Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8218 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no i tak trafiłem w sedno..... nie żadnego mężczyzny nie małego wariata wam baby trzeba chłopa z dużym sprzętem i kondycją
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
przesympatyczni napisał:
Brawo Shrek !!!

Jest tutaj jednak kilka inteligentnych osob takich jak Ty czy Lindemans

Kazdy ma lub mial fantazje erotyczne o milosci w wiekszym gronie kkm czy mmk czy mmkk ale nie kazdy ma odwage lub ochote to zrealizowac indywidualna sprawa. Jezeli para lub malzenstwo dogada sie w tej kwestii to moim zdaniem to lepsze niz zdrada za plecami i udawanie ze nic sie nie stalo.

I jeszcze raz powtarzam skoro kogos to nie interesuje to po co pisze komentarze
Ale niestety Polacy potrafia tylko pluc na siebie

Pozdrawiamy

Przesympatyczni ja sie do was dołącze i co wy na to????
Pasuje wam????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów
B B
(SHREKI)
Początkujący
Przemko napisał:
przesympatyczni napisał:
Brawo Shrek !!!

Jest tutaj jednak kilka inteligentnych osob takich jak Ty czy Lindemans

Kazdy ma lub mial fantazje erotyczne o milosci w wiekszym gronie kkm czy mmk czy mmkk ale nie kazdy ma odwage lub ochote to zrealizowac indywidualna sprawa. Jezeli para lub malzenstwo dogada sie w tej kwestii to moim zdaniem to lepsze niz zdrada za plecami i udawanie ze nic sie nie stalo.

I jeszcze raz powtarzam skoro kogos to nie interesuje to po co pisze komentarze
Ale niestety Polacy potrafia tylko pluc na siebie

Pozdrawiamy

Przesympatyczni ja sie do was dołącze i co wy na to????
Pasuje wam????

mialo byc z partnerka a nie z krabem,
chyba ze ten krab...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
SHREKI napisał:

PS.
nie mam zony
(to dla tych, co mieli zamiar odpisac )[/quote]

dlatego w tym temacie powinienes grzecznie to ujmując zamknąc ryj

skoro twoja dziewczyna robi/robiła cię w rogi, to twój problem i nie stawiaj wszystkich kobiet w jednym szeregu ze swoją zdzirą.....
Ja uwazam, ze skoro kobieta./zona idzie z innym facetem do łózka, to poprostu nie kocha i czar prysł, wiec związek nalezy poprostu przerwac i nie byc ze soba na siłe, lub dla dzieci....
A ci skoro lubia rznąć sie w wiekszym gronie, to swoj związek traktują jak cos, co w normalnym swiecie nie nazywa sie związkiem, a patologią!

Jak dla mnie niech walą sie jak stary dach, ale swoje zapedy niech umieszczaja w odpowiednim miejscu i gdzie indziej szukają swoich ofiar!
Ja patologii mówie stanowcze > NIE
I nie uwazam sie za mieszkanca ciemnogrodu, tylko dlatego ze zwalczam jak sie da kazdy rodzaj patologii!
ze sportowym pozdrowieniem > spierdalajta!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Taki Ktos napisał:
SHREKI napisał:

PS.
nie mam zony
(to dla tych, co mieli zamiar odpisac )

skoro twoja dziewczyna robi/robiła cię w rogi, to twój problem i nie stawiaj wszystkich kobiet w jednym szeregu ze swoją zdzirą.....
Ja uwazam, ze skoro kobieta./zona idzie z innym facetem do łózka, to poprostu nie kocha i czar prysł, wiec związek nalezy poprostu przerwac i nie byc ze soba na siłe, lub dla dzieci....
A ci skoro lubia rznąć sie w wiekszym gronie, to swoj związek traktują jak cos, co w normalnym swiecie nie nazywa sie związkiem, a patologią!

