Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Pogoda nie nastraja do spacerku ale jak nie bedzie padalo to trza ruszyc w teren
Aguss doskonale wiem co przezywasz z osemkaCzy uwierzycie mamuski jak Wam napisze,ze i ja zabkuje jeszcze? Najsmieszniejsze jest to,ze osemka po prawej stronie wychodzi mi juz od kilku lat i wyjsc nie mozeDopiero polowa wyszla i co jakis czas nabrzmiewa mi w tym miejscu dziaslo i pobolewa jak jem ale ogolnie nie czuje,zeby mnie bolalo Latem mialam pozbyc sie jej ale tak zajelam sie kupowaniem wyprawki,ze calkowicie o tym zapomnialamGdyby wyzynanie sie tej osemki bolalo to nie byloby mocnych abym zapomniala ja usunac Nie ukrywam,ze mam pietra by ja usunac bo naczytalam sie po forach jak to potrafi dentysta rozwalic dziaslo tak,ze kilka szwow trzeba zakladac a potem papki sie je dlugo no i sie czlowiek musi faszerowac przeciwbolowkami No ale kiedys i tak musze to zrobic bo jak mnie dorwie tu bol to niezle bym musiala zaplacic za usluge tu w NorwegiiMoja kolezanka ze studiow przez to,ze miala rozwalone dziaslo i kilka szwow oraz ze musiala jesc same papki to niezle schudla bo az 8 kg Ale jak mowila wolalaby dodac sobie jeszcze 8 kg byleby nie musiala tego przechodzic co przechodzilaMam swoje latka i zebym jeszcze zabkowala to smiech na sali-niedlugo synek dolaczy i oboje bedziemy mamlali zel na zabkowanie hehe
Trzymaj sie Aguss i jak mozesz to pozbadz sie go w miare szybko bo szkoda potem cierpiec Ja zrobie to w lipcu chyba,ze wczesniej da mi popalic-narazie jest spoko
Kasiar12 ta nocka i Nam nie sprzyjala Gabrys byl placzliwy,marudny i co jakis czas sie wybudzal wiec tak jak Aga31 musialam go hustac na rekach-masakraTeraz pije kawke bo ziewam i chce mi sie spac-poczekam az Gabrys usnie to i ja sie zdrzemne Ty tez tak zrob Stawiam na to,ze byc moze jest to reakcja poszczepienna-jesli tak to ciesze sie,ze niema goraczki choc chyba lepiej by bylo by ja mial i spal sobie wtedy Juz niewiem co lepsze No ale to tylko moje przypuszczenia
Rhplus ja niemam sprzetu fotograficznego typu lustrzanka tylko zwykly aparat cyfrowy oraz smartfon i nimi robie zdjecia Jak jestem w domku to robie cyfrowka a jak gdzies w plenerze lub u znajomych to wyciagam fona i pstrykam-mam go zawsze przy sobie wiec nic mi nie umknie hehe
Marta86 Emma supcio minke zrobila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga Julka zaraz uronie a mama zateskni jeszcze za opa

Kasiar moze to zly sen, po za tym dzieci juz tak maja ze robia dziwne rzeczy nie wiedziec czemu
Moja starsza corka to potrafi o 3 w nocy przyjsc usiasc nade mna i delikatnie pukac mnie palcem w polik
Emma od dwoch dni budzi sie w nocy i dyskutuje po czym idzie spac
To jeszcze male dzieci wiec robia dziwne rzeczy

Nana reperuj zeby migiem ja tak zrobilam mam tylko 3 ubytki do wyleczenia ale takie male. Za mlodego tez tak sie balam raz skonczylam u chirurga z masa szwow
A raz to pol buzi mialam spuchnietej i sinej wygladalam jak poturbowana ludzie dziwnie mi sie przygladali Gdybym leczyla zeby na czas nie bylo by tego wszystkiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć Kobietki

U Nas pogoda do d...

A maluszek jest od dwóch dni jest cwańszy niż ładniejszy. Nie chce spać w swoim łóżeczku, normalnie jak by go w tyłek parzyło. Poprzednią noc całą nie spał, a był już tak zmęczony, że worki pod oczkami miał i w końcu zasnął u babci w łóżku. A dziś całą noc przespał ze mną w łóżku. Po godzinie płaczu i marudzenia wzięłam go do siebie i od razu zasnął i obudziliśmy się koło 4, butla i buch do łóżeczka jego wtedy i spał kolejne 4 godzinki ale po kolejnym karmieniu już znowu płakał i marudził i jak go nad ranem wzięłam do łóżka to nie zdążyłam go sobie ułożyć dobrze a już miał mocno oczka zamknięte a jak się sama położyłam to skubany się uśmiechnął od ucha do ucha, że śpi znowu z mamusią Wy też ta miałyście dziewczyny?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tuptusiowata- moja Zuzia spala kilka dni z nami ale w efekcie wybrala swoje lozeczko w naszym nie zasnie

Mam nadzieje ze to zly sen, ale przez to ze zle spala to jest taka maruda ze szok juz nie wiem jak jej dogodzic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dzien dobry
u mnie w cale nie lepiej z tym zebem tylko gorzej kolejny dzien na tabletkach ja to juz wole rodzic
nana u mnie jest tak samo z ta 8 rosnie i rosnie juz pare lat i urosnac nie moze
aga niestety nie mam jeszcze do Milenki na dziaselka dopiero teraz kupie jak bede w pol bo wczesniej nie myslalam o takich rzeczach i duzooo pozapominalam dobrze ze juz po i ze dalyscie rade a Juleczka wie gdzie najlpeiej u mamusi na raczkach
pogoda okropna ale na pocieszenie dzis piatek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
U nas pogoda tez okropna

Aguss wiem co to bol 8 ... mi rosna na raty, po trochu i znow spokoj ale jak bylam w ciazy to wyrywalam zeba bez znieczulenia - to dopiero bolalo ja Cie nie moge, ale za to jaka ulga teraz hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marta emma jest taka sliczna jej
rphlus zgadzam sie z toba ale jednak widac ze to cyfrowka po jakosci szczegolnie jak sie wywola ale lepsza cyfrowka nic nic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
TO SIE NAM DZIECIACZKI ROZBRYKAŁY MARTA EMMA SŁODKA I TEN JĘZYCZEK HEHHE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
hej, u nas spokojnie ostatnio, Elin daje mi troszke odpoczac
Emma sliczna dziewczynka, fajne zdjecie
Kasiar12 trzymamy kciuki, zeby Zuzia sie nie rozchorowala
Tuptusiowata, moja mala tez tak miala, lozeczko ja pazylo, pozniej nawet jak ja uspalam to nie kladlam jej w lozeczku bo zaraz sie budzila, spala ze mna do okolo trzeciego miesiaca, teraz spi w lozeczku
my sie dzis nigdzie nie wybieramy bo pogoda do kitu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Co drogie panie na to powiecie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok