Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8236 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...o

tym

myslales,anders ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
brzydal napisał:
...o

tym

myslales,anders ?
piekny obraz taki z życia wzięty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
Taki Ktos napisał:
przeczytałem wszystkie te wasze"za" i jakos nie znalałzem, ani jednego przykładu na to,ze jebanie sie w grupie (incl. zona/mąż) to cos normalnego!

Wiec w dalszym ciagu uwazam to za PATOLOGIE!

I nie mieszjacie w to zadnej religii, bo nie ma znaczenia jakie wiary ludzie to robią!
Tylko i wyłącznie instynkty zwierzece kieruja "sympatycznymi" i reszta obronców pogardzonych!

ps: i nie napinajcie sie tak na katolików i chrzescijanstwo, bo nie zauwazyłem, zeby ktos z nas katolioków wypominał wam wasze "poganstwo"
Czas pokaze, czy warto wierzyc i modlic sie do drewnianych figurek.....

Podsumuje tylko tym > jak trwoga, to do..... Boga!

Zagalopowales sie.
Nie przypominam sobie, abym w chwilach trwogi zwracala sie do boga, a to dla tego, ze w niego nie wierze. Wrecz przeciwnie, moja niewiara byla mi na tym forum wielokrotrnie wypomniana i byla powodem bulwersacji wierzacych.
Seks w grupie, w samotnosci itp. to indywidualna sprawa. Kazdy wybiera to, co mu akurat pasuje. Ja nie wiem, jak bym zareagowala, gdyby moj facet zaproponowal wymiane z inna para, na pewno musielibysmy to przedyskutowac. I albo sie zgadzam albo nie, ale to nie upowaznia mnie do oceniania kogos negatywnie na podstawie jego preferencji lozkowych.

Nie napisałem, ze podczas trwogi zalisz sie bogu.....
Twoj wybór > ja wierze, ale nie praktykuje (tylko pogrzeby,sluby, etc...)
Nie przypominam sobie, abym to ja beształ cie z błotem za twoja niewiare (?)
Mam luzny stosunek do ateistów, ba w wielu kwestaich sie z nimi zgadzam, ale mimo to trwam w wierze...

I tym sie róznimy <> ty nie pogardzasz patologicznymi zachowaniami, ja natomiast tak i nie zmieni tego zadna kampania, przemarsze ciot po w wskich ulicach,"grzeczne" ogłoszenia na forum od zboczenów,etc....
I nie wmawiajcie mio na siłe,ze to ja jestem inny, bo was jest garstka, a NORMALNYCH miliony!
NIE i jeszcze raz NIE!
Dla mnie to, to samo kiedy jakis pedofil napisze > szukam max 10-cio latki do wspólnych zabaw....
Co powiesz na takie advertisement ?

ps: naprawde związałabys sie z kims, kto miałby takie preferncje?
Myslałem,ze kobietom zalezy, zeby miec tego jedynego tylko dla siebie, pielegnowac i dbac o niego, jesli jest tego wart.....(?)
Mogłabys patrzec jak obca swinia robi loda twoejmu ukochanemu, po czym ten twój jedyny, wymarzony rżnie ją z zachwytem......???????

Hilton please..................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Przesympatyczni napisał:
Skoro temat Was nie interesowal to trzeba bylo przeczytac i opuscic strone.

ty powinienes ja opuscic juz dawno temu.....

pomóc ci ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Taki Ktos napisał:

panu już podziękowano i pożegnano
kołtunie
Hilton napisał:
jesli nie wiesz czy to przyjemne patrzec jak inna kobieta "opiekuje" sie twoim mezem, a ty razem z nia, to sprobuj - dowiesz sie i wtedy sie tu wypowiesz.
To, ze ty nie jadasz kotleta w piatek, nie oznacza ze wszyscy musza sie obchodzic smakiem.
zaloze sie, ze obchodzisz swieta bozego narodzenia, lamiesz sie oplatkiem itp. ale czy wszysy tak musza?
Rozwalajace to jest. Takie zasciankowe, koltunskie i wiesniackie.
Zegnam wszystkich majacych "normalny seks", taki nie patologiczny.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
Taki Ktos napisał:
Przesympatyczni napisał:

pomóc ci ???

Ciebie rozum opuscil albo juz sie taki glupi urodziles
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Taki Ktos napisał:
mimo to trwam w wierze...

buhahahaha
dzien nalepszych kawalow ?

Ciekawam okrutnie jakaz to wiara ? , bo chyba nie mowisz o wierze w Boga chrzescijan ?

Ta wiara dopuszcza nienawisc ? Nienawisc chocby do innych nacji ? Ta wiara dopuszcza pogarde dla ludzi, za zmiane miejsca zamieszkania ? Ta wiara nakazuje ich wyzywac od je...nych, bo sie fajnie odnajduja gdzies indziej?

Eeeee, chyba nie ta , bo jesli ta, to by znaczylo tyle, ze marianek zapierdala przez zycie w ciaglym grzechu

Dzisiejszy dzien trzebaby oglosic "dniem wielokrotnie pranej moralnosci "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Taki Ktos napisał:
Hilton napisał:
Taki Ktos napisał:
przeczytałem wszystkie te wasze"za" i jakos nie znalałzem, ani jednego przykładu na to,ze jebanie sie w grupie (incl. zona/mąż) to cos normalnego!

Wiec w dalszym ciagu uwazam to za PATOLOGIE!

