Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1549 Postów

(aga31)
Maniak
Oj wiem,ze nie zawsze wychodzi Ale trzeba probowac,hi,hi No i faktycznie fajnie tak polezec z dzidzia
Kasia,najwazniejsze,ze sie upiekla Cienka tez sie zje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
No jutro idziemy na obiad do dziadkow wiec sie zabierze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga jest jedno maslo nieslone w smaku przypomina nasze polskie chodz troche mu brakuje
www.tine.no/produkter/smor/tine-usaltet-meierism%C3%B8r

Kasiar co roz cos pieczesz dobra z Ciebie gospodyni

Tuptusiowata Emma spala ze mna do miesiaca zawsze bylam temu przeciwna i tego sie trzymalam wczesniej. Tym razem bylo inaczej i nic strasznego sie nie stalo Pozniej spala w gondoli bo bylismy wtedy w Polsce a po powrocie do Norwegii spala otulona w rozku w lozeczku do tej pory w nim zasypia otulona a ja jak ide spac to ja rozpakowywyje z niego Malusie dzieci kochaja kiedy jest ciasno i malo miejsca wtedy czuja sie bezpieczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wiedzialam,ze cos musi byc. Dzieki Marta Ja kupuje Tine maslo ale solone w pudeleczku. A tu prosze. Jest jeszcze bez soli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Nie ma za co Aga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Elin i Emma śliczne
U nas mała tylko z rana śpi z nami, nie przeszkadza mi wstawanie w nocy do niej. w lozeczku w nocy śpi ale też ja odkładam w kocyku zawsze. W dzień lozeczku ją gryzie w pupę heh.

Spróbowałam wczoraj dać na noc małej tego mleka z hipp. Jestem w szoku bo jak zasnela na nim o 9 tak dopiero po 5 się obudziła. chociaż na początku się krzywila to jej zasmakowalo . no i kupkę też zrobiła po nim o;
kasiar ją też dziś miałam piec karpatke ale się w końcu nie zebralam ...

Kurcze jak pisze w telefonie słownikiem posty to cuda wychodzą hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
nana dzieki kochana jestes
ah slodkie te nasze forumowe dzieciaczki
marta ja tez dziekuje za maslo przyda sie
co do pieczenia wszystko pieke na tej melanga ale z sola bo nigdy nie umiem znalez tej bez soli ale zawsze wszystko wychodzi normalne
karpatke pychota moja babcia robi najlepsza musze jej przepis zakosic
co do mleka to jakis tam norweg z pracy meza polecal mleko collett ale nie wiem jakie jest mowil ze najlepsze niby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aguss niema za co
Z tym maselkiem to dobrze wiedziec bo ja coprawda mistrzynia w pieczeniu plackow nie jestem ale zawsze tu uzywalam masla z sola a tu prosze-maselka bez soli tez mozna dostac
Marta86 ja do tej pory na noc wkladam Gabika w rozek i dopiero wtedy go klade do Naszego lozka ale wkrotce zacznie z niego wyrastac i co wtedy Kureczka Juz teraz w rozku opatulam go tylko bokami bo dol nie obejmuje juz nozek wiec spi opatulony dwoma bokami rozkaMam taka fajna kolderke kwadratowa wiec potem chyba posluzy za rozek do spania tylko mu wszyje po bokach rzepy bo on bardzo lubi byc opatulony-tak jak napisalas dzieci to lubiaI tak slodko wtedy spi na pleckach raczkami trzymajac rozek
Wera1517 super,ze Wikunia spi na mleczku z hipp tyle czasu i ze zatwardzenia po Nim niema
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski fajny poradnik wart przeczytania

sekretydietetyczek.pl/wp-content/uploads...kretyDietetyczek.pdf
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia - czyli dajesz melange do ciasta i do masy budyniowej, tak?

Ja moze jutro zrobie jak sie zbiore...

A moja Ida nie spała w rożku, jak ją "pętałam" to się nadzierała
Wierzgulina lubi mieć pole do wykopów
Ale - co dzidzia to inna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok