Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki Monia,lepiej Ale zle spalam,bo meczylo mnie jeszcze w nocy. No ale najwazniejsze,ze przeszlo prawie
A z ta jazda autem to faktycznie problem. Jak mam gdzies jechac to stres murowany,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Moja corcia tez nie placze w aucie jak nie spi to patrzy lub sie usmiecha Do nie dawna to zawsze spala a teraz czesto obserwuje. Tak samo jest w wozku nawet jak sie obudzi to potrafi dlugo polezec

Daris spacer o 9 to niezle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cześć dziewczyny
i my też mamy taki smok - w użyciu bywa wieczorami i właśnie w wozku i aucie..
Ida nienawidzi fotelika sammochodowego- jak j atam wsadzam to sie nadziera strasznie na szczescie jak auto ruszy to sie uspokaja i zazwycaj usypia. Ale smok musi byc - i jak, nie daj boże, wypadnie to jest awantura, że hohoho.......

Do wozka jak ja wsadzam to tez placze, ale jak ruszymy to sie uspokaja

Wera, Wiki śliczna jak zawsze, niunia kochana

Aga - zdrowka zycze

Daris - i co? sprawdza sie maszyna..?? hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej
No ja bym nie dala rady o 9:00 na spacery ruszac hihi
Aga juz niedlugo zobaczysz bryke
Lady_dosia maszyna mam nadzieje ze sie bedzie super sprawdzac bo poki co to narazie jezdzilam nia ale po garazu Jak maly usnal to niania poszla w ruch a my siup do garazu i bylo pompowanie kol i pierwsze przymiarki hihi Jutro pierwszy spacer bedzie bo dzisiaj goscie wiec trzeba czekac buuu Ale wyglada jak mercedesik!! Jezdzi sie tez jak mercedesikiem!! Jupiiii No i kolor..... moj najukochanszy- kremowy hihi Wczoraj juz zakupilam plyn do pielegnacji skory co by mi sie nie zniszczyla szybko hahaha Buziaki dziewczyny- ide ciacho piec!
Zapomnialam napisac ze u nas slonceeeeee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DARIS TO FAKTYCZNIE MERCEDESIK SKÓRA I TE BAJERY NATAN BEDZIE MIAŁ POJAZD ZE HEJ U NAS TEZ W KOŃCU SŁONECZKO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witajcie mamuski
U Nas sloneczko od samego rana az buzka jest uchachanaPojdziemy na niedzielny poobiedni spacerek i jedziemy w odwiedzinki do mojej drugiej przyjaciolki AniTen weekendzik zleci,oj zleci ale za to jak
Gabrys od samego poczatku plul smokiem i jak mu go wkladalam to mial odruchy wymiotneRaz jeden jedyny udalo mi sie zrobic mu focie ze smokiem jak mu go wlozylam na spiaco-pomamlal go moze z kilka sekund i wyplul-dobrze,ze chociaz focia sie udalaMam kilka nowiuskich smoczkow-jakby ktoras z Was reflektowala na Nie to pisac bo szkoda by byly niewykorzystane
Aga31 supcio,ze Ci powolutku przechodziZdrowiej,zdrowiej
Wczoraj gdy bylam na zakupach znalazlam na polce z kremami stary,dobry,sprawdzony krem NIVEA w niebieskim pudeleczku-alez mi sie oczy ucieszyly bo to oznacza,ze mam czym zastapic konczacy sie Gabrysiowi krem BAMBINO
Zobaczcie w jakim pudeleczku byl ten kremik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki Dobrusia Juz jest dobrze Wlasnie jem sobie leczo. Mamunia zrobila. Mniam mniam Do tego rosolek ze swoim makaronem. Normalnie bomba dla mnie,he,he

Marta,to Emma tez grzeczna w aucie. Tez tak chce,he,he

Daria,a mi 9 rano by pasowala,he,he Julka wstaje codziennie o 6 albo o 7 wiec o 9 ucina sobie drzemke No i gratuluje takiego kremowego mercedesika,hi,hi Natan to ma dobrze I tez u nas slonce A ciasto tez upieklam. I jest. Hurra Nie wypadlo oknem,hi,hi

NANA76,dzieki Ale ladne pudelko tego Nivea. Ja kupuje tylko ten krem i uzywam do rak. Inne sie nie sprawdzaja w moim przypadku. Ale takiego ladnego opakowania nie trafilam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 byly dwa rodzaje pudeleczek-klasyczne i te z serduszkiem Moze to edycja walentynkowa byla?A kupilam je w ICA MAXI Natrafilam przy okazji na mnostwo mega produktow po 10 Nok-fajna sprawa bo nawet jogurty ACTIVIA byly w tej cenie wiec sobie kupilam na caly tydzien-przydadza sie tacy sojusznicy w mojej dietce hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No wlasnie tylko ciekawe jak mu sie w tym mercedesiku spodoba
Od jego urodzenia to juz w trzecim wozku bedzie jezdzil hahaha
A ten krem Nivea to odkad pamietam to zawsze w takim wlasnie ladnym opakowaniu z sercem kupuje wlasnie w Meny moim Ahh te meny.. u nas jest super wyposazony
Aga mmm makaron wlasnej roboty... czesto robilam jak bylam mlodsza a teraz hahaha zawsze w Niemczech kupujemy zapas zeby byl jak najbardziej zblizony do domowego i jak najbardziej jajeczny ale to i tak nie to samo ale z kolei lepszy niz kazdy inny kupny hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja tez kupilam nivea w takim pudeleczku w Meny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok