Hilton napisał:
Taki Ktos napisał:
przeczytałem wszystkie te wasze"za" i jakos nie znalałzem, ani jednego przykładu na to,ze jebanie sie w grupie (incl. zona/mąż) to cos normalnego!
Wiec w dalszym ciagu uwazam to za PATOLOGIE!
I nie mieszjacie w to zadnej religii, bo nie ma znaczenia jakie wiary ludzie to robią!
Tylko i wyłącznie instynkty zwierzece kieruja "sympatycznymi" i reszta obronców pogardzonych!
ps: i nie napinajcie sie tak na katolików i chrzescijanstwo, bo nie zauwazyłem, zeby ktos z nas katolioków wypominał wam wasze "poganstwo"
Czas pokaze, czy warto wierzyc i modlic sie do drewnianych figurek.....
Podsumuje tylko tym > jak trwoga, to do..... Boga!
Zagalopowales sie.
Nie przypominam sobie, abym w chwilach trwogi zwracala sie do boga, a to dla tego, ze w niego nie wierze. Wrecz przeciwnie, moja niewiara byla mi na tym forum wielokrotrnie wypomniana i byla powodem bulwersacji wierzacych.
Seks w grupie, w samotnosci itp. to indywidualna sprawa. Kazdy wybiera to, co mu akurat pasuje. Ja nie wiem, jak bym zareagowala, gdyby moj facet zaproponowal wymiane z inna para, na pewno musielibysmy to przedyskutowac. I albo sie zgadzam albo nie, ale to nie upowaznia mnie do oceniania kogos negatywnie na podstawie jego preferencji lozkowych.
Nie napisałem, ze podczas trwogi zalisz sie bogu.....
Twoj wybór > ja wierze, ale nie praktykuje (tylko pogrzeby,sluby, etc...)
Nie przypominam sobie, abym to ja beształ cie z błotem za twoja niewiare (?)
Mam luzny stosunek do ateistów, ba w wielu kwestaich sie z nimi zgadzam, ale mimo to trwam w wierze...
I tym sie róznimy <> ty nie pogardzasz patologicznymi zachowaniami, ja natomiast tak i nie zmieni tego zadna kampania, przemarsze ciot po w wskich ulicach,"grzeczne" ogłoszenia na forum od zboczenów,etc....
I nie wmawiajcie mio na siłe,ze to ja jestem inny, bo was jest garstka, a NORMALNYCH miliony!
NIE i jeszcze raz NIE!
Dla mnie to, to samo kiedy jakis pedofil napisze > szukam max 10-cio latki do wspólnych zabaw....
Co powiesz na takie advertisement ?
ps: naprawde związałabys sie z kims, kto miałby takie preferncje?
Myslałem,ze kobietom zalezy, zeby miec tego jedynego tylko dla siebie, pielegnowac i dbac o niego, jesli jest tego wart.....(?)
Mogłabys patrzec jak obca swinia robi loda twoejmu ukochanemu, po czym ten twój jedyny, wymarzony rżnie ją z zachwytem......???????
Hilton please..................