bo ja jestem przeciwny przestępstwom seksualnym Barania głowo ileż razy mam tobie to powtarzać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok