Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8236 niezalogowanych)
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Maryjanek, a co ty poczniesz jak się okaże za lat kilka, że twoja córa jest lesbijką??

Wyklniesz ją? Zapiszesz do psychologa? Poślesz po księdza ( bo podobno jak trwoga to do boga) ?

i nie pisz, że ciebie to na bank nie spotka bo tego NIGDY wiedzieć nie będziesz.. może twoj ukochany wnuk postanowi zmienić płeć i co? zamkniesz go w piwnicy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a na podstawie jakich to badan przeprowadzonych na roznorodnych grupach spolecznych stwierdzasz ze gruppensex powoduje homoseksualizm i pedofilie
jakie to autorytety seksuologiczne sie pod tym podpisaly

jestes tylko malutka kuska ktora nie moze scierpiec ze sympatyczny spi z 3 kobietami na raz i ma potrojna radosc z sexu
a ty nie masz ani jednej i stad te frustracje
udowodniono ze nierozladowane napiecie seksualne powoduje agresje

i dlatego sile argumentu zamieniasz na argument sily
to dopiero jest patologia
idz sie leczyc kutasku

i podaj adres pogadamy inaczej

a to cos dla ciebie
tylko ty i ona
facet.wp.pl/kat,1034181,wid,15165654,wia...sc.html?ticaid=1fb01
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Wszyscy tak trabia o wolnosci,tolerancji i prawa do swobodnego wyboru...ok,maja racje..ja tez nie chciałbym aby ktoś mi cos zakazywał co lubie...ale moze pomyslec by o konsekwencjach takich wyborów i czy to napewno dotyczy tylko nas samych,czy przypadkiem nie cierpią na tym niewinni ludzie..nie powiem,zaciekawił mnie wczoraj ten temat chociazby dlatego,ze jest tylu obraoców-wyznawców jak kto woli takiego stylu na zycie...myśle,moze to ja jestem do tyłu a to stalo sie norma gdzies tam za moimi plecami ...ale niestety nie..poczytałam wypowiedzi ludzi którzy juz przez to przeszli.jaka cene musieli zapłacić i jakie straty poniesli..sa tam szczere az do bolu wypowiedzi jak kobiet tak mężczyzn co taki styl zycia z nimi zrobił ,do jakich katastrof psychicznych i rodzinnych doprowadzil...jakie spustoszenie po pewnym czasie nastapiło w ich związkach i rodzinie...przykro to sie czyta..porozpadały sie małzenstwa,dzieci potraciły rodzicow...sa oczywiscie i tacy którzy w tym trwaja i jest im z tym dobrze..ale jak twierdza niektorzy to tylko złuda i tylko kwestia czasu a tego co ,,zniknęło,,miedzy podobno kochajacymi sie ludzmi juz nie sposób odbudowac...wiec jakby tego nie tłumaczyc,fakty sa faktami...a tak na koniec wypowiedz jednej kobiety zapozyczone z neta..

Kiedys poznalam bardzo fajnego faceta bedacego w kilkuletnim zwiazku. Ja tez bylam wtedy w zwiazku z ojcem swojego dziecka. Zaprzyjaznilismy sie jako pary i oni wtedy opowiedzieli nam o swingu.Byli bardzo doswiadczeni, jezdzili po klubach itd. Ich zwiazek rozpadl sie ze wzgledu na JEJ zazdrosc, natomiast on nie ukrywal , ze ma na mnie ochote. Ktoregos razu pod wplywem chwili, kiedy byl u nas na grillu - wyladowalismy w 3 w lozku. Moj (teraz ex) facet nie byl zazdrosny- wrecz przeciwnie , cieszyl sie , ze obaj robia mi dobrze. Po jakims czasie zaczelam spotykac sie z NIM bez mojego faceta- laczyl nas tylko sex, zadnych uczuc. Pozniej moj zwiazek sie rozpadl- do niedawna myslalam , ze z zupelnie innych powodow, ale teraz wiem , ze wlasnie przez to , ze moj facet sie mna podzielil z innym - tak jakbym przestala byc dla niego wazna, poczulam sie niekochana,jak przedmiot,rzecz do zabawy.Nie zalezało mu na kims,kogo moze miec kazdy. Taki byl final. Teraz wiem , ze jesli sie kocha , to monogamia jest podstawa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
B.K. napisał:
on nie ukrywal , ze ma na mnie ochote

Powinny istniec jakies granice konfabulacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Wacek1 napisał:
B.K. napisał:

Czyli uwazasz,że ktos kto to pisał poprostu to wymyślił...no cóż masz prawo..ja jednak myśle,ze napisała to szczerze..chociaż pewnie niektórym to nie na ręke...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
B.K. napisał:
Wacek1 napisał:
B.K. napisał:

Czyli uwazasz,że ktos kto to pisał poprostu to wymyślił...no cóż masz prawo..ja jednak myśle,ze napisała to szczerze..chociaż pewnie niektórym to nie na ręke...

jeszcze wacka brakowało w tym temacie ,to bedzie się działo

popieram BK tacy ludzie maja problem ze sobą,niech nikt nie mówi ,że to jest normalne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
również
wydane w niektórych krajach zakazy
jak chodzenie z gołą dupą po ulicy, czy głośne przeklinanie
krępują wolność jednostki
jej swobody obywatelskie
chęć samorealizacji, swobodę wypowiedzi i manifestacji przekonań.....
i jako takie powinny zostać jak najszybciej zniesione
amen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Niektorzy wciaz sa na etapie myslenia, ze do seksu wystarcza dupa. Niestety, nalezy jeszcze uzywac mozgu. Jak sie bezmozgowcy trzepia z kim popadnie i jak popadnie, to pozniej taka bidulka czuje sie skrzywdzona
Takie wybory powinny byc swiadome i przemyslane, a nie przypadkowy grill, alkohol i przypadkowy seks. Pozniej jeszcze przypadkowe "psycholoszki" wydaja ocene, kto ma ze soba problemy, a kto takowych nie ma Autorytety, ze hoho
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
Niektorzy wciaz sa na etapie myslenia, ze do seksu wystarcza dupa. Niestety, nalezy jeszcze uzywac mozgu.
takoż jest to myślenie na najniższym szczeblu drabiny ewolucji
na kolejnych stopniach myśli się o potrzebie dwóch dup, trzech, czterech aż do gang bangu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok