Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Hanna33 A.Ole! (4817 niezalogowanych)
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
Ej no Rodka nie jest spelniona brakuje jej jednego upartego pacana Moze to przeczyta....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
B.K. napisał:
[quote]B.K. napisał:
[quote]ródka napisał:

bronisz się,bronisz przed ta nasza,,miłością,,..wychodzisz z załozenia,ze najlepszą bronia jest atak...zgadzam sie,w niektórych przypadkach napewno...ale trzema mieć w tym umiar bo w tej zacietości spalamy się my sami a zycie przeciez jest takie piekne chociaz nie ma tylko bieli i czerni jest takze wiele odcieni szarości ale tylko od nas samych zalezy czy bedzie to kolorowa szarość..

Ja nie mam zludzen, Choc jestes niewiele mlodszy niz ja to podziwiam,ze wierzysz w te komunaly

Ja sie nie spalam Juz tu kiedys napisalem, ze mnie tu nie ma! Tu tylko pracuje, w kraju jetem 1-2 tyg w miesiacu. Tam zyje i tak od wielu lat - sami dokonujemy wyborow. Juz dawno moglbym wrocic, ale jakos lubie tu pracowac. Kraju nie cierpie, ale jak juz mowilem - mnie ty nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
[quote]B.K. napisał:
[quote]B.K. napisał:
ródka napisał:

bronisz się,bronisz przed ta nasza,,miłością,,..wychodzisz z załozenia,ze najlepszą bronia jest atak...zgadzam sie,w niektórych przypadkach napewno...ale trzema mieć w tym umiar bo w tej zacietości spalamy się my sami a zycie przeciez jest takie piekne chociaz nie ma tylko bieli i czerni jest takze wiele odcieni szarości ale tylko od nas samych zalezy czy bedzie to kolorowa szarość..

Ja nie mam zludzen, Choc jestes niewiele mlodszy niz ja to podziwiam,ze wierzysz w te komunaly

Ja sie nie spalam Juz tu kiedys napisalem, ze mnie tu nie ma! Tu tylko pracuje, w kraju jetem 1-2 tyg w miesiacu. Tam zyje i tak od wielu lat - sami dokonujemy wyborow. Juz dawno moglbym wrocic, ale jakos lubie tu pracowac. Kraju nie cierpie, ale jak juz mowilem - mnie ty nie ma

chyba nie zrozumiałeś co CHCIAŁAM ci przekazac ...nie chodziło mi bynajmiej o styl zycia jaki preferujesz,masa ludzi zyje tak jak ty i to jest tylko i wyłacznie ich prywatna sprawa...połowa moich znajomych została w kraju ewentualnie pracuje tylko mąż za granica a druga połowa wybrala zycie w innym kraju i nie tylko w Norge...
ja nie wierze w te komunały..ja zyje według nich...nie da rady rozgraniczyc dobra i zła czasem wybory ktorych musimy dokonywac nie maja nic z racjonalnym mysleniem,nieraz jest to decyzja chwili...dlatego jedno podejscie do róznych ludzi w praktyce sie nie sprawdza...jest wiele ludzi niezaradnych zyciowo..i to nie ich wina,tacy sie urodzili nie umieja brac zycia za bary jak inni
np.tyrasz ludzi bo nic o nich nie wiesz...ale jakbys wiedział,ze taki nieudacznik zyciowy ktoremu nic nie wychodzi w zyciu chociaz stara sie jak moze..ma równie,,madra,, połowicei stadko dzieciaków zadłuzone mieszkanie.długi w sklepie i nie wiadomo co jeszcze...tez wtedy sumienie pozwalałoby ci go zgnoic do reszty?nic by sie dla ciebie nie liczyło tylko twoj gniew i nienawisc bo jakis dupek w twoim mniemaniu wychylił sie na forum prosząc o prace...mozna go uświadomic w nieco inny sposob,nie trzeba od razu szmacic..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
B.K. napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
[quote]B.K. napisał:
[quote]B.K. napisał:
[quote]ródka napisał:

chyba nie zrozumiałeś co CHCIAŁAM ci przekazac ...nie chodziło mi bynajmiej o styl zycia jaki preferujesz,masa ludzi zyje tak jak ty i to jest tylko i wyłacznie ich prywatna sprawa...połowa moich znajomych została w kraju ewentualnie pracuje tylko mąż za granica a druga połowa wybrala zycie w innym kraju i nie tylko w Norge...
ja nie wierze w te komunały..ja zyje według nich...nie da rady rozgraniczyc dobra i zła czasem wybory ktorych musimy dokonywac nie maja nic z racjonalnym mysleniem,nieraz jest to decyzja chwili...dlatego jedno podejscie do róznych ludzi w praktyce sie nie sprawdza...jest wiele ludzi niezaradnych zyciowo..i to nie ich wina,tacy sie urodzili nie umieja brac zycia za bary jak inni
np.tyrasz ludzi bo nic o nich nie wiesz...ale jakbys wiedział,ze taki nieudacznik zyciowy ktoremu nic nie wychodzi w zyciu chociaz stara sie jak moze..ma równie,,madra,, połowicei stadko dzieciaków zadłuzone mieszkanie.długi w sklepie i nie wiadomo co jeszcze...tez wtedy sumienie pozwalałoby ci go zgnoic do reszty?nic by sie dla ciebie nie liczyło tylko twoj gniew i nienawisc bo jakis dupek w twoim mniemaniu wychylił sie na forum prosząc o prace...mozna go uświadomic w nieco inny sposob,nie trzeba od razu szmacic..

Chyba zrozumialem, gdybym jednak zastanawial sie nad sytuacja zyciawa wszystkich z ktorymi rozmawiam lub wspolpracuje, to musialbym rozdac wszysko co mam i zamienic sie z nimi miejscami. Wkotce to ja prosibym o prace. Sytuacja materialna ludzi na forum jest mi obojetna jak rowniez ich wybory zyciowe. Jedni potrzebuja dostac w nos na starcie na odmulenie, innych trzeba prowadzic za reke ale od tego sa instytucje. To jest forum, nie portal wzajemnej pomocy. Moge komus pomoc, zganic lub naublizac i to zalezy od mojego nastroju. Oczywiscie dziala w obie strony. Nie mierz wszystkich jedna miara, nie kazdy jest taki jak ty, ze chetnie wyslucha, doradzi pomoze. Sam napisales, ze ludzie sa rozni, wiec ja postepuje wedlug innych kryteriow. Niezbyt mnie obchodzi los tego skrzywdzonego, bedzie mial szcescie to trafi na ciebie, nie to na mnie. Kwestia zbiegu okolicznosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
[quote]B.K. napisał:
[quote]B.K. napisał:
[quote]B.K. napisał:
ródka napisał:

Chyba zrozumialem, gdybym jednak zastanawial sie nad sytuacja zyciawa wszystkich z ktorymi rozmawiam lub wspolpracuje, to musialbym rozdac wszysko co mam i zamienic sie z nimi miejscami. Wkotce to ja prosibym o prace. Sytuacja materialna ludzi na forum jest mi obojetna jak rowniez ich wybory zyciowe. Jedni potrzebuja dostac w nos na starcie na odmulenie, innych trzeba prowadzic za reke ale od tego sa instytucje. To jest forum, nie portal wzajemnej pomocy. Moge komus pomoc, zganic lub naublizac i to zalezy od mojego nastroju. Oczywiscie dziala w obie strony. Nie mierz wszystkich jedna miara, nie kazdy jest taki jak ty, ze chetnie wyslucha, doradzi pomoze. Sam napisales, ze ludzie sa rozni, wiec ja postepuje wedlug innych kryteriow. Niezbyt mnie obchodzi los tego skrzywdzonego, bedzie mial szcescie to trafi na ciebie, nie to na mnie. Kwestia zbiegu okolicznosci.

Po chu....ty żyjesz ,nie było by łatwiej no wiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Avanti napisał:
[quote]B.K. napisał:
[quote]B.K. napisał:
[quote]B.K. napisał:
[quote]ródka napisał:

Za brzydka jestes tepa strzalo, moze jak ogolisz brode to pogadamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
np.tyrasz ludzi bo nic o nich nie wiesz...ale jakbys wiedział,ze taki nieudacznik zyciowy ktoremu nic nie wychodzi w zyciu chociaz stara sie jak moze..ma równie,,madra,, połowicei stadko dzieciaków zadłuzone mieszkanie.długi w sklepie i nie wiadomo co jeszcze...tez wtedy sumienie pozwalałoby ci go zgnoic do reszty?nic by sie dla ciebie nie liczyło tylko twoj gniew i nienawisc bo jakis dupek w twoim mniemaniu wychylił sie na forum prosząc o prace...mozna go uświadomic w nieco inny sposob,nie trzeba od razu szmacic..[/quote]

