Lindemans napisał:
A mozesz mi wskazac gdzie niby wszystkich wyzywam i ponizam - chetnie zobacze
Czy tylko tak sobie dorabiasz ideologie do dupy ?
Ciemnogrod nazywam ciemnogrodem, a prostaka prostakiem, wulgarna babe nazywam wulgarna baba, a gdzie twierdze, ze wszyscy tacy sa ? hæ?
Obrazilabym znaczne grono forumowiczow, gdybym ich wsadzila do jednego worka z toba. Jednak, nie wiedze problemu, zebys poparla swoje insynuacje jakas moja wypowiedzia o "wszystkich"
. W przeciwnym wypadku, pozostanie to bezwartosciowym pluciem na oslep, tym co ci slina na jezyk przyniesie, czyli jak zwykle pustoslowiem..
nie mysl,ze dam sie sprowokowac i bede latac po forum cytujac twoje wypociny i docinki...a swoja droga krotka masz pamiec..chocby przykład tej dziewczyny Renaty czy podobnie,która zmieszałas z błotem i ponizyłas nawet nie wiedząc czy jej problemy z pisownia nie wynikaja z choroby...aj szkoda na twoje madrosci czasu...jest tu wiele wartościowszych ludzi majacych cos ciekawego do powiedzenia,ktorym nie kapie piana z ust...
A mozesz mi wskazac gdzie niby wszystkich wyzywam i ponizam - chetnie zobacze

Czy tylko tak sobie dorabiasz ideologie do dupy ?

Ciemnogrod nazywam ciemnogrodem, a prostaka prostakiem, wulgarna babe nazywam wulgarna baba, a gdzie twierdze, ze wszyscy tacy sa ? hæ?

nie mysl,ze dam sie sprowokowac i bede latac po forum cytujac twoje wypociny i docinki...a swoja droga krotka masz pamiec..chocby przykład tej dziewczyny Renaty czy podobnie,która zmieszałas z błotem i ponizyłas nawet nie wiedząc czy jej problemy z pisownia nie wynikaja z choroby...aj szkoda na twoje madrosci czasu...jest tu wiele wartościowszych ludzi majacych cos ciekawego do powiedzenia,ktorym nie kapie piana z ust...