Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Gadomski pawel sikorski Anders B Renata Gosia boj fra oszlo Jan Polak natalia MojaNorwegia GregIX Kuba D alexanord1 jasmina2 (16515 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
NEXT napisał:
[pójdź o krok dalej i [b]staraj się nas nie traktować jak pacjentów[/b]
[/quote]

Wnioskujac na podstawie postow, jakie popelnia wasza wesola gromadka, nawet przy ogromnej dozie humoru, trudno was traktowac inaczej.

Po przeczytaniu( komu sie zechce tracic czas na ten przydlugi belkot ? ) Latwo wykazac:

urojenia,
omamy (halucynacje),
skrajne zaburzenia zachowania, jak zatrzymanie wszelkiej aktywności (osłupienie) lub odwrotnie – bezładne pobudzenie (podniecenie) ruchowe,
skrajna dezorganizacja myślenia np. poprzez niekontrolowany natłok myśli.

Te objawy zmuszaja do traktowania was jako osobnikow ktorym potrzebna jest dluga i zasluzona hospitalizacja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:
NEXT napisał:
[pójdź o krok dalej i [b]staraj się nas nie traktować jak pacjentów[/b]

Wnioskujac na podstawie postow, jakie popelnia wasza wesola gromadka, nawet przy ogromnej dozie humoru, trudno was traktowac inaczej.

Po przeczytaniu( komu sie zechce tracic czas na ten przydlugi belkot ? ) Latwo wykazac:

urojenia,
omamy (halucynacje),
skrajne zaburzenia zachowania, jak zatrzymanie wszelkiej aktywności (osłupienie) lub odwrotnie – bezładne pobudzenie (podniecenie) ruchowe,

Te objawy zmuszaja do traktowania was jako osobnikow ktorym potrzebna jest dluga i zasluzona hospitalizacja.[/quote]

Osobiście podziękuję ci za postawioną diagnozę ,nie powiem by nie była trafna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
joannapilarczyk napisał:
[quote]pozazycie - za dużo pytań..jak mam odpowiadać skoro zakładasz od razu i projektujesz mi niecne plany, złe zamiary oraz imputujesz teksty których nie powiedziałam?

misjonarstwo i naprawianie świata to nie mój styl, ja mogę używać tego, co mam w swoich zasobach metod i tego co jest skuteczne

z pewnością powiedzieć dziś mogę, że nawet się widzę tam, na takich zasadach jak napisałam do NEXT, a nie na zasadach jakie próbujesz mi tutaj wkleić

tak, właśnie ze względu że rodzice nie mają wsparcia - w tej jednej kwestii się zgadzamy, że można takiego wsparcia udzielać, skoro jest deficyt

btw. kolejna osoba, co nie czyta ze zrozumieniem..

W żadnej kwestii Ty nie rozumiesz ,nawet w błędzie jesteś co do rodziców i Im dania wsparcia.
Owszem chcesz Ich wspierać ale po wszystkim.
Dla Ciebie wszystko co jest pewniakiem ma sens,co jest SKUTECZNE.
Tak masz rację bo BV działa skutecznie, i tam się widzisz.
Idziesz na łatwiznę,ale może ktoś w końcu przyjrzy się działaniom instytucji i poszkodowanym rodzinom.
Może ten problem się rozwiąże dla tych tysięcy rodzin...a Ty może wtedy stracisz prace...???
Bo jak na razie dajesz wyraz temu...dajcie spokój nie wygracie, nic nie zrobicie...a może jednak się mylisz?

Chyba wszystko w temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
joannapilarczyk napisał:
pozazycie - za dużo pytań..jak mam odpowiadać skoro zakładasz od razu i projektujesz mi niecne plany, złe zamiary oraz imputujesz teksty których nie powiedziałam?

wybacz, ale nie pociągnę tej dyskusji, za dużo agresji i zagrożeń, i wątków prześladowania z Twojej strony jest w całej wypowiedzi, a po wielu postach przeczytanych, wolę nie wchodzić w dyskusję..

Joanno, daj spokuj Helence. Ona od poczatku wykazuje sie regresem myslowym a w konsekwencji publikuje tresci pozbawione najmniejszego sensu, Zasady gramatyczne tylko ja ograniczaja, wiec postawila na dlugie zdania.

Hela budzi sie na portalu, gdy ktos nieopatrznie napisze cos o BV.

Nie trac czasu na odpowiadanie jej, bo otrzymasz cos jeszcze dluzszego z mnóstwem linkow.

Szkoda zycia na mentalnych talibow.

Poza tym, to naprawde sympatyczna osoba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
gabriel napisał:
NEXT napisał:
może zostać mediatorem z pozwolenia BV i ministerstwa praw dziecka ....
ciężko bedzie bez nacisku Państwa polskiego,które ma nas w .....
a BV jeszcze głębiej

Co prawda pytanie nie było do ciebie ,
Jednak niech ci tam będzie , Adwokacie z Bożej łaski .
---
JAKIM MEDIATOREM ... !!! .
Czy ty masz pojęcie co napisałaś ?!?.
---
Widzę Tu , że waszej Trójce jest razem po drodze , tylko jak zwykle ..." Każdy Muj ma swój strój "... " gdzie polaczków dwóch , tam trzy partie " ... ITD ...!
---
BV nie dopuszcza Nikogo do dzieci , poza własnymi przeszkolonymi pracownikami , To nie Polska gdzie Można za łapówkę się wkręcić ... i molestować psychicznie dzieci , które akurat i tak są dokładnie skołowaciałe poprzez sytuacje w których akurat się znalazły .
---
Widzę ,że macie mało pojęcia o tej instytucji .
Skoro jest tak łatwo jak wam się wydaje .
TO DLACZEGO NORGI ... PRZEZ TYLE DZIESIĘCIOLECI , NIE DALI RADY ... W WALCE Z NIMI ... !!!
---
Dobrze z tobą też kończę tą przydługą wypowiedzią .
Szkoda Moich Nerw na taką domorosłą politykę ... anty ... >BV< .

Barnevernsleder lyver, og VET at hun lyver. Lovene er i hierarkisk rang, en gjelder fremfor annen. Grunnloven over alle, og i dennes §110c er menneskerettighetene festet. Av disse fremgår at foreldrene har rett til å kjøre sak på vegne av barna, selv om barnevernet har tatt barna. Følgelig har foreldrene fortsatt juridisk ansvar for barna, og er fri til å legge ut slik video. Taushetsplikt, personvernbestemmelser etc, er ikke for å beskytte barnevernet når de gjør ulovligheter, det er alltid barnas beste som skal legges til grunn for enhver handling som og avgjørelse som treffes vedrørende barn. Det fremkommer av FNs barnekonvensjon art 3.

Przeczytaj to raz jeszcze albo i 10 razy i nie zarzucaj mi braku wiedzy ,sam nie nadążasz .
Norwedzy a tym samym BV są wyspecjalizowani a my im do pięt nie sięgamy i nadal nie ma takiego ,który tego dokona ,potrzebne jest prawnicze odbijanie piłeczki
tylko brakuje jednego zawodnika ,niestety po naszej stronie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
Wacek1 - bank rozbity! made my day ja sobie wybieram diagnozę nr 3 mogę? mogę? dodaj jeszcze ADD a do pozazycie juz napisałam, że nie wdaję się z nią w dyskusję zobacz jaka dzielna jestem i sama się zorientowałam zanim mnie ostrzegłeś taki szybki research jej postów zrobiłam żeby dowiedzieć się kto to i czy warto odpowiadać zatem - instynkt samozachowawczy mam

NEXT - nie planowałam irytowania zatem to Twoje, a nie moje i nie mam jak coś z tym zrobić zakładając że chcę się komunikować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wacek1 napisał:
NEXT napisał:
pójdź o krok dalej i staraj się nas nie traktować jak pacjentów

urojenia,
omamy (halucynacje),

Te objawy zmuszaja do traktowania was jako osobnikow ktorym potrzebna jest dluga i zasluzona hospitalizacja.

Ciekawa diagnoza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
joannapilarczyk napisał:
Wacek1 - bank rozbity! made my day ja sobie wybieram diagnozę nr 3 mogę? mogę? dodaj jeszcze ADD a do pozazycie juz napisałam, że nie wdaję się z nią w dyskusję zobacz jaka dzielna jestem i sama się zorientowałam zanim mnie ostrzegłeś taki szybki research jej postów zrobiłam żeby dowiedzieć się kto to i czy warto odpowiadać zatem - instynkt samozachowawczy mam

NEXT - nie planowałam irytowania zatem to Twoje, a nie moje i nie mam jak coś z tym zrobić zakładając że chcę się komunikować

komunikacja jak najbardziej wskazana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:
Wacek1 napisał:
NEXT napisał:
pójdź o krok dalej i staraj się nas nie traktować jak pacjentów

urojenia,
omamy (halucynacje),

Ciekawa diagnoza.

ja już wacka pochwaliłam i jestem z tego bardzo dumna -myślisz ,że więcej osób musi to robić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
NEXT napisał:

ja już wacka pochwaliłam i jestem z tego bardzo dumna -myślisz ,że więcej osób musi to robić
[/quote]

Twoja wlasciwa pozycja to "na kolanach" Za glupote bedziesz sie smazyc w piekle Avanti.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok