Gabriel, dlaczego nie dołonczysz do dyskusji. Widzę , że lubisz jechać po ludziach i pokazywać im realia w drastyczny sposób bez upiekszania... chciałem Tobie podziękować za ostrzeżenie w sprawie Barnevernet, tylko nie rozumiem dlaczego jesteś tak agresywny i obraźliwy w stosunku do innych? Przesiakasz Norwegią i siada Ci psycha? nie lepiej jest robic to co robisz, ale nie obrażając innych, którzy staraja sie pozyskać informacje i poszeżyć swoją wiedzę. nie chciałem nigdy do Ciebie pisać bo wydawałeś mi się śmieszny przez swoje cyniczne zachowanie, brak poszanowania innych użytkowników blogu. Dlaczego atakujesz ludzi którzy chcą coś wspólnie osiągnąć. rozumiem, ostrzegasz nieświadomych zagrożeń, ale po co z taką histerią i nienawiścią? Ciężko Ci jest i wyżywasz się tutaj wśród nowicjuszy? Chciałem Ciebie zapytać , czy widzisz potrzebę sprzeciwu wobec Barnevenet? Dlaczego uważasz że trzeba siedzieć cicho na tyłku jak mysz pod miotłą? Byłeś świadkeim wielu żeczy i To Ciebie przygniata, znęcasz się nad innymi pouczająć im i dając rady. Wyzbądź się tej agresji, nie jest to łatwe nie będąć w swoim środowisku męczysz się i wyżywasz na innych. Cieszę się, że pomagasz ludziom, ale jesteśmy ludzmi i nie chcemy być traktowani jak "Podludzie", zwierzęta wychowane w wychodkach. Mamy swoją kulturę i tradycję, a TY? mam nadzieję, żę wieżysz w lepszy Świat, jeżeli tak to fajnie by było pogadać w dobrym Tonie miedzy nami Polakami, a nie zachowując się jak dzicz, która siedzi na stołku i poucza wszystkich. Bądźmy mili dla siebie, nie krzewmy patologii obyczajowo-kulturowych, chyba że ty kochasz patologie , to nie wiem, powiedz mi , powiedz mi miło, albo przestań już się wciekać, bo mi się spać zachce...
12 Lat temu