I nie mieszjacie w to zadnej religii, bo nie ma znaczenia jakie wiary ludzie to robią!
Tylko i wyłącznie instynkty zwierzece kieruja "sympatycznymi" i reszta obronców pogardzonych!

ps: i nie napinajcie sie tak na katolików i chrzescijanstwo, bo nie zauwazyłem, zeby ktos z nas katolioków wypominał wam wasze "poganstwo"
Czas pokaze, czy warto wierzyc i modlic sie do drewnianych figurek.....

Podsumuje tylko tym > jak trwoga, to do..... Boga!

Zagalopowales sie.
Nie przypominam sobie, abym w chwilach trwogi zwracala sie do boga, a to dla tego, ze w niego nie wierze. Wrecz przeciwnie, moja niewiara byla mi na tym forum wielokrotrnie wypomniana i byla powodem bulwersacji wierzacych.
Seks w grupie, w samotnosci itp. to indywidualna sprawa. Kazdy wybiera to, co mu akurat pasuje. Ja nie wiem, jak bym zareagowala, gdyby moj facet zaproponowal wymiane z inna para, na pewno musielibysmy to przedyskutowac. I albo sie zgadzam albo nie, ale to nie upowaznia mnie do oceniania kogos negatywnie na podstawie jego preferencji lozkowych.

Nie napisałem, ze podczas trwogi zalisz sie bogu.....
Twoj wybór > ja wierze, ale nie praktykuje (tylko pogrzeby,sluby, etc...)
Nie przypominam sobie, abym to ja beształ cie z błotem za twoja niewiare (?)
Mam luzny stosunek do ateistów, ba w wielu kwestaich sie z nimi zgadzam, ale mimo to trwam w wierze...

I tym sie róznimy <> ty nie pogardzasz patologicznymi zachowaniami, ja natomiast tak i nie zmieni tego zadna kampania, przemarsze ciot po w wskich ulicach,"grzeczne" ogłoszenia na forum od zboczenów,etc....
I nie wmawiajcie mio na siłe,ze to ja jestem inny, bo was jest garstka, a NORMALNYCH miliony!
NIE i jeszcze raz NIE!
Dla mnie to, to samo kiedy jakis pedofil napisze > szukam max 10-cio latki do wspólnych zabaw....
Co powiesz na takie advertisement ?

ps: naprawde związałabys sie z kims, kto miałby takie preferncje?
Myslałem,ze kobietom zalezy, zeby miec tego jedynego tylko dla siebie, pielegnowac i dbac o niego, jesli jest tego wart.....(?)
Mogłabys patrzec jak obca swinia robi loda twoejmu ukochanemu, po czym ten twój jedyny, wymarzony rżnie ją z zachwytem......???????

Różnica polega na tym, ze seks z osoba poniżej 16 roku życia oraz w brew danej osobie jest przestępstwem . A tu mowa była o dorosłych partnerach/ malzonkach.
Mnie nie zależy, aby mieć faceta tylko dla siebie, bo on nie jest niczyja własnością i jak nie bedzie chciał być dłużej w związku, to odejdzie. Jeżeli moj mężczyzna o mnie dba i pielegnuje, to moze oczekiwać tego samego. Co do seksu, to znudziło mi sie juz powtarzać, ze nikt nikogo nie zmusza ( bo to byłby gwałt ) to eksperymentów.
Czy byłbyś zadowolony, gdyby ktoś twoje zachowanie nazwał patologia, dlatego, ze nie toleruje tego co sie tobie podoba?
Zachowujesz sie jak dziecko negujace zupę pomidorowa, ze jest ochydna, a nigdy nie jadlo. Dorosły, dojrzały osobnik powie, ze zupa nie wyglada apetycznie, a nie ze jest niedobra. Swoją ocenę wystawi po sprobowaniu. Aczkolwiek ńie musi tej zupy wcale jeść.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Przesympatyczni napisał:
Taki Ktos napisał:
Przesympatyczni napisał:

pomóc ci ???

no to ci pomoge > WYPIERDALAJ !!!

Wczoraj juz usuwałes swój profil, wiec powtórz to raz jeszcze > nikt kurwa nie bedzie za tobą tęsknił...

aaaaaaaaaaaaaa jak jestesci tacy otwarci to wklejcie zdjecia, a moze jakas patologia sie dołaczy....

Sam ocenie co starciłem......

Tyle,ze pewnie jestes kurwa brzydki jak noc listopadowa, a ta twoja wywłoka troszeczke brzydsza od.... gówna

ps: czy tacy zboczency nie mają swoich stron, gdzie moga usatwic sie na pukanko i lizanie rowów?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
Taki Ktos napisał:
Przesympatyczni napisał:
Taki Ktos napisał:
Przesympatyczni napisał:

pomóc ci ???

no to ci pomoge > WYPIERDALAJ !!!

Wczoraj juz usuwałes swój profil, wiec powtórz to raz jeszcze > nikt kurwa nie bedzie za tobą tęsknił...

aaaaaaaaaaaaaa jak jestesci tacy otwarci to wklejcie zdjecia, a moze jakas patologia sie dołaczy....

Sam ocenie co starciłem......

Tyle,ze pewnie jestes kurwa brzydki jak noc listopadowa, a ta twoja wywłoka troszeczke brzydsza od.... gówna

ps: czy tacy zboczency nie mają swoich stron, gdzie moga usatwic sie na pukanko i lizanie rowów?

Daj glos Burek !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok