Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8213 niezalogowanych)
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
Jeszcze jedno

Jakbysmy napisali ogloszenie, ze poszukujemy pana do trojkata to ten co najwiecej szczeka pierwszy by na nie odpowiedzial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
Anna90 napisał:
Coraz gorzej sie dzieje w tych czasach...Gdzie takie wartości jak szczęśliwa rodzina?
Jeśli małżeństwo lub para się kochają naprawdę i potrafią się zadowolić to nie potrzebują takich udziwnień ...moim zdaniem to nie jest normalne, a jeszcze jak ma się dzieci...nie wiem czy to przyjemne patrzeć jak Twoja żona bądź mąż z kimś innym...dla mnie to też patologia!

ale cóż każdy robi co chce!

Zycze Ci z calego serca zebys poznala takiego mezczyzne ktory bedzie taki jak napisalas
Jest takiech bardzo malo ale sa , wiec moze Tobie sie taki trafi ktory nie bedzie zdradzal za plecami

A tak na marginesie to seks przed slubem to tez chyba patologia prawda ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Przesympatyczni napisał:
[b]

A fuj !
Nawet o tym nie wspominaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
Przesympatyczni napisał:
[b]

A fuj !
Nawet o tym nie wspominaj

eee tam
to tylko grzech
i to nawet nie śmiertelny
można uzyskać rozgrzeszenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no dobrze
może z innej strony spróbuje przypi.....
przesympatycznym , Hiltonównie i ich poplecznikom
to raczej z wami jest coś niedobrze, że musicie szukać dodatkowych podniet w tym
co w zależności od światopoglądu, Bóg, bądź natura stworzyli jako czynność bardzo przyjemną
to wy bardzo biedni jesteście w odczuwanie bodźców
psychiatra wam potrzebny, a nie dodatkowy chuj, czy srom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Przesympatyczni napisał:
Anna90 napisał:
Coraz gorzej sie dzieje w tych czasach...Gdzie takie wartości jak szczęśliwa rodzina?
Jeśli małżeństwo lub para się kochają naprawdę i potrafią się zadowolić to nie potrzebują takich udziwnień ...moim zdaniem to nie jest normalne, a jeszcze jak ma się dzieci...nie wiem czy to przyjemne patrzeć jak Twoja żona bądź mąż z kimś innym...dla mnie to też patologia!

ale cóż każdy robi co chce!

Zycze Ci z calego serca zebys poznala takiego mezczyzne ktory bedzie taki jak napisalas
Jest takiech bardzo malo ale sa , wiec moze Tobie sie taki trafi ktory nie bedzie zdradzal za plecami

Zapomnialam zapytac Anny o jej zdanie na temat dziewczyn kopulujacych gdzie popadnie. Potem ciaza i samotne wychowywanie dziecka, bo albo tatus nieznany, albo nie zainteresowany.
Anno, co masz do powiedzenia w tym temacie?, bo te dziewczyny i ich dzieci nie zaliczaja sie do szczesliwych rodzin, a i wszelkie wartosci sa im obce. Jak nazwac kobiete/dziewczyne swiadomie skazujaca swoje potomstwo na niepelna rodzine? To jest wlasnie patologia, a nie jak napisalas wczesniej.
Zgodzisz sie, ze jest to zupelnie inna sprawa od tej, gdzie dorosli ludzie swiadomie decyduja sie na seks w trojkacie lub czworokacie, lub tez inne urozmaicenia.
Mniemam, iz aborcja jest rowniez wedlug ciebie niedopuszczalna i zla. I wszystkie kobiety, ktore maja to za soba wytknelabys palcami.
Pogrzeb sobie we wlasnym kroku, a nie w cudzym - chyba, ze zostalas zaproszona do zabawy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...malo

tego.pani

hilton,niezaleznosc

kojarzy sie z tym,ze moze

gzic sie z kilkoma partnerami

oczywiscie stala sie taka niezalezna

dopiero po tym (?) jak jej stary walnal ja w rogi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
jasta102 napisał:
no dobrze
to raczej z wami jest coś niedobrze, że musicie szukać dodatkowych podniet w tym
co w zależności od światopoglądu, Bóg, bądź natura stworzyli jako czynność bardzo przyjemną

A w ktorym miejscu napisalam ze ja osobiscie szukam lub szukalam dodatkowych podniet?
A jesli szukalam i znalazlam,to nie twoja sprawa. Mam to, czego potrzebuje.
Ja bronie wolnosci slowa, wolnosci wyboru i pogladow. Kazdy ma prawo robic z swoim tylkiem co mu sie zywnie podoba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
brzydal napisał:
...malo

tego.pani

hilton,niezaleznosc

kojarzy sie z tym,ze moze

gzic sie z kilkoma partnerami

oczywiscie stala sie taka niezalezna

dopiero po tym (?) jak jej stary walnal ja w rogi...

Nie wypowiadaj sie zle o zmarlych, ok?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:
jasta102 napisał:
no dobrze

A w ktorym miejscu napisalam ze ja osobiscie szukam lub szukalam dodatkowych podniet?
A jesli szukalam i znalazlam,to nie twoja sprawa. Mam to, czego potrzebuje.
Ja bronie wolnosci slowa, wolnosci wyboru i pogladow. Kazdy ma prawo robic z swoim tylkiem co mu sie zywnie podoba.

Jezeli nie wiesz czy to przyjemne patrzec jak inna kobieta "opiekuje" sie twoim mezem, a ty razem z nia, to sprobuj - dowiesz sie i wtedy sie tu wypowiesz.
To, ze ty nie jadasz kotleta w piatek, nie oznacza ze wszyscy musza sie obchodzic smakiem.
zaloze sie, ze obchodzisz swieta bozego narodzenia, lamiesz sie oplatkiem itp. ale czy wszysy tak musza?
Rozwalajace to jest. Takie zasciankowe, koltunskie i wiesniackie.
Zegnam wszystkich majacych "normalny seks", taki nie patologiczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok