Niesmak zauwazylas ?
To jest dopiero podwojna (potrojna?) moralnosc
Od kiedy to paniusia taka "swiatojebliwa" hæ ?
B.K. napisal:
a ty nie rob cały czas staremu laski tylko popros aby cie od czasu do czasu przeleciał
Kobieta , ktora w innych watkach uzywa slow, dotyczacych seksu, od ktorych nawet Ruda Manka z bazaru Rozyckiego moglaby sie zarumienic, naraz widzi niesmak w grzecznej propozycji trojkata
Co kogo obchodzi cudze lozko? Jak ktos lubi trojkaty, albo inne "figury", to co mi do tego ?
W moje lozko nie wlazi, wiec niech sobie robi to, co mu pasuje
Typowe poltunstwo - wlezc wszedzie, gdzie sie tylko da, nawet do cudzego lozka...

[/quote]
hahahaha..obronca uciesnionych..wyzwolony kapec..co,stary nie dał sie skusic na twoje wdzieki

.. .sama wlazłabys krowo do tego trojkata jakby cie jeszcze ktos chciał zachaczyc

nie musisz tak wszem i wobec głosic swoich upodoban...napisz na priva moze cie zwerbuja
i czytaj kołtunie ze zrozumieniem juz ci kiedys powiedziałam,zasugerowałam grzecznie,ze jest od tego odpowiedni dział...znowu chcesz błysnąć intelektem

[/quote]
Przy tobie, nawet krowa blyszczy intelektem
Nikogo nie bronie, bo nie wtykam nosa w czyjes lozko, a jedynie wytykam matolom podwojna moralnosc
Nie pochlebiaj sobie, ze akurat ty moglabys cokolwiek mi sugerowac (grzecznie

)
Gdzie wyczytalas, tepoto, ze takie mam upodobania ?
Robisz wiele oblesnego halasu swoimi wypowiedziami, nie pozostawiajac cienia watpliwosci, co soba reprezentujesz, ale ....
co w ogole chcialas powiedziec ?

[/quote]
ze cie twoj lekarz oszukuje...to tak w skrocie...

masz duzy problem z odbiorem informacji pisanej...gdzie napisałam,ze sugerowałam cos tobie

ale tak maja ci nawiedzeni
wyłapujesz wypowiedzi innych czesto wyjete z kontekstu i wtracasz swoje trzy grosze pozujac przy tym na jakies,,guru,,licząc przy tym na podziw

a tak naprawde jestes mała,śmieszna kobietka ktora potrafi powiedziec tylko ,ze ktos jest głupi,kołtun i matoł...no i oczywiscie nie masz o czym z nim rozmawiac...i zauwazyłam,ze stosujesz ten sposob do wszystkich ktorych starasz sie osmieszyc...rzeczywiscie zyjemy na dwoch roznych płaszczyznach ...nawet nie wiesz o tym ale musisz siebie bardzo nie lubiec...miłej niedzieli