Jak dla mnie niech walą sie jak stary dach, ale swoje zapedy niech umieszczaja w odpowiednim miejscu i gdzie indziej szukają swoich ofiar!
I nie uwazam sie za mieszkanca ciemnogrodu, tylko dlatego ze zwalczam jak sie da kazdy rodzaj patologii!
ze sportowym pozdrowieniem > spierdalajta![/quote]

no chyba na to wyglada ze juz nie powroci do watku i cale szczescie , przynajmniej sie pozegnal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(przesympatyczni)
Wiking
Odp.:Wyjazd do Norwegii 1 Godzina, 14 Minuty temu Oklaski: 5
Przemek24 napisał:
Witam też planuję wyjazd do norwegi i tez nie mam z kim jechać szukam osób chętnych posiadam samochód,mogę też lecieć samolotem wychodzi taniej

Taki ktos cytat:

najtaniej ci wyjdzie, jak zostaniesz w domu......

My juz was tu nie chcemy, a na pewno nie chcemy juz fachofffcuf......

Norge mówi STOP aliens-om!

only one direction is open > deep north !!!!!

Taki ktos powiedz mi jakie Ty masz wartosci ?
Plukesz jadem w kazdym poscie.

Moze Ty wyjedz z Norwegii bo tutaj takich "wiesniakow" nie obrazajac ludzi ktorzy pochodza ze wsi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów
B B
(SHREKI)
Początkujący
Taki Ktos napisał:
SHREKI napisał:

PS.
nie mam zony
(to dla tych, co mieli zamiar odpisac )

ze sportowym pozdrowieniem > spierdalajta![/quote]

nie dosc ze jestes mieszkancem CIEMNOGRODU, to jeszcze prymitywnym,
obrazasz, a nawet nie masz pojecia kogo,
walisz na oslep, bo taka masz nature - to jest dopiero patologia
uzurpujesz sobie prawo do decydowania o tym, co jest normalne
a co ty k...a jestes? wyrocznia normalnosci?
na szczescie nie
a swiat jest na tyle tolerancyjny,
ze nawet taki prostak w gumiakach jak ty, moze wyrazac swoja opinie, chociazby na tym forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Dobrze by było aby ten dalszy,szalony rozwój cywilizacji mocno zastopował bo jak tak dalej pojdzie to dojdzie do takich paradoksów,że trzeba bedzie zmieniac definicje człowieczenstwa...wszelkie wartosci zanikaja a człowiek dązy do nie wiadomo czego...bo pewne zachowania ciezko jest ubrac w słowa...i nie pomaga tu tak tak wszechobecna tolerancja,ideały i tak siegaja bruku...

no ale kazdy ma prawo do indywidualnego szczescia czy czegos tam podobnego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(przesympatyczni)
Wiking
B.K. napisał:
Dobrze by było aby ten dalszy,szalony rozwój cywilizacji mocno zastopował bo jak tak dalej pojdzie to dojdzie do takich paradoksów,że trzeba bedzie zmieniac definicje człowieczenstwa...wszelkie wartosci zanikaja a człowiek dązy do nie wiadomo czego...bo pewne zachowania ciezko jest ubrac w słowa...i nie pomaga tu tak tak wszechobecna tolerancja,ideały i tak siegaja bruku...

no ale kazdy ma prawo do indywidualnego szczescia czy czegos tam podobnego...

Wiesz...

Jedni lubia truskawki inni czeresnie
Jedni uwazaja, ze nagosc to cos normalnego inni uwazaja to za tabu

Nikt Cie nie zmusza do robienia tego ale nie wierze, ze nie fantazjowalas o czym tak szalonym

Nie obrazajmy sie wzajemnie bo to nie ma sensu, uwazacie nas za zboczencow ok , nie mam z tym problemu. Ale ciekawe czy Ty czekalas z pierwszym razem do slubu ? Bo to chyba tez nie przystoi z Twojego punktu widzenia prawda ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
niedługo seks miedzy dwojgiem ludzi(mam na mysli K+M) bedzie czyms dziwnym...
pedały, grupowe kopulacje teraz w modzie...
jeszcze psa i kota weźcie do zabawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok