przesympatyczni napisał:
B.K. napisał:
Dobrze by było aby ten dalszy,szalony rozwój cywilizacji mocno zastopował bo jak tak dalej pojdzie to dojdzie do takich paradoksów,że trzeba bedzie zmieniac definicje człowieczenstwa...wszelkie wartosci zanikaja a człowiek dązy do nie wiadomo czego...bo pewne zachowania ciezko jest ubrac w słowa...i nie pomaga tu tak tak wszechobecna tolerancja,ideały i tak siegaja bruku...
no ale kazdy ma prawo do indywidualnego szczescia czy czegos tam podobnego...
Wiesz...
Jedni lubia truskawki inni czeresnie 
Jedni uwazaja, ze nagosc to cos normalnego inni uwazaja to za tabu
Nikt Cie nie zmusza do robienia tego ale nie wierze, ze nie fantazjowalas o czym tak szalonym 
Nie obrazajmy sie wzajemnie bo to nie ma sensu, uwazacie nas za zboczencow ok , nie mam z tym problemu. Ale ciekawe czy Ty czekalas z pierwszym razem do slubu ? Bo to chyba tez nie przystoi z Twojego punktu widzenia prawda ?
A czy ja cie obraziłam chociaz raz?czy napisałam,ze jestes nienormalny/a?albo zboczeniec?dałam tylko do zrozumienia,ze dział poswiecony ofertom towarzyskim jest gdzie indziej...zonk i niesmak stanowiły tutaj przenosnie zrozumianą opatrznie...
nie,nie jestem pruderyjna ani tez strasznie wyzwolona..uznaje pewne wartosci i staram sie je przestrzegac...a wy jesli macie takie preferencje to uwazam,ze powinniscie je realizowac w troche mniej spektakularny sposób,nie wszem i wobec...takie jest to pozbawione wszelkiej magii,jak byście chcieli koszule wyprac

...bo seks to przeciez jakas magia

nieprawdaz?