Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8213 niezalogowanych)
16 Postów

(przesympatyczni)
Wiking
anders b. napisał:
niedługo seks miedzy dwojgiem ludzi(mam na mysli K+M) bedzie czyms dziwnym...
pedały, grupowe kopulacje teraz w modzie...
jeszcze psa i kota weźcie do zabawy

A za kogo wolisz sie przebrac za psa czy kota ? Moze swinka ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
przesympatyczni napisał:
B.K. napisał:
Dobrze by było aby ten dalszy,szalony rozwój cywilizacji mocno zastopował bo jak tak dalej pojdzie to dojdzie do takich paradoksów,że trzeba bedzie zmieniac definicje człowieczenstwa...wszelkie wartosci zanikaja a człowiek dązy do nie wiadomo czego...bo pewne zachowania ciezko jest ubrac w słowa...i nie pomaga tu tak tak wszechobecna tolerancja,ideały i tak siegaja bruku...

no ale kazdy ma prawo do indywidualnego szczescia czy czegos tam podobnego...

Wiesz...

Jedni lubia truskawki inni czeresnie
Jedni uwazaja, ze nagosc to cos normalnego inni uwazaja to za tabu

Nikt Cie nie zmusza do robienia tego ale nie wierze, ze nie fantazjowalas o czym tak szalonym

Nie obrazajmy sie wzajemnie bo to nie ma sensu, uwazacie nas za zboczencow ok , nie mam z tym problemu. Ale ciekawe czy Ty czekalas z pierwszym razem do slubu ? Bo to chyba tez nie przystoi z Twojego punktu widzenia prawda ?

A czy ja cie obraziłam chociaz raz?czy napisałam,ze jestes nienormalny/a?albo zboczeniec?dałam tylko do zrozumienia,ze dział poswiecony ofertom towarzyskim jest gdzie indziej...zonk i niesmak stanowiły tutaj przenosnie zrozumianą opatrznie...
nie,nie jestem pruderyjna ani tez strasznie wyzwolona..uznaje pewne wartosci i staram sie je przestrzegac...a wy jesli macie takie preferencje to uwazam,ze powinniscie je realizowac w troche mniej spektakularny sposób,nie wszem i wobec...takie jest to pozbawione wszelkiej magii,jak byście chcieli koszule wyprac ...bo seks to przeciez jakas magia nieprawdaz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(przesympatyczni)
Wiking
B.K. napisał:
przesympatyczni napisał:
B.K. napisał:
Dobrze by było aby ten dalszy,szalony rozwój cywilizacji mocno zastopował bo jak tak dalej pojdzie to dojdzie do takich paradoksów,że trzeba bedzie zmieniac definicje człowieczenstwa...wszelkie wartosci zanikaja a człowiek dązy do nie wiadomo czego...bo pewne zachowania ciezko jest ubrac w słowa...i nie pomaga tu tak tak wszechobecna tolerancja,ideały i tak siegaja bruku...

no ale kazdy ma prawo do indywidualnego szczescia czy czegos tam podobnego...

Wiesz...

Jedni lubia truskawki inni czeresnie
Jedni uwazaja, ze nagosc to cos normalnego inni uwazaja to za tabu

Nikt Cie nie zmusza do robienia tego ale nie wierze, ze nie fantazjowalas o czym tak szalonym

Nie obrazajmy sie wzajemnie bo to nie ma sensu, uwazacie nas za zboczencow ok , nie mam z tym problemu. Ale ciekawe czy Ty czekalas z pierwszym razem do slubu ? Bo to chyba tez nie przystoi z Twojego punktu widzenia prawda ?

A czy ja cie obraziłam chociaz raz?czy napisałam,ze jestes nienormalny/a?albo zboczeniec?dałam tylko do zrozumienia,ze dział poswiecony ofertom towarzyskim jest gdzie indziej...zonk i niesmak stanowiły tutaj przenosnie zrozumianą opatrznie...
nie,nie jestem pruderyjna ani tez strasznie wyzwolona..uznaje pewne wartosci i staram sie je przestrzegac...a wy jesli macie takie preferencje to uwazam,ze powinniscie je realizowac w troche mniej spektakularny sposób,nie wszem i wobec...takie jest to pozbawione wszelkiej magii,jak byście chcieli koszule wyprac ...bo seks to przeciez jakas magia nieprawdaz?

Masz racje

My to traktujemy jak dobra zabawe ,trzeba rozgraniczyc milosc od seksu

Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
dobrze byś sie bawił patrząc jak rżne twoją kobiete?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(przesympatyczni)
Wiking
anders b. napisał:

Kobieta to nie deska.

A skoro jestes stolarzem to poszukaj pracy w NAV lub na Finn.no - tam szukaja fachowcow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
przesympatyczni napisał:
anders b. napisał:

Kobieta to nie deska.

A skoro jestes stolarzem to poszukaj pracy w NAV lub na Finn.no - tam szukaja fachowcow
a jak inaczej to nazwac? kochać sie to można ale ze swoją kobietą ze swoją kobietą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(przesympatyczni)
Wiking
anders b. napisał:
przesympatyczni napisał:
anders b. napisał:

Kobieta to nie deska.

a jak inaczej to nazwac? kochać sie to można ale ze swoją kobietą ze swoją kobietą

Czlowieku mozesz isc sie pobawic klockami lego np ?
Nie masz nic lepszego do roboty tylko siedzisz tutaj i smuty piszesz ?

A jezeli Twoj nick to jak mysle od tego slynnego w Norwegii Andersa B... to juz nie pisz nic wiecej, bo powazny to nie jestes raczej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
...raczej na pewno, ty za to poważny jesteś zamieszczając ten wątek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów