Hejka mamuski
Pogoda nie nastraja do spacerku ale jak nie bedzie padalo to trza ruszyc w teren
Aguss doskonale wiem co przezywasz z osemka
Czy uwierzycie mamuski jak Wam napisze,ze i ja zabkuje jeszcze?
Najsmieszniejsze jest to,ze osemka po prawej stronie wychodzi mi juz od kilku lat i wyjsc nie moze
Dopiero polowa wyszla i co jakis czas nabrzmiewa mi w tym miejscu dziaslo i pobolewa jak jem ale ogolnie nie czuje,zeby mnie bolalo
Latem mialam pozbyc sie jej ale tak zajelam sie kupowaniem wyprawki,ze calkowicie o tym zapomnialam
Gdyby wyzynanie sie tej osemki bolalo to nie byloby mocnych abym zapomniala ja usunac
Nie ukrywam,ze mam pietra by ja usunac bo naczytalam sie po forach jak to potrafi dentysta rozwalic dziaslo tak,ze kilka szwow trzeba zakladac a potem papki sie je dlugo no i sie czlowiek musi faszerowac przeciwbolowkami
No ale kiedys i tak musze to zrobic bo jak mnie dorwie tu bol to niezle bym musiala zaplacic za usluge tu w Norwegii
Moja kolezanka ze studiow przez to,ze miala rozwalone dziaslo i kilka szwow oraz ze musiala jesc same papki to niezle schudla bo az 8 kg
Ale jak mowila wolalaby dodac sobie jeszcze 8 kg byleby nie musiala tego przechodzic co przechodzila
Mam swoje latka i zebym jeszcze zabkowala to smiech na sali-niedlugo synek dolaczy i oboje bedziemy mamlali zel na zabkowanie hehe
Trzymaj sie Aguss i jak mozesz to pozbadz sie go w miare szybko bo szkoda potem cierpiec
Ja zrobie to w lipcu chyba,ze wczesniej da mi popalic-narazie jest spoko
Kasiar12 ta nocka i Nam nie sprzyjala
Gabrys byl placzliwy,marudny i co jakis czas sie wybudzal wiec tak jak Aga31 musialam go hustac na rekach-masakra
Teraz pije kawke bo ziewam i chce mi sie spac-poczekam az Gabrys usnie to i ja sie zdrzemne
Ty tez tak zrob
Stawiam na to,ze byc moze jest to reakcja poszczepienna-jesli tak to ciesze sie,ze niema goraczki choc chyba lepiej by bylo by ja mial i spal sobie wtedy
Juz niewiem co lepsze
No ale to tylko moje przypuszczenia
Rhplus ja niemam sprzetu fotograficznego typu lustrzanka tylko zwykly aparat cyfrowy oraz smartfon i nimi robie zdjecia
Jak jestem w domku to robie cyfrowka a jak gdzies w plenerze lub u znajomych to wyciagam fona i pstrykam-mam go zawsze przy sobie wiec nic mi nie umknie hehe
Marta86 Emma supcio minke zrobila

Pogoda nie nastraja do spacerku ale jak nie bedzie padalo to trza ruszyc w teren

Aguss doskonale wiem co przezywasz z osemka

Trzymaj sie Aguss i jak mozesz to pozbadz sie go w miare szybko bo szkoda potem cierpiec

Kasiar12 ta nocka i Nam nie sprzyjala

Rhplus ja niemam sprzetu fotograficznego typu lustrzanka tylko zwykly aparat cyfrowy oraz smartfon i nimi robie zdjecia

Marta86 Emma supcio minke zrobila