Chyba zrozumialem, gdybym jednak zastanawial sie nad sytuacja zyciawa wszystkich z ktorymi rozmawiam lub wspolpracuje, to musialbym rozdac wszysko co mam i zamienic sie z nimi miejscami. Wkotce to ja prosibym o prace. Sytuacja materialna ludzi na forum jest mi obojetna jak rowniez ich wybory zyciowe. Jedni potrzebuja dostac w nos na starcie na odmulenie, innych trzeba prowadzic za reke ale od tego sa instytucje. To jest forum, nie portal wzajemnej pomocy. Moge komus pomoc, zganic lub naublizac i to zalezy od mojego nastroju. Oczywiscie dziala w obie strony. Nie mierz wszystkich jedna miara, nie kazdy jest taki jak ty, ze chetnie wyslucha, doradzi pomoze. Sam napisales, ze ludzie sa rozni, wiec ja postepuje wedlug innych kryteriow. Niezbyt mnie obchodzi los tego skrzywdzonego, bedzie mial szcescie to trafi na ciebie, nie to na mnie. Kwestia zbiegu okolicznosci.[/quote

przeciez nikt nie kaze ci sie dzielic,rozdawac albo litowac...ja tez tego nie robie nie jestem samarytanka ani swiata całego nie zbawie i nie uszczęsliwie.. tylko sposob przekazu pewnych informacji poprostu uwazam za zbyt uwłaczający dla człowieka...a dla swoich bliskich tez jestes taki srogi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
[quote]Avanti napisał:
[quote]B.K. napisał:
[quote]B.K. napisał:
[quote]B.K. napisał:
ródka napisał:

Za brzydka jestes tepa strzalo, moze jak ogolisz brode to pogadamy.

pozostańmy jak w temacie czytaj wyżej ,napisała bym ci człowieku ale to by była obraza dla ludzi.
Takie skutki XXI wieku ,jak to wieś w Norwegii zarobiła na komputer
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
B.K. napisał:
[quote

[quote]przeciez nikt nie kaze ci sie dzielic,rozdawac albo litowac...ja tez tego nie robie nie jestem samarytanka ani swiata całego nie zbawie i nie uszczęsliwie.. tylko sposob przekazu pewnych informacji poprostu uwazam za zbyt uwłaczający dla człowieka...a dla swoich bliskich tez jestes taki srogi[/quote][/quote]

Wedlug schematu nie moge miec rodziny, bo nikt mnie nie kocha Zone pewnie bilem i odeszla z corkami. Moge byc tez psycholem, ktory kocha rodzine ale kanalizuje swoje emocje na forum dopierdalajac innym. Moge byc tez zgorzknialym starcem, ktory nigdy rodziny nie mial i dlatego nienawidze ludzi. Mozliwosci ci od groma
BK - naprawde cie lubie, chcesz zmieniac swiat, gratuluje.
co do mnie pamietaj o jednym - ja na tym forum to iluzja, nie znam nikogo i mnie nikt nie zna. Moglem sie zaprzyjaznic dziesiatki razy, wyjsc na piwo, czy motocykl. Moze to zrobilem a moze nie, moze spotykasz mnie w jakim miejscu a ja podaje ci kawe?
To wszystko blaga, kit, farmazon.

trzymaj sie juz wiecej nic nie napisze w tym temacie, jestem znuzony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
B.K. napisał:
[quote

[quote]przeciez nikt nie kaze ci sie dzielic,rozdawac albo litowac...ja tez tego nie robie nie jestem samarytanka ani swiata całego nie zbawie i nie uszczęsliwie.. tylko sposob przekazu pewnych informacji poprostu uwazam za zbyt uwłaczający dla człowieka...a dla swoich bliskich tez jestes taki srogi
[/quote]

Wedlug schematu nie moge miec rodziny, bo nikt mnie nie kocha Zone pewnie bilem i odeszla z corkami. Moge byc tez psycholem, ktory kocha rodzine ale kanalizuje swoje emocje na forum dopierdalajac innym. Moge byc tez zgorzknialym starcem, ktory nigdy rodziny nie mial i dlatego nienawidze ludzi. Mozliwosci ci od groma
BK - naprawde cie lubie, chcesz zmieniac swiat, gratuluje.
co do mnie pamietaj o jednym - ja na tym forum to iluzja, nie znam nikogo i mnie nikt nie zna. Moglem sie zaprzyjaznic dziesiatki razy, wyjsc na piwo, czy motocykl. Moze to zrobilem a moze nie, moze spotykasz mnie w jakim miejscu a ja podaje ci kawe?
To wszystko blaga, kit, farmazon.

trzymaj sie juz wiecej nic nie napisze w tym temacie, jestem znuzony[/quote]

a tak na koniec.....teraz to mnie rozbawiłes zażartowałam tylko czy jestes taki srogi dla najblizszych a ty juz napisałes propozycje zyciorysu...i to w najciemniejszych barwach...chłopie wyluzuj...temat zamkniety...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok