Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
TEODOR ZAOBIEDNY
(CEZAR105)
Wiking
poszukuję pracy jako kierowca kat B C ważne badania i pozostałe dokumenty , lub prace w produkcji przy montażu czy na farmie
podstawowa znajomość angielskiego
509470281
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MarcinL)
Wiking
Mówią na mnie złota rączka. Witam mam 28 lat i obecnie dobija mnie system pracy w Polsce. Poszukuje pracy w Norwegi w zakresie ogólnobudowlanym. Na początek jako pomocnik. Ostatnie 2 lata pracowałem jako elektryk, kolejne 3 lata jako laminarz przy produkcji lodzi i łopat ( wiatraki elektryczne ). Moją specjalizacją jest naprawa uszkodzeń w laminacie. Przeszedłem dokładne szkolenia na ten temat i posiadam doświaczenie w tym temacie.

Znam się też na montażu elementów kartonowo gipsowych. Mogę robić zabudowy, wymyślic jak wbudować akwarium w sicianie itp.

Pracy szukam na terenie całej Norwegii z zakwaterowaniem. Potrzebujesz osoby odpowiedzialnej, bez nałogów, gotowej do długiej pracy zadzwoń. +48 888 859 669
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysiek kopyt
(krzysiek123456789)
Wiking
Szukam pracy w Skiem w Budownictwie,posiadam nr personalny i mieszkam w Norwegi 6 lat.To kontakt zemna 96666850 a dlatego W Skien tam mieszka moja zoma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
krzysiek123456789 napisał:
Szukam pracy w Skiem w Budownictwie,posiadam nr personalny i mieszkam w Norwegi 6 lat.To kontakt zemna 96666850 a dlatego W Skien tam mieszka moja zoma.

6 lat . I tu szukasz pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
kamil kluz
(kluz91)
Wiking
SZUKAMY PRACY
Dwóch mężczyzn w wieku 20 i 22 lat silnych zdrowych i ambitnych poszukuje pracy. Ze względu na młody wiek nie posiadamy zbyt wielkiego doświadczenia zawodowego. Mimo wszystko mieliśmy okazje pracować przy montażu drzwi przeciwpożarowych, w gastronomi i rolnictwie. Znamy język angielski na poziomie komunikatywnym, posiadamy prawo jazdy kat. B Bobrze znosimy trudne warunki pracy. Jesteśmy gotowi podjąć na budowie przy malowaniu i remoncie domów a także w rolnictwie, ogrodnictwie i lesie. Mieszkamy niedaleko Jessheim. Gotowi jesteśmy podjąć prace od zaraz zależy nam na czasie.
Chętnych do współpracy prosimy o kontakt pod adresem e-mail kamil_kluz@poczta.onet.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Leszek Kwiatkowski
(Kwiatek1)
Wiking
Witam
Szukam pracy jako mechanik samochodowy lub kierowca - jaka kolwiek praca tak samo wchodzi w grę. Doświadczenie w mechanice pojazdowej , wulkanizacji itp 9lat
697953179
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dariusz Szweda
(DariuszSzweda)
Wiking
mam uprawnienia pilarza szukam pracy w norwegi tele 790659476
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Paweł Sz
(Szydu89)
Wiking
Witam, a czy ktoś się orientuje czy w Oslo jest jakiś Polski pośrednik, bądź, gdzie można dogadać się po polsku. Wiem, że ciężko jest znaleźć pracę trzeba mieć dużego farta (ale nie szukam jałmużny , żeby nie było). Język ang. znam podstawy w mówieniu, natomiast w rozumieniu jest bardzo dobrze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(gawlik30)
Wiking
a gdzie clock work
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Przemek01345)