Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8218 niezalogowanych)
16 Postów

(przesympatyczni)
Wiking
Jezeli nie kazdemu pasuje to po co czyta ?

Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
przesympatyczni napisał:
Jezeli nie kazdemu pasuje to po co czyta ?

Pozdrawiamy

Nie sposób ominąć...z ciekawosci moze ktos napisał jakiś żart,kawal do pośmiania się...a tu zonk tylko niesmak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dupek napakował się Viagry
i mu się wydaje, że co najmniej dwie są na gwałt potrzebne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
B.K. napisał:
moze ktos napisał jakiś żart,kawal do pośmiania się...a tu zonk tylko niesmak [/quote]

Niesmak zauwazylas ?
To jest dopiero podwojna (potrojna?) moralnosc
Od kiedy to paniusia taka "swiatojebliwa" hæ ?

B.K. napisal:
a ty nie rob cały czas staremu laski tylko popros aby cie od czasu do czasu przeleciał

Kobieta , ktora w innych watkach uzywa slow, dotyczacych seksu, od ktorych nawet Ruda Manka z bazaru Rozyckiego moglaby sie zarumienic, naraz widzi niesmak w grzecznej propozycji trojkata

Co kogo obchodzi cudze lozko? Jak ktos lubi trojkaty, albo inne "figury", to co mi do tego ?
W moje lozko nie wlazi, wiec niech sobie robi to, co mu pasuje

Typowe poltunstwo - wlezc wszedzie, gdzie sie tylko da, nawet do cudzego lozka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Taki Ktos napisał:
przesympatyczni napisał:
Mloda para pozna pare lub pania do 40 lat w celu spotkan intymnych

Prosimy tylko o powazne propozycje

przesympatyczni@gmail.com

do getta zboczency, do getta

lubisz patrzec jak ci ktos zone rucha cioto ?
wiec wytstaw ja na winkiel, to moze jeszcze grosza zarobi, jesli nie taka ostatnia.....
w co szczerze wątpie....

A ty masz zone ? lubisz nie wiedziec z kim ona sie zabawia ? bo nie wierze ze jestes taki super idealny ze twojej zonie to wystarcza, no chyba ze ma bardzo male wymagania, potrzeby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Lindemans napisał:
B.K. napisał:
moze ktos napisał jakiś żart,kawal do pośmiania się...a tu zonk tylko niesmak

Niesmak zauwazylas ?

B.K. napisal:
a ty nie rob cały czas staremu laski tylko popros aby cie od czasu do czasu przeleciał

Kobieta , ktora w innych watkach uzywa slow, dotyczacych seksu, od ktorych nawet Ruda Manka z bazaru Rozyckiego moglaby sie zarumienic, naraz widzi niesmak w grzecznej propozycji trojkata

Co kogo obchodzi cudze lozko? Jak ktos lubi trojkaty, albo inne "figury", to co mi do tego ?

Typowe poltunstwo - wlezc wszedzie, gdzie sie tylko da, nawet do cudzego lozka...[/quote]

hahahaha..obronca uciesnionych..wyzwolony kapec..co,stary nie dał sie skusic na twoje wdzieki.. .sama wlazłabys krowo do tego trojkata jakby cie jeszcze ktos chciał zachaczyc nie musisz tak wszem i wobec głosic swoich upodoban...napisz na priva moze cie zwerbuja
i czytaj kołtunie ze zrozumieniem juz ci kiedys powiedziałam,zasugerowałam grzecznie,ze jest od tego odpowiedni dział...znowu chcesz błysnąć intelektem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
tony napisał:
Taki Ktos napisał:
przesympatyczni napisał:
Mloda para pozna pare lub pania do 40 lat w celu spotkan intymnych

Prosimy tylko o powazne propozycje

przesympatyczni@gmail.com

do getta zboczency, do getta

lubisz patrzec jak ci ktos zone rucha cioto ?
wiec wytstaw ja na winkiel, to moze jeszcze grosza zarobi, jesli nie taka ostatnia.....
w co szczerze wątpie....

A ty masz zone ? lubisz nie wiedziec z kim ona sie zabawia ? bo nie wierze ze jestes taki super idealny ze twojej zonie to wystarcza, no chyba ze ma bardzo male wymagania, potrzeby

to jaki jest sens w takim razie slubu, zakładania rodziny albo chociazby zycia w wolnym zwiazku...jak sie juz preferuje taki styl kazdy z kazdym???no i jak do tego wszystkiego uczucia,miłośc...ech,szkoda słów..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
B.K. napisał:
Lindemans napisał:
B.K. napisał:
moze ktos napisał jakiś żart,kawal do pośmiania się...a tu zonk tylko niesmak

Niesmak zauwazylas ?

B.K. napisal:

Typowe poltunstwo - wlezc wszedzie, gdzie sie tylko da, nawet do cudzego lozka...

hahahaha..obronca uciesnionych..wyzwolony kapec..co,stary nie dał sie skusic na twoje wdzieki.. .sama wlazłabys krowo do tego trojkata jakby cie jeszcze ktos chciał zachaczyc nie musisz tak wszem i wobec głosic swoich upodoban...napisz na priva moze cie zwerbuja
i czytaj kołtunie ze zrozumieniem juz ci kiedys powiedziałam,zasugerowałam grzecznie,ze jest od tego odpowiedni dział...znowu chcesz błysnąć intelektem[/quote]

Przy tobie, nawet krowa blyszczy intelektem

Nikogo nie bronie, bo nie wtykam nosa w czyjes lozko, a jedynie wytykam matolom podwojna moralnosc

Nie pochlebiaj sobie, ze akurat ty moglabys cokolwiek mi sugerowac (grzecznie )

Gdzie wyczytalas, tepoto, ze takie mam upodobania ?

Robisz wiele oblesnego halasu swoimi wypowiedziami, nie pozostawiajac cienia watpliwosci, co soba reprezentujesz, ale ....
co w ogole chcialas powiedziec ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Niesmak zauwazylas ?

B.K. napisal:

Typowe poltunstwo - wlezc wszedzie, gdzie sie tylko da, nawet do cudzego lozka...[/quote]

i czytaj kołtunie ze zrozumieniem juz ci kiedys powiedziałam,zasugerowałam grzecznie,ze jest od tego odpowiedni dział...znowu chcesz błysnąć intelektem[/quote]

Przy tobie, nawet krowa blyszczy intelektem

Nikogo nie bronie, bo nie wtykam nosa w czyjes lozko, a jedynie wytykam matolom podwojna moralnosc

Nie pochlebiaj sobie, ze akurat ty moglabys cokolwiek mi sugerowac (grzecznie )

Gdzie wyczytalas, tepoto, ze takie mam upodobania ?

Robisz wiele oblesnego halasu swoimi wypowiedziami, nie pozostawiajac cienia watpliwosci, co soba reprezentujesz, ale ....
co w ogole chcialas powiedziec ? [/quote]

ze cie twoj lekarz oszukuje...to tak w skrocie... masz duzy problem z odbiorem informacji pisanej...gdzie napisałam,ze sugerowałam cos tobie ale tak maja ci nawiedzeni
wyłapujesz wypowiedzi innych czesto wyjete z kontekstu i wtracasz swoje trzy grosze pozujac przy tym na jakies,,guru,,licząc przy tym na podziw a tak naprawde jestes mała,śmieszna kobietka ktora potrafi powiedziec tylko ,ze ktos jest głupi,kołtun i matoł...no i oczywiscie nie masz o czym z nim rozmawiac...i zauwazyłam,ze stosujesz ten sposob do wszystkich ktorych starasz sie osmieszyc...rzeczywiscie zyjemy na dwoch roznych płaszczyznach ...nawet nie wiesz o tym ale musisz siebie bardzo nie lubiec...miłej niedzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
B.K. napisał:
nawet nie wiesz o tym ale musisz siebie bardzo nie lubiec...miłej niedzieli

Ja "nie lubiec" tylko oblesnych prostakow
Zgłoś wpis
Oceń wpis: