Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga od 38 to podaje. Ale na szczescie zdaza mi sie to zadko gdyz moje dzieci malo choruja a jak juz to zazwyczaj bez goraczki. Przy zabkowaniu po szczepieniach tez nie goraczkowaly Zobaczymy jak przy najmlodszej bedzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hej dziewczyny
Aga no to kieca bedzie jak nic hihi brawo Julka ma pierwszy zabek a mój szkrabik jak zasnął o 22 to spał do 4:30 i znów sie wyspałam bo potem znów zasnął hi
Kasia świetny ma strój Zuzia mała kibicka musze tez zakupic taki mojemu Olivierowi ale jak podrośnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,teraz to tez podam Julce wczesniej
Wera,dzieki Zycze milej podrozy Oraz szybkiego i sprawnego zalatwienia paszportu
Marzenka,tez sie ciesze na ten zabek W sumie to czekalam na niego,hi,hi No i super,ze Olik daje Ci spac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga prosze powiedz mi jak wyglada ta wizyta u fizjoterapeuty??? bo mam pierwsze spotkanie jutro i czy ty miałas indywidualnie czy na jakies grupowe spotkania chodziłaś???;* musze jechac sama i znowu bede kaleczyc język hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
dzień dobry

Aga - gratulacje dla Julci pierwszy ząbek to nie byle co no i kiecka bedzie !!!!
A Ty korzystaj z tego, że Babcia jest i odeśpij troszkę

Marzenie - super, że Olik tak Ci dał pospać - tak trzymać my tez się wyspalysmy
My mamy spotkanie z fizjoterapeutą w czwartek, ale grupowe więc będzie wszystko po norwesku

Co do temperatur u dzieci - to ja jestem zwolenniczką meotdy obserwacji i nie podawania dziecku od razu leku zbijającego, jesli organizm sam sobie jest w stanie pomóc i nie trwa to bardzo długo.
I uważam, że lepiej też podać dzidzi czopek na zbicie, bo działa dużo szybciej i nie obciąża zołądka i wątroby jak te wszystkie smakowe leki w kroplach Ale oczywiście każda mama wie, co jest dla jej dzidziusia najlepsze

Wera - szerokiej drogi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marzenka,a wiec to spotkanie to byla cala godzina gadania i pokazywania. Babka omowila caly rozwoj dziecka od narodzin az do 1 roku. Do tego pokazywala jak cwiczyc z dzieckiem,jak trzymac,jak podnosic. Niby to wszystko ma stymulowac lepszy rozwoj. Mi sie podobalo to spotkanie Miala taka lalke jak male dziecko i pokazywala na niej a ja to samo robilam z Julka,he,he Ale tylko na poczatku,bo po 15 minutach jej gadania Julka usnela. Wiec tylko patrzylam jak pokazuje na lalce

lady_dosia,dzieki W sumie ja tez obserwowalam i nie podalam Julce nic. Dopiero nad ranem troszke nurofenu. Tyle,ze ona jadla normalnie,spala tez,tyle,ze sie budzila z placzem co 45 minut i usypiala znowu. Ale tak naprawde to nie wiedzialam co mam zrobic. Mysle,ze jakby miala inne objawy i nie mogla usnac,to bym dala od razu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Emil dzis konczy pol roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga , gratulacje dla Julki pierwszego zabka,

kasia, Zuzia super wyglada w tym stroju .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ola,dziekuje
Sto lat dla Emila Hip hip hurra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Brawa dla Julki pierwszy zabek ma juz za soba i oczywiscie dla Emilka rowniez pol roczku to juz cos ,i jak ladnie siedzi juz
U mnie mala tez sie strasznie slini i wszystko co ma w reku to do buzi albo cala piastke i ssanie paluszkow wiec pewnie tez zabki zblizaja sie wielkimi krokami bo dziaselka ma strasznie spuchniete
No to wera spokojnej podrozy do stolicy ,my bedziemy wyrabiac paszport w srode na dzien dzisiejszy sie wybieramy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok