Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1549 Postów

(aga31)
Maniak
Sliczna Viki A jak fajnie wyglada z tym smokiem
Dzieki Wera No i skad ja to znam Julka tez potrafi wrzeszczec jak opetana w aucie,he,he A przed samym domem zasnac,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Ja dopiero teraz bo do poludnia sprzatalam,potem poszlismy na spacerek bo byla fajna pogoda a po 15.00 pojechalismy do mojej przyjaciolki Karolinki i jej corci Hani i byla sesja foto wiec moze jutro cos wrzuce
Marta86 ja mam spory ten rozek i nozki Gabrysiowi nie wystaja tylko nie da sie rozka podwinac by schowac nozki tylko bokami go przykrywam i wyglada jak tortilla
Halas superowo,ze Oski dal Ci sie wyspac-chyba pomyslal,ze czas mamusi odpuscic-oby nie chwilowo
Tuptusia to u Ciebie we wtornik konczy sie laba i mama wraca do Polandii-ale ten czas zlatuje Ale nie martw sie-dasz sobie radeA focia Maxia jest the best bo on thebesciak jest!
Kasiar12 ale fajny efekt artystyczny-pasowalby kolorystycznie na moja sciane w pokoju hehe
Aga31 pod koniec marca wracasz do pracy-to ubedzie Nam za dnia jednej mamuskiOby Cie praca nie meczyla tak,ze nie bedziesz miala sil na klikankoMam nadzieje,ze Nas wtedy nie opusciszMam nadzieje,ze to co Ci zaszkodzilo szybko,odpusci i jutro bedzie okA Gabrys tak jak Twoja Julcia potrafi plakac w aucie a jak dojezdzamy do celu to spi jak zabity
Wera1517 Wikunia to niezla lalunia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hej hej moj lobuziak za to jak tylko wlozy sie go do fotelika samochodowego to od razu zasypia jazde samochodem tez lubi ale zanim dojdziemy do auta to on juz i tak spi i tak samo wlasciwie ma w wozeczku nawet jak placze a wloze go do wozeczka i przykryje to od razu sie uspokaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,dzieki Nie opuszcze Was,he,he Po za tym ja nie mam pracy w okreslonych godzinach. A jak wychodze to tez nie zajmuje mi to za wiele czasu

Ania,ale masz fajnie,ze synio tak ladnie spi w aucie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ja to sie zastanawiam jak bedzie z jazda autem do Polandii skoro on tak robiChyba nie zasnie Nam dopiero w Polsce przed domem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Witaneczko
Viki jaka super dziewczynka rosnie!!
Anka ciesz sie ciesz poki co bo pozniej widzisz jak sie dzieciom robi raz spia cala droge a raz cala droge czadu daja hihi Szkoda ze ten czas kiedy dziecko tak duzo spi tak szybko mija-teraz to wiem ze trzeba bylo sie cieszyc hihi Jakos nam dzisiaj umknal spacerek co? No i nie zobaczylas naszej nowej wypasionej bryki hahaha My w soboty od rana to zawsze na zakupy jezdzimy do minimum kilku sklepow no i schodzi do popoludnia a pozniej obiad ewentualnie goscie i sobota mija...- buuuuuu soboty sa za krotkie
W tygodniu co przyjdzie bedziemy sobie odbijac spcerkujac No i musimy sie do tych dziewczyn odezwac co je poznalam i z nmi na spacer pojsc-tylko jak tu wstac na 9:00 rano haha-bo one o tej godzinie przeciez chodza.. Buziaki dziewczynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Chcialam dodac ta focie pod moj tekst wyzej ale sie nie udalo hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Martaaa Martaaa
(Martaaa)
Wiking
Witam wszytskie forumowiczki.
Nie wiedzialam gdzie napisac moje pytanie wiec uznalam ze nie bede zakladac nowego watku tylko napisze to tu bo wszytskie przez to przechodzilyscie.
Otoz chodzi mi o becikowe. W Norwegii dostaje sie 30 000kr za jedym razem becikowego. Ale slyszalam tez iz mozna dostawac przez rok czasu od urodzenia sie dziecka po 10 000kr. Moglybyscie cos na ten temat napisac? bo nie znam sie na ich prawie a w internecie nie moglam nic znalesc o tym miesiecznym becikowym.
Dziekuje z gory za odpowiedzi i pozdrwiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry

Daria,no ja musze ta Twoja nowa bryczke zobaczyc Tyle dobrego slyszlam o niej,ze musze sie przekonac,hi,hi

NANA76,nawet nie kracz,ze cala droge bedzie krzyczal i zasnie pod domem,he,he. To by dopiero bylo. Zwariowalabys po drodze. Ja tez sie balam podrozy autem,ale jak jechalismy na swieta to Julka przespala praktycznie cala droge do promu. Potem z promu spala do 20 km przed domem. I sie obudzila. No i tak sie darla prze pare minut,ze szok. Pawel zatrzymywal sie na poboczu Ale na szczescie sie uspokoila i dojechalismy do domu

Martaaa , Engangsstønad ved fødsel to jest 35 263 kr. Czyli jednorazowa pomoc. tzw. "becikowe". Co do 10 tys to mozna dostawac i wiecej co miesiac. Ale to jest Foreldrepenger ved fødsel czyli pieniadze dla rodzicow z tytulu urodzenia dziecka. To takie polskie"macierzynskie". Tyle,ze dla obojga rodzicow.Ale to trzeba sobie wypracowac. Czyli przed urodzeniem dziecka musialabys pracowac,zeby to dostac I nie jest to rok. Zalezy jaka opcje sie wybierze

Milej niedzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry mamuśki smoczek avent faktyczne popularny Oski tez go ma i używa tylko do zaśniecia wieczoremkasiar 12 pazurki pierwsza klasa fotki bobasów suer jak zawsze Aga jak tam zdrówko lepiej ? co do jazdy autem to OSKI tez nie lubi wyje jak kojot nawet nie biore po uwage podróży do Polski autem bo to by była droga krzyżowa miłej niedzieli laseczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok