Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kaia,ale fajnie Zuzia wyglada w tym stroju No i koszulka z napisem super Gdzie zamawialiscie? Macie jakas fajna stronke gdzie mozna zamowic? Akwarium rzeczywiscie piekne

Tuptusiowata,super,ze jest lepiej No i gratuluje podjecia trudnej decyzji Bedzie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga tu w Bergen jest sklep manchaster i zrobili nam to tu na miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Zuzia sliczna i stroj pierwsza klasa
Tuptusiowata trzymamy kciuki zeby bylo dobrze duzo zdrowka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia - ale Zuzia piłkareczka super akwarium też superowe

Aga31 - wiem, że taki zestaw można zrobić/zamówić w Moss u nas, jak chcesz to się dowiem więcej, bo nasza sąsiadka robiła dla synka
Ale pewnie w Oslo też można

Tuptusiowata - najważniejsze, że podjęłaś decyzję teraz już wszystko będzie dobrze, trzymamy za Was kciuki i ślemy uściski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Aha ja juz drugi dzien podaje malemu butle i z zachowania wnioskuje ze jest lepiej jest duzo spokojniejszy mniej placze i wiecej spi po karmieniu z obu cycow podaje mu moje mleczko ( tyle ile udalo mi sie sciagnac w miedzyczaie- na razie tego niewiele ale zawsze cos) i dopiero wtedy nan. Mam nadzeje ze terz w koncu zacznie przybierac prawidlowo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,pewnie jest i w Oslo tylko ja nie wiem jak znalezc,he,he Dziekuje. Moze poszukam na polskich stronach. A jak nie znajde to sie zglosze do Ciebie

Kasia,to super,ze robia na miejscu. Efekt swietny

AK83,to super Widocznie byl jednak troszke glodny. Na pewno bedzie lepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hej mamuski
Tuptusia trzymam kciuki za zdroweczko-a to,ze nie karmisz piersia to nie Twoja wina i nie Ty jedna musialas zrezygnowac z karmienia piersia z tego powoduZycze Maxiowi duzo zdrowka i oby jego mamusia juz nie cierpiala z boluj bo zdrowa mama to radosne dziecko
Kasiar12 Zuzia zwala z nog w tym stroju-przesliczna coreczka tatusia A zdecia z akwarium sa zaje....Najfajniejsza jest focia Zuzi w swoim ferrari z tablica rejestracyjna ze swoim imieniem-to juz norweskie blachy?hehe...A gdziez mozna taki bajer kupic lub zamowic bo Gabrys jezdzi bez blach ?
AK83 zawsze jak czytam,ze z czyims dzieciaczkiem jest lepiej to az mam bananka na gebie i ciesze sie,ze Emilek jest dzieki butli spokojniejszy i mniej placze bo wiem po sobie,ze jak dziecko placze to serce mamuski rozdziera sie na tysiace kawalkow i wtedy cierpi sie wraz ze swoim skarbem Bardzo sie ciesze,ze juz ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Nana blachy mozna kupic w sklepie z zabawkami Kasiar12 moj brat ma fiola na punkcie Manchester United i tez ma taka koszulke ze swoją ksywką Zuzia nawet podkolanówy ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kalba dzieki za cynkOby tylko spotkac imie swojej pociechy bo roznie z tym bywa hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Wiem, ze moze tak troszke z innej beczki... Ale wpadli dzis do nas goscie z polski i postanowilismy troszke pozwiedzac... Czy u was tez jest jeszcze taki lodzik?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok